Max Factor újdonságok - Masterpiece Lash Crown és Brow Shaper



Sziasztok! 

Két Max Factor újdonságot kaptam kipróbálásra, amiket most már egy jó ideje használok. Vagyis egészen pontosan az egyik az amit még mindig, a másikat már sem sajnos, de ezt a bejegyzésem további részében fogom részletezni. 





Max Factor Masterpiece Lash Crown 
szempillaspirál



Nagy újdonság volt nekem ez az érdekes és egyben nagyon cuki keféjű szempillaspirál. 

azt hittem nem fogom tudni tökéletes pontossággal használni, de nem kellett sokáig aggódnom, ugyanis nagyon könnyen ráállt a kezem és gyorsan kitapasztaltam, hogy az én pilláimon miként működik. :) 

Egyrészt csodaszépen hosszabbítja a pillákat, tökéletesen szétválasztja, és a speciálisan kialakított keféjének köszönhetően a kisebb és alsó pillákat is nagyon szépen és kenődés mentesen ki lehet festeni. 

A kefe hosszúkás része is úgy van megalkotva, hogy egy fekete volument ad a szempilla töveknél, olyan hatást keltve mintha tusvonalat húztam volna, a pici része pedig nem csak a hosszabbítást képes megnövelni, hanem még a szétválasztásban is nagy segítséget nyújt. 

Ami viszont nagy csalódás benne, hogy nem sokáig tudtam használni, ugyanis nagyon hamar elkezdett beszáradni, összeragacsosodni és ezáltal már nem is tudtam szépen kifesteni a pilláim, ugyanis összetapasztotta. :( 

Nem tudom, hogy ez a spirál tulajdonsága, vagy csak épp egy olyan került hozzám amivel volt valami kis bibi. 
De én bízom az utóbbiban, és remélem nem mind ilyen, mert ezt leszámítva egy fantasztikus kis találmány. :) 


Max Factor Brow Shaper szemöldökceruza - 20 Brown




A szemöldök formázó ceruza az ami nagyon kellemes csalódás volt számomra. 
Ugyanis eddig mindig azt gondoltam, hogy ezekkel a hegyes vékony ceruzákkal soha sem fogom tudni megformázni a rakoncátlan és kissé megkopott szemöldökömet. 

De órási öröm ért mikor kipróbáltam, ugyanis sokkal szebben és tökéletesebb formát tudok vele kialakítani, mint más formájúakkal. 

A világosbarna színe is tökéletes, az állaga is, mert se nem túl kemény se nem túl puha, így nagyon könnyű vele dolgozni. 



Összességében mindkét termékkel elégedett vagyok, csak a spirált sajnálom, hogy hamar el kellett egymástól búcsúznunk, de az, hogy csodás pillákat tudtam vele varázsolni az tény. :) 



Megjegyzések

  1. Egyik kedvenc márkám amiből már több termékem is volt az a MF. Sajnos az utóbbi időkben én is csalódtam a spiráljaikban, mert 2 teljesen új-bontatlan termékem szinte be volt száradva :( De nem adom fel, mert a többi MF kencém nagyon szeretem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos én is így jártam ezzel. De én sem adom fel, mert imádom a márka termékeit. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés