IsaDora Wonder Nail - Viseljük körmeinken is a tavaszt





Sziasztok! 

Két csodaszép igazán tavaszváró IsaDora Wonder Nail extra long lasting körömlakkot kezdtem el használni a mindennapokban, hátha ezzel is picit gyorsabban meghozhatom a tavaszt, ha az időjárásban nem is, de legalább a lelkekben igen. :) 

Az egyik egy halvány lilás szürkés 584 Graphic Grey árnyalat, a máik pedig egy nagyon bájos puha rózsaszín 582 Rose Petal árnyalat, amit biztos, hogy jobban ki fogok tudni használni, mert mindenben nagyon szeretem a rózsaszín nude, világos árnyalatokat az év minden szakában.  

Már egy jó ideje nagyon népszerűek a nude színek, épp ezért az IsaDora is rengeteg termékében visszaköszön ez az árnyalat. 

így van ez a körömlakkoknál is, ahol egyre több mindenki számára a mindennapokban is viselhető árnyalatot vásárolhatunk. 







Korábban is és azóta is folyamatosan használom a márka körömlakkjait, és eddig sosem okoztak számomra csalódást, mint ahogy nagy örömömre most sem. :)

Amit még nagyon szeretek ezekben a termékekben, hogy hosszan tartja magát a körmeimen (1 hetet vidáman kitart), a ragyogását is sokáig megőrzi, nagyon gyorsan szárad, és még azt, hogy az extra széles egész körmöt befedő ecsete úgy van kialakítva, hogy ne legyen csíkos a felkent körömlakk.   



A korábban megjelentek mellett, 6 új árnyalat is (köztük a  584 Graphic Grey és 582 Rose Petal) felkerült a palettára, ráadásul már most februártól el is érhető minden Douglas Magyarország üzletben és douglasshop.hu oldalon




Megjegyzések

  1. Olyan ritka, hogy egy lakk ennyire tartós legyen! Rengeteg lakkot próbáltam már de 3 napnál tovább egyik se bírta :( Szuper hír, hogy ez simán kibír 1 hetet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos igen....a legtöbb lakk nagyon gyorsan lepattog. De az IsaDora lakkok eddig nekem mindig nagyon sokáig fenn voltak, pedig mosogatok rendesen. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés