LUSH Karácsony


Sziasztok! 

Nagy boldogságomra Nono ilovemom.blog.hu  oldalán nyertem nem oly rég egy Lush Happy Christmas ajándékcsomagot. 

Ebben a csomagocskában lapult többek között két finomság amiket nagyon megszerettem és kedvenceimmé váltak. :) 










The Comforter krémtusfürdő




"Erdei gyümölcsös krémtusfürdő, mely bátorító illatával felidézi kedves, régi emlékeidet.
Az édes feketeribizli-kivonat, a jókedvű bergamott és a melengető hangulatú ciprusolaj finom, gyümölcsös aromává vegyül, mely olyan, mint egy meghitt ölelés."


100g.   1.990,-Ft



Nagyon finom, nagyon intenzív csupa piros bogyós illatú tusfürdő, ami nagy örömömre nem szárítja olyan nagyon a bőröm mint sok más tusi. :) 
Azt nem mondom, hogy utána nem kell testápoló, de végre jó úgy törölközés után kiszállni a kádból, hogy nem húzódik azonnal a bőröm. 

Kellemes, sűrű állag, a használata szuper, kellemes utóérzet, az illatába pedig szerelmes vagyok :-)  






Bubblegum ajakápoló radír





"Ne rágódj rajta, próbáld ki!

Csajszisan rózsaszín, rágógumiízű ajakradír


Megszabadítja az ajkakat az elhalt hámsejtektől és a bőr egyenetlenségeitől, így az ajkaid jól hidratáltak és puhák lesznek!

Ajakradírjaink gyengéd dörzshatást nyújtó kristálycukorral készülnek. Ezt csodálatosan jól hidratáló jojobaolaj egészíti ki, mely annyira könnyű, hogy nem hagy zsíros érzést maga után.

Csúcsformába hozza az ajkaid és felkészíti őket a csókokra, puszikra, csevegésre és minden másra, ami a terveid között szerepel.

Remekül előkészíti a terepet a rúzs számára, ami sokkal jobban mutat sima ajkakon.

Rowena és Charlotte – a Lush házi sminkmániásai – mindig elmondják, az emberek mennyire nem törődnek az ajkaikkal, pedig a száj az egyik első dolog, ami magához vonzza a tekintetet, amikor egymás arcába nézünk.

Jó sok munka után megállapítottuk, hogy a pontosan megfelelő szemcseméretű kristálycukor gyengéden és biztonságosan radírozza át az ajkakat, ráadásul még finom is, különösen valamilyen ínycsiklandó ízzel kiegészítve."


25g.   2.390,-Ft.



Ez számomra egy igazán kis csoda termék. 

Még sosem használtam ajakápoló radírt, mert úgy véltem ez is csak valami úri huncutság és milyen felesleges dolog erre időt és pénzt áldozni.
De rá kellett jönnöm, hogy nem. Nagyon nem :) Épp ezért is örülök, hogy ilyen formán megismerhettem. :) 

Ez egy szuper jó dolog, mert egyrészt csodásan megtisztítja az ajkamat az elhalt hámsejtektől, másrészt eszméletlen puha lesz tőle, aminek használata után még a rúzs is sokkal szebben mutat és tartósabb is lesz. 
Nem utolsó sorban a kicserepesedett redőcskékbe nem ül bele a rúzs, merthogy nincs mibe beleüljön :) 

Az illata meg hát imádnivaló :) Amúgy is szeretem ezt a fajta rágógumi ízt és komolyan vissza kell magam fogni, hogy csak radírozzak vele és ne zabáljam meg. :-)

El is döntöttem, hogy a gyerek kezébe nem adom, mert Ő tuti kétpofára betömné magába mondván, hogy de fincsi :-) 




A termékek külön is megvásárolhatók a Lush Hungary üzleteiben és a webáruházban, vagy akár egyben is a Karácsonyi csomag részeként 8.990,-ft-ért.






Ti használtok Lush termékeket? Ha igen, szeretitek őket? Van bevált kedvencetek? 

Megjegyzések

  1. Balogné Kovács Tünde2015. november 30. 11:34

    Köszi az írást, nagyon jók lehetnek! :-) Én még csak habfürdőt és fürdőgolyót vettem nem olyan régen, még bevetésre várnak, de már az illatuk fincsi! Az ember legszívesebben mindent kipróbálna a Lush termékekből! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Valóban nagy jók :) Juj, a habfürdők és a golyócskák is szuper jók. :) Azokból is szoktam használgatni és valóban be tudják lengeni az egész fürdőszobát az illatukkal. :)
      Úgy ahogy mondod.....mind haza vinném legszívesebben és kipróbálnám :)

      Törlés
  2. Az ajakradírt én is most próbálgatom, nekem a popcorn illatú, édes-sós ízű cukiság van meg közülük.
    A hatása szerintem felér egy ajak-ránctalanító kezelésével, elképesztő, hogy milyen puhává és egyenletessé tudja varázsolni azt a vékony bőrfelületet.
    Rúzsozás előtt kötelezővé tenném a használatát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy ugye ? Na teljesen egyet értek Veled :-)
      Juj és de érdekes lehet a popcornos :D

      Törlés
  3. Én eddig csak egy terméket próbáltam a Lush-tól, a Lemony Flutter Körömágybőr ápolót. Én nagyon szeretem. Tökéletesen puhítja az időnként durván száraz körömágybőrt. Néha az egész kezemen elkenek egy picurkát és utána istenien pihe-puha lesz tőle a bőröm.
    A kis tégelyben lévő mennyiség szerintem hosszú-hosszú hónapokig (ha nem 1 évig vagy tovább is) elég, mert tényleg csak picuri kell.
    Ezt is célirányosan mentem egyszer megvenni az üzletbe, mert engem az a tömény illatáradat mindig elriaszt az üzlettől. Pedig tényleg isteni fincsi dolgaik vannak (neten böngészgettem a termékeik között), de egyben az a sok illat nekem túl sok.
    Írásodat elolvasva, az ajakradír felkeltette a kíváncsiságomat. Őszintén szólva, eddig én is úgy gondoltam, hogy enélkül simán lehet élni. De ezek szerint mégsem... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezt a körömágybőr ápolót még nem ismerem, de olyan jókat írsz róla, hogy biztos ki fogom próbálni :) Nagyon rám férne :)
      ...és igen, az ajakradír nálam állandó lakó lesz :) De szerintem a körömágybőr ápoló is, ha kipróbálom :D

      Törlés
  4. A sok dicséret miatt az én fantáziámat is mozgatja már egy ideje ez az ajakradír, kíváncsi lennék, hogy rajtam mit tud, de őszintén szólva egy ilyen kis ajakradírra sajnálok kiadni több, mint kétezer forintot. De meglátom majd meddig bírok ellenállni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem olcsó, ebben igazad van :) DE ahogy elnézem jó sokéig ki fog tartani ez a tégelynyi mennyiség :)

      Törlés
  5. Gratulálok :)
    Tényleg jók ezek az ajakradírok. Nekem egy almás baviphat ajakradírom van már több mint 1 éve (nagyon sokáig kitart), imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Annyira örülök, hogy Te is megerősítettél abban, hogy sokáig kitartanak ezek a csodák :) Imádom :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés