Hansaplast - A lábunk védelmezője


Sziasztok! 

A Hansaplast nemrég egy új terméket dobott a piacra, mégpedig a Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben terméket, amit már egy ideje teljes erőbedobással tesztel az egész család, így  mára már mindannyiunk véleménye megszületett. :)

Ugyan szerencsére egyikünk se szenved lábgombától, de mivel ez a termék megelőzésre  is szolgál, és védelmet is nyújt a kellemetlen szagok ellen, így nagy örömmel használtuk el. 

Eddig a Hansaplast márkát csak mint sebtapaszt ismertem, de örülök, hogy itt is bővült a termékpaletta és remélem még fog újabb, és újabb hasznos védelmet nyújtó készítményekkel. 





Egy kis rövid ismertető a termékről: 


A nyár, napsütés és jó idő közeledtével lassan mindennapossá válik a szandál, papucs viselése és a közterületek gyakoribb látogatása. A hölgyek talán még gyakrabban fordulnak meg a pedikűrösnél, de a férfiak is jobban odafigyelnek lábuk ápoltságára. A Hansaplast új termékének használatával nem csupán ápoljuk lábunkat, hanem védjük is a lábgomba kialakulásától, így nyugodtabban vághatunk neki a strandszezonnak.
A lábgomba kialakulásának veszélye mindenkit érint, az év minden szakaszában, ezért is nagyon fontos lábunk megfelelő védeleme. Napjainkban minden negyedik emberből egy szenved a lábgombától, ami sajnos megdöbbentően nagy arány. A Hansaplast új terméke használatával egyszerűbbé válnak a mindennapok, hiszen nyugodt szívvel vághatunk neki a nyárnak, nyaralásnak, sportolásnak. Egyik összetevője, az erőteljes fertőtlenítő hatású Octenidin bizonyítottan baktérium és gomba elleni hatékonysággal bír. Ezen felül, a Hansaplast lábspray ideális terápiás kiegészítő is. Terápiás kezelés mellé vagy utána annak
érdekében, hogy csökkentsük az újrafertőzés magas kockázatát.
Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben

A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen és megelőzi a lábgomba kialakulását. Hosszan tartó, 48 órás antibakteriális hatást és azonnali hűsítő érzetet, ezáltal higiénikus frissességet biztosít a lábnak. Terápiás kezelés kiegészítéseként is használható.

Megelőzi a lábgombát
Véd a kellemetlen szagok ellen
Octenidine-tartalommal
Használható megelőzésként és terápiás kezelés kiegészítéseként
Azonnali hűsítő hatás, higiénikus érzet
Cukorbetegek is használhatják
         

Ajánlott fogyasztói ár: 990 Ft

A termék kizárólag patikákban kapható!






A csomagolása egyszerű, de szerintem elég figyelemfelkeltő, a flakon külseje nem csúszós, ezért nem kell attól tartanunk, hogy kipottyan a kezünkből. A nyomóka része tökéletesen kézre áll, így könnyen és csak annyit tudunk belőle fújni, amennyire valóban szükségünk van, a szórása is pont jó, ezért nem is kell rengeteget elhasználnunk belőle. 

Amikor fújjuk az érintett részt, kellemes hűs érzetet kelt, az illata nagyon kellemes, sőt kifejezetten finom. Annyira, hogy még a kislányomnak is tetszik és kérte is, hogy időnként fújjam be a talpacskáját. :) 

Férjem és én is előszeretettel használtuk, míg a végére nem értünk, de biztos vagyok benne, hogy ez a termék még sokszor meg fog fordulni nálunk és állandó védelmezője lesz lábainknak. 


Lábgombásodás elleni hatásának bizonyosságáról csak annyit tudunk, hogy a mi lábainkat biztos, hogy megvédte. :) 



Nagyon megkedveltük mindhárman ezt a terméket, ezért szívből ajánlom mindenkinek a kipróbálását, mert biztos vagyok benne, hogy Ti is megszeretitek majd. :) 




Megjegyzések

  1. Nekem szerencsére még nem volt ilyen problémám de a páromnak venni fogok egyet :)
    Sőt ha még az illata is olyan szuper ahogy írtad akkor megelőzésként én is használni fogom 1x-2x :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes kipróbálni és megelőzésként használni :) ....és nem csak az illatát fogod szeretni, hanem a fincsi hűsítő hatását is :-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés