ETRO Shantung - A napfény illata


Sziasztok! 

Szeretném Nektek bemutatni az idei nagyon, nagy (sokkal nagyobb mint az előzőek) kedvencemet az ETRO Shantung parfümöt, ami bevallom még nekem is nagy meglepetést okozott. Nem csak illatával, de a rám gyakorolt hatásával is  :)

 


Fej illat: Olasz mandarin, Feketeribizli, Licsi
Szív illat: Tömjén, Rózsa, Bazsarózsa
Alap illat: Cédrus, Kasmír fa, Pézsma



"Az olasz Etro csapat új 2016-os parfümje a Shantung - egy uniszex illat, amit a selyem inspirált."


Csoda szép üvegben, egy csodaszép illat ! 





Hogy mi jutott eszembe mikor megéreztem az illatát.....? 


Mintha egy rózsaszín felhőn ülve melengetném az arcom a  felkelő nap fényében és vízesésként omlana rám a virágok sokasága. Mindeközben  csoda finom juice-t iszogatva szépen lassan beúsznék az illatos fenyők közé, hozva magammal még mindig mennyei virágok illatát. :) 

Ez egy titkos kert, ahová elbújhatunk a mindennapi gondjaink elől. Egy hely ami óv, megnyugtat, és körülölel.


Nagyon könnyed, légies finomság, melyben a mandarin, a feketeribizli és a licsi roppanós illatában csodásan kibontakozik a rózsa, a bazsarózsa és szépen, de érezhetően megbújik a cédrus és a kasmír fa illata. 

A bőrömön leszáradáskor is megmarad szinte minden illat, a mandarin és licsi dominanciájával, viszont az egészre a pézsma puhasága teszi fel a koronát.  
Ami még megkapó benne, hogy unisex illat lévén a férfiak épp úgy használhatják mint mi hölgyek, így nem csak magunkon szerethetünk bele minden egyes nap, hanem a párunkon is kibontakozhat egy sokkal másabb (érdekes, hogy a férjem bőrén a virágok teljesen elcsendesedtek és csak a gyümölcsök, a cédrus, és kasmír volt nagyon érezhető) , de épp ily csodás illat. 




Összességében? 

Sok, sok parfüm között ő egy ritkaság, egy felejthetetlenül szépséges illat, ami teljesen megbabonázott engem!

Köszönöm szépen a VIP-PARFÜM-nek, hogy kipróbálhattam és használhatom ezt a gyönyörűséget, mert ha Ők nem lennének, akkor most én sem lennék gazdagabb egy csodás élménnyel, és érzéssel. :) 

Minden korosztálynak szívből ajánlom, ugyanis ez egy kortalan illat. Épp úgy fogják szeretni a fiatalok, mint az idősebbek és nem csak a hölgyek, de az urak is egyaránt. 

Megjegyzések

  1. Érdekes, még soha nem próbáltam uniszex illatot :) Ahogy ránézek nekem a folyékony arany jut eszembe róla. Használd egészséggel ezt a különleges illatot ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ! :) Valóban folyékony arany :) Majd viszek belőle kóstolót ;)

      Törlés
  2. De jó, köszönöm szépen :*

    VálaszTörlés
  3. A legnagyobb kedvencem életemben. A Chloét váltotta fel, ami hasonlóan nagyon finom illat... Sokszor ismeretlenül is megkérdezik tőlem, mi ez a finom illat? Egyszerűen imádom! Christie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is nagy nyári szerelem! :) ...és igen, a Chloé is egy kis csoda. :) Ezért sem csodálom, hogy mindkettőt szereted. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés