LUSH - Karácsonyi készülődés




Sziasztok! 

Nemrég a LUSH Karácsonyi wokshopján vettem részt és amellett, hogy szuper cuki termékeket készítettünk a két kis kacsónkkal és persze a szakemberek segítségével, még meg is ismerkedhettünk az idei karácsonyi gyönyörűségekkel. :) 













Amit nagyon élveztem az egész délutánban, az az alkotás. :) Nem mintha nem szoktam volna majd napi szinten itthon Krisztikémmel kreatívkodni, de ez valami egészen más élmény volt. :) Mintha újra gyerek lennék, és hát a végeredmény meg csupa csupa finomság. :) Lelki és testi finomság. :)


Az első ami a fő feladatom volt, az a Big Blue fürdőbomba elkészítése. Igazi illat és alkotás élménye volt az egész, nem utolsó sorban a végeredmény is hát na......imádat. :)




 



Ezután szépen sorban részt lehetett venni a többi fincsiség elkészítésében is, amit szintén mindannyian nagyon élveztünk. :) 



 




 



Miután elkészültek az alkotások, részt vehettünk egy nagyon jó kis szerencsekerekes játékban, ahol rengeteg szépséges nyeremény közül igazándiból nem lehetett nem nyerni, tehát csak azért izgult mindenki, hogy azt pörgesse ki, amire a legjobban vágyik. :)

Nekem nem volt külön vágyásom, mert mindenre kíváncsi voltam és minden tetszett, így a sorsra bíztam magam. :) 

....és hát sikerült is kipörgetnem a legnagyobb legszebb ajándékot, egy csodás ünnepi csomagot. :) Hirtelen fel sem fogtam, de mikor eljutott a kis agyamig nagyon boldog voltam. :) 


   


Még nagyobb örömömre a nap lezárásaként kaptunk egy kis útravaló ajándékcsomagot is, amiben szintén sok-sok finomság lapult, számomra olyanok amiket még eddig nem is próbáltam, ezért még nagyobb volt az örömöm és persze a kis családomé is. :) 

Ezeket és amiket alkottam, alkalma volt az egész családnak kipróbálni, úgyhogy most már be tudok számolni a tapasztalatainkról. :) 







Snow Fairy Testkondicionáló 





Ez a bűbájos számomra rágógumi, sőt inkább gyerekkorom Gabi fogkrémjének illatára (imádtam) emlékeztető testkondicionáló  lett a legnagyobb szerelem az összes közül. 
Nem hittem, hogy van olyan termék, ami annyira finom és annyira megkönnyíti a mindennapi testápolási rutinom, hogy csak na. :) 
Nem csak annyi, hogy isteni finom az illata, hanem az, hogy letusolok, és finoman bekenem a bőröm ezzel a sűrű vajas kondicionálóval, várok 1-2 percet és lemosom, utána finom mozdulatokkal megtörölközöm és már kész is a testápolás, így simán kihagyhatom a törölközés utáni testápolóval kencézgetést. 
Ráadásul még másnap is selymes és hidratált a bőröm.    

Hogy ha elfogy....sőt mielőtt elfogy tuti, hogy rohanni fogok az üzletbe egy újabb nagy adagért. :) 






https://hu.lush.com/products/shower/snow-fairy







Snow Fairy tusfürdő





Ez a kis hercegnős csillámos, szintén rágógumi illatú tusfürdő a testvére a testkondicionálónak, amit nagyon megszerettem, úgyhogy erről le is állítottam a családom. :) Ez az amit szintén csak én használhatok, é punktum ! :-)







Sugar Plum Fairy Ajakradír





Már egy korábbi bejegyzésemben is írtam a Lush ajakradírról, csak ott a Bubblegum ízű kis finomságról. 

Alapanyagában ez is teljesen ugyan olyan csak a feketeribizli és vadnarancs olaj (hozzáteszem totál szilvának érzem, ami a nevében is benne van) íze az ami igazán ünnepivé teszi számomra, ezt a csodaszert. Eddig is imádtam, mert nagyon kíméletesen, de közben hatékonyan rendbe teszi az ajkakat, úgy hogy  használata után és még napokig is sokkal szebben mutat az ajkainkon a rúzs. :) 







https://hu.lush.com/products/christmas/sugar-plum-fairy-0





Elf On The Shelf Fun





Ez a tüneményes karácsonyi manócskák zoknijára emlékeztető fürdőgyurma ami haza vitel után azonnal Krisztikénél landolt igazi szórakoztató élményt nyújt mindannyiunk számára, mert fürdés közben is megy ilyenkor a mókázás és különböző figurák megalkotása. :) Készült ebből már szép színes béka és hóember is, egyedül manó nem, de mivel olyan sok van benne, hogy rengeteg féle jópofaságot lehet vele készíteni, így manó is lesz az biztos. :) 



https://hu.lush.com/products/christmas/elf-shelf






Sparkly Pumpkin habfürdő




Ezt a kis mesebeli Halloween-i cukiság még nem lett kipróbálva, mert Krisztike ezt akarja utoljára bevetni. :) Még az is lehet, hogy elrakjuk szilveszterre, hogy majd teljes csillámos pompába lehessen bulizni. :-) Csoda finom citrusos illata van, amit mindannyian nagyon szeretünk, úgyhogy nehéz az ellenállás, de szerencsére van még mit kipróbálni, így biztos kitartunk majd. :) 



https://hu.lush.com/products/halloween/sparkly-pumpkin






Big Blue Fürdőbomba





Imádom a levendulát, és hát mivel ez lett a legszebb saját kézzel készített alkotásom, így igazi szerelemmé vált ez a csodás bőrpuhító és nyugtató fürdőbomba, mely nem csak  hatásával bűvölt el, hanem az illatával és a gyönyörű nagy kedvencem színével is. :) 









https://hu.lush.com/products/big-blue







Angels on bare skin friss arctisztító





Ez az arc és test tisztító bőrradír csak félig meddig a saját kezem munkája, mert már a Lányok és Fiúk össze keverték mire oda értem az Ő alkotó asztalukhoz, így az én munkám a súly kimérése volt és a dobozba berakás, és természetesen most a használata. :) 

Itt is a finom levendula illat dominál, és a kaolin tartalma ami elnyeli a zsírt és a szennyeződéseket, így tökéletesen megtisztítja a bőrt, nem utolsó sorban a mandula olaj és a rózsakivonat ami pedig megnyugtatja, a benne lévő mandula tej pedig élénkíti. 

Az egész testen és az arcon is használható. 









The Comforter Habfürdő





Ebben ami elsőként elvarázsolt az a mennyei feketeribizli illata, és persze az szép élénk színe. 
Mivel ez is saját kezeimmel készült, így amint azt Ti is láthatjátok, hagy némi kívánni valót maga után, épp ezért a családom konkrétan ki is röhögte, de a hatása és az illata kárpótol mindezért. :) 

Egy-egy fürdés alkalmával elég letörni egy darabot és vízsugár alatt elmorzsolni és így kellő mennyiségű puha selymes hab keletkezik belőle, és hipp-hopp kész is a kényeztető fürdő.  



https://hu.lush.com/products/comforter-0






Butterbear





Ez a kis cuki bőrpuhító ylang-ylang illatú jeges maci is saját termés, ami nálunk még nagy sikert aratott, nem csak a kinézetével (elsősorban Krisztikénél igen), hanem a nyugtató és selymes puha bőrérzet hatásával is. :) 












Ruby Red Slippers Habfürdő





Ez a szintén magam által készített kis piros cipellő sajnos nem lett olyan szép mint amilyennek lennie kellene, de biztos a forma kitöltésénél hibáztam valamit, ezért már a kiszedésével is meg kellett küzdenem. 
Viszont a tökéletes habzása, a mennyei szegfűkivonat illata, a kellemes mandarinolaj,  és a rózsa nyugtató hatása, mindenért kárpótolt. :)  


https://hu.lush.com/products/christmas/ruby-red-slippers






Nagyon örülök, hogy részt vehettem az eseményen és örülök, hogy ilyen szépséges és finom alkotásokat készíthettünk, és köszönetem a LUSH Hungary-nek a szuper szervezésért, a csodás élményért, és a sok ajándékért ! :) 












Megjegyzések

  1. Oh, ez nagyon szuper élmény lehetett :) Gratulálok a nyereményhez is! A videók pedig nagyon aranyosak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Egy igazi csoda élmény volt ! :) Köszönöm, Krisztike volt a segítségemre a videókban :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt