Magister Products - A természet ereje




Sziasztok! 

Még nyáron tesztelésre kaptam néhány készítményt a Magister Products termékpalettájáról, amik az első pillanatban már szimpatikusak voltak és igazán jót tesznek az érett bőrnek. :)   







MAKADÁMIA FESZESÍTŐ TESTVAJ




"Komplex feszesítő testvaj különleges acmella kivonattal, a bőr öregedését gátló bio, finomítatlan  sheavajjal, kollagén termelődést fokozó kakaóvajjal, tápláló mandulaolajjal. A testvaj bio makadámia olajjal gazdagított, melynek köszönhetően hatékonyan lép fel a striák, terhességi csíkok ellen. A bőr szerkezetét javító fügekaktusz olaj kiválóan rugalmasítja a nyak, a dekoltázs és a mell bőrét."



Nagyon sűrű, de könnyen kenhető krém, az illata enyhén a dióra emlékeztet, ez ugye  a makadámia olaj tartalmának köszönhető. Épp ezért is táplálja nagyon jól a bőröm. Nem túl nagy kiszerelés, de mivel jó kis zsíros krém, így elég sokáig tudtam használni. 







Citrusliget hidratáló kézkrém




"Vitaminkrémünk egyedi összetételű magas hatóanyag (A-, C-, E- vitamin) tartalmánál fogva biztosítja kezeid maximális hidratáltságát, selymességét, ápoltságát télen-nyáron. Ezek az antioxidáns vitaminok védelmet biztosítanak a káros környezeti hatásoktól, gátolják a bőr öregedését."


Nagyon finom citrom illatú, hűsítő érzetű, kissé vizes állagú krém, amit szinte felkenése után azonnal be is ivott a száraz bőröm, ezért ez mindenképp pozitív, hogy használata után bármilyen tevékenységet bátran végezhetünk, anélkül, hogy bezsíroznánk bármit is (pl. ruhánkat). Hátrány viszont az, hogy talán a vizes állag miatt, sajnos hamar vissza is száradt a kezem, ami többek között azért sem előnyös, mert a kicsi kiszerelés így hamar el is fogyott.  









LMW Hialuron+ Szemránckrém




"A szem körül megjelenő szarkalábak rontják az arc harmóniáját, a szemek szépsége sem tud kellőképpen érvényesülni. A szem körüli ráncok fáradtnak és évekkel idősebbé teszik arcunkat.


Az önbizalmunk és fiatalos nőiségünk megtartása érdekében készült el szemránckrémünk. A bio hamamelisz és bio szalmagyopár serkenti a mikrokeringést, csökkenti a szem alatti karikák látványos jeleit, az acmella kivonat erős öregedésgátlóés szerkezetjavító.


Az LMW hialuronsav speciálisan kis molekulatömegű természetes, növényi eredetű protein, mely nagy affinitással rendelkezik a bőr mélyebb rétegei felé. Alkalmazható az első ráncok kialakulásának megelőzésére és a már kialakult ráncok halványítására."



Végre, végre ismét sikerült egy olyan szemráckrémre bukkanni, ami tényleg hatásos a reggeli szem alatti pufiság ellen is és még a mélyebb ráncok halványításában is. :) 
Mondhatom azt is, hogy szinte már az első néhány használat után is láttam a változást, de hetek elmúltával tényleg szemmel látható. :) 
Az gyógynővényes természetes illata számomra nem túl finom a benne lévő szalmagyopárnak köszönhetően, de  a hatása csúcs szuper, így ez már nem is olyan érdekes és simán feledhető. :) 

....és mivel jó nagy kiszerelés, így biztos, hogy egy fél évig nem is kell újat venni belőle, mert ki fog tartani. :) 



http://www.magisterproducts.hu/arcapolas-79/erzekeny-kipirosodasra-hajlamos-arcbor-terapiaja-103/hidratalo-szemranckrem-hialuronsavval-290



Összességében elégedett vagyok mindegyik készítménnyel, főleg a szemkörnyékápolóval, mert az egy főnyeremény. :) 


A Magister Products összes termékéről ITT olvashattok, és meg is vásárolhatjátok a Nektek szimpatikusakat és bőrtípusotoknak megfelelőt. 

Megjegyzések

  1. Örülök, hogy a szemkence hatásos. Mondjuk te a kis nevető ráncocskáiddal is csini vagy ��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok azért nem tűnnek ám el. :) CSak szebbé váltak. :) De nagyon köszönöm, drága vagy ! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés