Neogence N5 Bőrragyogást fokozó és N7 Feszesítő Fátyolmaszk




Sziasztok ! 

Ismét volt lehetőségem két nagyon jó Neogence fátyolmaszk kipróbálására, és most ezekről osztanám meg Veletek a véleményem, tapasztalatom. :)  





Neogence N5 Bőrragyogást fokozó Fátyolmaszk




"Hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrt, megszünteti a száraz, érdes érzetet. Összetevőinek köszönhetően nyugtatja és egészségtől sugárzóvá válik az arcbőr.

Kiemelt hatóanyagai:
     Mályva kivonat (Egyszerre hatásos bőrkondicionáló és sebgyógyító hatású összetevő.)
     Fehér lótusz kivonat (Tisztít, nyugtat és regenerál, emellett serkenti a vérkeringést.)
   Sodium Hyaluronate (A hialuronsav só formája. Képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr
   kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.)
Használata: 


Tonizálást követően távolítsa el a maszkot a tasakból. Simítsa a fátyolmaszkot az arcára, majd pihenjen 15 - 20 percen keresztül. Ezt követően távolítsa el a maszkot és masszírozza be a maradék esszenciát a bőrbe. Lemosni nem szükséges.
Parabénmentes. Szójamentes."







Természetesen ahogy a mellet lévő kis szellemből is látszik, ezt a maszkot Halloween napján tettem fel, gondoltam már délelőtt megijesztgetem vele a családom, és hát sikerült, persze nevetés is volt, amint Ti is láthatjátok ez teljesen érthető. :) 

De a maszk hatására rátérve, nagyon kellemes érzés volt már viselés közben is, és mikor letelt az idő és levettem, hihetetlenül szépen felitta a bőröm a hatóanyagokkal teli krémes állagú anyagot, és a maradékot bemasszírozva, csoda finom pihe-puha sima bőr lett a végeredmény úgy, hogy ez napokig csodásan ki is tartott. :) 


https://www.szepsegcenter.hu/arcapolas_293/maszkok-409/neogence-n5-borragyogas-fokozo-maszk-malyvaval-es-feher-lotusszal-30ml-tasak






Neogence N7 Lifting maszk - Feszesítsd  a bőröd





"Harcol az egyenetlen, fakó bőr ellen és javítja a rugalmasságát, feltölti a finom vonalakat. Retinol tartalma miatt a várandósság időtartalma alatt nem javallott a maszk használata.
Kiemelt hatóanyagai:
Zabkivonat (Bőrkondicionáló hatású antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatással.)
Retinol (Antioxidáns, segíti a sejtek normális működését, sejtszabályozó.)
Sodium Hyaluronate (A hialuronsav só formája. Képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.)
Használata: 
Tonizálást követően távolítsa el a maszkot a tasakból. Simítsa a fátyolmaszkot az arcára, majd pihenjen 15 - 20 percen keresztül. Ezt követően távolítsa el a maszkot és masszírozza be a maradék esszenciát a bőrbe. Lemosni nem szükséges.
Parabénmentes. Szójamentes."








Ezt a feszesítő maszkot a minap használtam és olyan érzés volt mikor feltettem mintha plusz egy bőr került volna az  arcomra. Most nem feküdtem le relaxálni, hanem tettem vettem, főzőcskéztem, és észre sem vettem, hogy jócskán eltelt az az idő amit a használatára írtak. Tényleg szinte észre sem lehetett venni, hogy az arcomon van. :) 

Itt is mint a másik maszknál szépen beivódott a bőrömbe és még külön ápolást sem igényelt a bőröm egész nap, annyira jól hidratálta. 
....és ahogy a nevében is benne van, szépen feszesítette. 

Ezt a maszkot pl. akkor tudnám még ajánlani (természetesen bármikor használható) amikor valami eseményre készülünk és igazán nagyot akarunk dobni a külsőnkön. :) 
Tényleg tökéletesen ápol és kisimít ! 


https://www.szepsegcenter.hu/arcapolas_293/maszkok-409/neogence-n7-lifting-maszk





Köszönöm, és örülök, hogy kipróbálhattam ezeket a maszkokat is, mert ismét megtapasztalhattam, hogy milyen csodákat tudnak tenni a Koreai termékek a bőrömmel. :) 


Megjegyzések

  1. Ezt a márkát még nem próbáltam, viszont a fátyolmaszkok használata nagyon egyszerű és kényelmes ahogy azt te is írtad ráadásul még hatásosak is :) Félelmetesen vicces vagy a fekete maszkban :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így igaz. :) CSodásak és hatásosak :)
      A fekete maszktól konkrétan megijedt a családom :D Volt ám kacagás. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt