2017. október 24., kedd

Rossmann - Városi Legenda kollekció


Sziasztok! 

A napokban egy ottalvós parti keretén belül, Városi Legenda néven mutatta be a Rossmann drogéria az első, sajátmárkás ágynemű kollekcióját, és hát hol máshol mint az szépséges Iparművészeti Múzeumban. 
Ahol legendás budapesti helyszínekkel álmodhatunk a Rossmann első sajátmárkás exkluzív ágyneműkollekciójával.


Megmondom őszintén, én még sosem jártam ebben a múzeumban, de ha mégis akkor csak gyerekként, és arra már nem is emlékszem, így engem duplám meglepetés ért. :) Nem csak a múzeum látvány, de a Városi Legenda kollekció darabjai lenyűgöztek. Örültem, hogy a férjemet is vihettem a rendezvényre, így Ő is végre picit megízlelhette a sajtó munkatársak, szerkesztők bloggerek világát. :)

Nagyon jól éreztük magunkat. Nem csak a szemeinket legeltethettük a szép helyen és a szépséges ágynemű kollekciókon, hanem az ízlelőbimbóinkat is kényeztethettük a finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal, és a csodaszép hangú Odett előadását is meghallgathattuk.   Megtudtuk, hogy a kiváló minőségű alapanyagból készült textilek mintázatát Budapest ikonikus helyszínei ihlették.
A grafikákat pedig a tervezők a legújabb trendeknek megfelelő stílusban alkották meg.

Az ágyneműk kétféle mintával, négyféle színben kaphatók egészen karácsonyig, természetesen limitált példányszámban.A hálószobai textilekre ugyanis olyan jellegzetes budapesti látványosságok kerültek, mint a Duna látképe vagy a Szimpla kert. 

A legfrissebb trendek szerint megalkotott fekete vagy fehér grafika hátteréül, a fehér, a sötétkék, a levendula és a citromsárga árnyalatokat választották a dizájnerek, így a sorozat darabjai egyaránt feldobják a fiatalabb és idősebb korosztály hálószobáját.

A tervezők nemcsak a divatos minta- és színválasztásra figyeltek, hanem különös gondot fordítottak arra is, hogy a textilek között kényelmes, nyugodt és igazán pihentető legyen az alvás. Így bőrbarát, jól szellőző, és kellemes tapintású textíliát választottak a Rossmann ágyneműinek alapanyagául, illetve a divatos és kényelmes szettek mellé kétféle színben lepedőről is gondoskodtak.

A vidám kollekció darabjai október 9. és december 24. között a Rossmann őszi-téli lojalitás programja keretében vásárolhatók meg az ország összes Rossmann üzletében. Az exkluzív ágyneműsorozat reklámfilmjének zenéjét pedig a Wellhello készítette.4 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Jajj, de Drága vagy ! :) Nagyon szépen köszönjük!❤

   Törlés
 2. Csinik vagytok! A férjed mennyire volt lelkes, hogy ott lehetett egy ilyen eseményen? Neked már sikerült beszerezni valamelyik szépséges ágyneműt?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ő nagyon lelkes volt, és örült, hogy eljöhetett velem és betekinthetett picit ebbe a világba is. :)
   Sajnos még nem, mert nehezen jönnek össze a pontocskák, de rajta vagyok az ügyön, mert egyrészt nagyon jók, másrészt baromira tetszenek :)

   Törlés