IsaDora Tavasz 2018.







Sziasztok! 

Ugyan még nemrég volt karácsony és még csak most múltak el az ünnepek, de lassan már bizony a tavasz kopogtat az ajtón meghozva a legújabb IsaDora tavaszi kollekció szépségeit. :) 

A kollekció darabjaiból én is be mutatok Nektek néhány darabot amik már most januártól kaphatók lesznek a Douglas Parfüméria üzleteiben, hogy már most a zord hideg időben egy kis napfényt és vidámságot csempészhessünk a mindennapjainkba. :)  





Blush & Glow draping wheel - 57 Peach Me 



Öt nagyon szép barackos, korallos színt és egy világos szaténos pezsgő highlightert tartalmaz ez az óriási paletta, aminek ismét sikerült nagyon jól összeválogatni a színeit.

Főként a barackos árnyalatot kedvelőknek kedveznek, de mivel vannak benne korallos árnyalatok is, így a azok is kiválóan ki tudják használni akik inkább ilyen árnyalatú pirosítót használnak. 

De igazán összességében a barack dominál, ami nálam nagyon betalált ugyanis ezen színek közöse adja ki azt ami nagyon jól mutat az arcomon. :) 




Egy nagyon jó ötletet kaptam nemrég. 

Mégpedig azt, hogy  miként érdemes használni úgy, hogy a legszebb árnyalatot tudjuk kihozni a palettából.......







Itt pedig láthatjátok, hogy felkenve külön külön is mennyire szépek és mutatósak. 






Ára: 10.990,-Ft.



Eye Shadow Quartet -14 Peach Avenue 



Ebben a szemhéjpúder palettában is megjelentek a finom rózsás világos árnyalatok, aminek nagyon örülök, mert pont ezek az én szívemhez a legközelebb állóak, mint ahogy pont ilyen a barnás föld színek is, épp ezért ez a kis négyes tökéletesen meg lett alkotva.  




Mindegyik szín nagyon selymes, nagyon púderes, de egyáltalán nem porzik. Nagyon szépen lehet vele dolgozni, a színek jól satírozhatok, akár könnyen építhető is, bár erre egyáltalán nincs szükség, mert szépen pigment ezért egy ecsetvonással is már tökéletes finomabb nappali és kellően élénk alkalmi sminket is készíthetünk vele. :) 






Ára: 6.990,-Ft.





Wonder Nail - 578 Spring Fling és Liquid Lip Cream - 07 Coral Kiss  




A már jól megszokott szuper krémes állagú Lip Cream egy újabb csodaszép árnyalata is az újdonságok között ami most is csodásan krémes, és mint mindig a szájfény könnyedsége, de a rúzsok gazdag pigmentáltsága jellemzi. 

Valóban csodaszép korall árnylat, ami az intenzitása miatt inkább a fiatalabb korosztálynak áll jól, de aki bevállalós és csodaszép formájú telt ajkakkal rendelkezik azoknak is biztos, hogy nagyon szépen mutat majd az ajkain. :) 




Emellett pedig még egy csodaszép világosabb árnyalat a 03 Pink Blossom is helyett kapott a csapatban.








Az új Spring Fling árnyalatú körömlakk pedig nem csak nagyon szép tavaszi finom korallos rózsaszínes szépség, hanem a jól megszokott minőség is, mégpedig ahogy a többi ez is szintén nagyon gyorsan szárad és a körmeimen 6-7 napot tökéletesen lepattogzás, körömvégi kopás nélkül kibír. 







Liquid Lip Cream ára: 4.800,-Ft. 

Wonder Nail körömlakk ára: 3.300,-Ft. 




Van még néhány újdonság és a régi jól bevált szépségek új színekkel amik szintén most fognak megérkezni a Douglas parfüméria polcaira.


Ilyen a Precise ROLL-ON Eyeliner görgős szemhéjtus. 



Sokat hallottam már erről a fajta tusról, de még sajnos sosem próbáltam, pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy mennyire jó, mennyire kényelmes és egyszerű a használata, vagy épp ellenkezőleg vajon mennyire lennék vele béna, és mint tapasztalt tus használó, kifogna e rajtam vagy sem. :) 



Ára: 5.490,-Ft.





Megjegyzések

  1. Az a pirosító paletta nagyon szép! Ilyen rolleres tust én vettem a Pupánál, de azzal is ugyanolyan béna vagyok :D De mondjuk én nem is szoktam tust használni, pont azért, mert nem tudok vele bánni. Maximum a nedves ferde ecsettel egy, a szemsminkkel harmonizáló sötét szemhéjfestékkel adok egy kis színt a felső szempilla sor felett. De ilyen cicás tus, meg hasonlók nálam felejtős :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon mutatós a paletta igen. :) Először azt gondoltam nagyon erős lesz a színe, de egyáltalán nem. :) Jaj a tud.....hát nem tudom én mennyire tudnék vele elbánni, de kipróbálnám megy e úgy mint a simákkal. :-)))
      Ne bánd...mert biztosan csodás sminket készítesz tus nélkül is. :)

      Törlés
  2. Imádom ennek a kollekciónak a színvilágát, minden olyan mesésen néz ki. A pirosító paletta színei pláne gyönyörűek *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom, hogy imádod, hisz hozzád is teljes mértékben közel áll. Nagyon illik hozzád ez a színvilág. :) A pirosító meg tényleg egy csoda. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés