2SOL - Koreai kozmetikumok



Sziasztok! 



Nagy öröm ért a közel múltban. :) A K-beauty  Koreai kozmetikumok-tól  ismét ajándékot kaptam, mégpedig egy számomra is ismert márkától három még sosem próbált finomságot. 
+ egy maszkot, de azt még nem próbáltam, ezért róla majd külön fogok még beszámolni :) 
 


Legutóbb is egy nagyon jó krémet kaptam ami szuper jól bevált, így reméltem, hogy ezek is beváltják majd a hozzájuk fűzött reményeimet. :) 


 








2SOL Duna Moisture+Kepping Pack 100 ml








Nedvesség megtartó éjszakai maszk.  

Nagyon meglepődtem mikor olvastam, hogy ez egy nem olyan maszk mint általában, hogy felkenjük 20 perc után lemossuk és lesz ami lesz, hanem egy egész éjszakán át ható érdekesség. 

Be kell kenni vele az arcot mint egy rendes krémmel, és reggel lemosni mint egy maszkot. Hozzá teszem nekem annyira itta a bőröm, hogy reggel gyakorlatilag semmit nem tudtam lemosni, ráadásul még az is pozitív élmény volt, hogy egyáltalán nem volt zsíros, vagy csúszós viaszos érzete a bőrömnek.

Nagyon kellemes volt mikor felkentem  és másnap reggel is mikor megmostam az arcom. 
Friss, pihe-puha bársonyos lett az arcbőröm. 






  
A termékről további információkat (pl összetevők, ár és vásárlási lehetőség) ITT találsz.





2SOL The Hyaluronic Acid Skin Booster 200 ml






Magas Koncentrációjú 50 % Hialuronsav hidratáló esszencia. 

Alkohol és illatanyagmentes.



Átlátszó színű enyhén zselés állagú folyadék. Reggel este arctisztítás után nem nagy mennyiséget a tenyerembe öntöttem és óvatosan bepaskoltam a bőrömbe, utána mehetett az arcápolás többi része.

Kipróbáltam úgy is, hogy este lefekvés előtt csak ezt használtam, gondoltam majd húzódó bőrrel fogok ébredni, de nagy meglepetésemre nem éreztem azt hogy feszülne. Épp ezért úgy gondolom, hogy zsíros, vegyes bőrre bőven elég lehet mint ápoló.
 

A termékről további információkat (pl összetevők, ár és vásárlási lehetőség) ITT találsz. 







2SOL Deep Silky Moisture Serum 30 ml






Hidratáló szérum, a hidrolipid réteg egyensúlyba helyezéséhez, hámréteg ápolásához, megelőző szerepet játszik a bőr felszínén lévő fertőzések kialakulásában.
 


Egy igen érdekes állagú tejszerű folyadék. Először azt gondoltam, hogy te jó ég, majd egy használattal elfogy egy csomó, de nagy meglepetésemre nem. Nagyon nem!  
Ugyan híg az állaga, de olyan sűrű  az összetétele, hogy egy ilyen mennyiségnek amit itt láttok a képen a duplája kell csak az egész képernyőmre. :)

Úgyhogy örömmel jelentem sokáig elég lesz. :) Arról már nem is beszélve, hogy iszonyat jól ápol és szépen feltölti a bőrt. 







A termékről további információkat (pl összetevők, ár és vásárlási lehetőség) ITT találsz.







Összességében ismét nagyon elégedett vagyok és igazán szuper a bőrömnek megfelelő finomságokat kaptam, köszönöm szépen ! :) 






Ti használtok Koreai kozmetikumokat ? A 2SOL márkát ismeritek, próbáltatok már tőlük valamit?


Megjegyzések

  1. Én most a Benton csiga- méh essenciából és lotionjából rendeltem mintát próbálásra, mert olyan sok jót írnak róla.Illetve egy Missha 4 D szempillaspirált, és egy TonyMolly tartós szemöldökfilcet is rendeltem.Majd írok, hogy beváltak e.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Örömmel fogadom, ha megírod mennyire jók vagy épp nem :) De remélem jók :)

      Törlés
  2. Nos a Benton csiganyál és méhméreg essentia valami csoda a pattanásos zsíros bőrömnek.Nagyon gyorsan gyógyítja a sebeket. nekem a lotionja kevés, így most az arckrémet próbálom ki.A Missha 4 D szempillaspirál természetes hatást kelt, én drámaibb hatásút kerestem, de ez is jó.Nem pereg, szépek az összetevői.A TonyMolly szemöldökfilc vízálló valóban, nekem nem tart 7 napig, na de hát mégsem tetoválás ugye :). Viszont így kicsit drágállom.De összességében jók a termékek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj a Benton tényleg nagyon jó és még a száraz bőrnek is. :) Annka viszont örülök, hogy a Missha szempillaspirál jó. Pláne ha szépek az összetevők, mondjuk az ilyen szép termékek általában nem csinálnak drámai pillákat, de legalább nem teszik tönkre és a hatás olyan jó kis természetes :)
      Szemöldök filc 7 napig ? Hú, de klassz lehet. Na ezt kipróbálnám :) Mennyibe fáj most egy ilyen ? Nagyon drága ?

      Törlés
    2. Én a BBkrem.hu oldalról rendeltem, mivel nekem a külföldi rendelés nem megy.Ott 2500 Ft körül van.Holnap hozzák a Benton essentiát és egy Skin&lab A Plus lifting vitaminos arckrémet.És a PloBing elektromos(elemes)arctisztítót is beszereztem.Majd jövök ismét a tapasztalatokkal. :)

      Törlés
    3. Hú, de klassz :) Köszi az infót :) ....és köszi, nagyon kíváncsi leszek a többi finomságra is :)

      Törlés
  3. Nos a Benton csiganyál és méhméreg essentia valami csoda a pattanásos zsíros bőrömnek.Nagyon gyorsan gyógyítja a sebeket. nekem a lotionja kevés, így most az arckrémet próbálom ki.A Missha 4 D szempillaspirál természetes hatást kelt, én drámaibb hatásút kerestem, de ez is jó.Nem pereg, szépek az összetevői.A TonyMolly szemöldökfilc vízálló valóban, nekem nem tart 7 napig, na de hát mégsem tetoválás ugye :). Viszont így kicsit drágállom.De összességében jók a termékek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés