Koreai szépségdoboz - MEMEBOX Global 18

Sziasztok ! 




Végre valahára befutott az utolsó két megrendelt MEMEBOX-om is. :) Aminek nagyon örülök, mert így újabb finomságokkal bővült a szépségápolási palettám. :) 



Az első dobozka amit bemutatok Nektek az a Global #18 nevet kapta, tele minden földi jóval :) 










6 db termék volt benne, ebből az egyik (ami három darab)  csak utazó, a többi teljes kiszerelés.






Purederm Shower Jelly 100 g (ára: 6 dollár)

Cooling Mint:   It helps remove impurities inside of pores efficiently with its tiny bubble.  Cooling Mint Shower Jelly contains Pepper Mint Leaf Extract, Chamomile Extract and Lavender Extract. When you have a shower, you can feel cool and soft.  Does not use Paraben, Mineral Oil, MIT, CIT and Triethanolamine, which may cause skin irritation, so even can use for sensitive skin.



Ez egy igen érdekes finomság a zuhanyzó zselé, nagyon kellemes és intenzív mentolos illattal. Épp ezért inkább félre teszem, és majd nyáron kapom elő, mert biztos a nagy melegben jó lesz a bőrnek a hűsítő mentol. :) 

Egyébként iszonyú cuki :) Még nem láttam ilyet, és tetszik a dobozán a nem ehető jelzés,  mert valóban annyira guszta, hogy legszívesebben megkóstolná az ember :D 







Dr.MJ Bee Tox Control Cream 55 ml (55 dollár)


Ingredients: Water, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Beeswax, Dimenthicone, Polysorbate 60, Betaine, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Hyaluronic Acid, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Sorbitan Stearate, Chlorphenesin, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Triethanolamine, Carbomer, Disodium EDTA, Fragrance, Camelia Japonica Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Trehalose, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Bee Venom, Propylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Prunus Mume Fruit Extract, Morus Alba Root Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Propolis Extract, Phenoxyethanol





Javítja és megújítja a bőrt a méh méreg, propolisz, teafa levél víz, rozmaring és körömvirág  kivonatok segítségével. Nyugtat, táplál, megfiatalít és helyreállítja a sérült bőrt. Egyben segít megtartani a bőr nedvességét, rugalmasságát.

Erről a krémről már korábbi bejegyzésemben írtam, mert a legelső dobozkámban is egy ilyen finomság lapult :) 
Most viszont nagyon örülök, hogy újra találkoztunk, mert azóta is használom imádom és boldogság, hogy még egy ilyen kis fincsiség lapul majd a krémjeim közöt, amit előkaphatok, ha kifogy a másik :) 


"Ez a krém valami fantasztikus! 
Az állaga könnyű, nem sűrű, nem nehéz, de nagyon jó hidratáló és feszesítő hatású. Az illata nagyon enyhe, picit (nagyon picit) a friss mézre emlékeztet, amit én nagyon szeretek. :) 

Viszont annak ellenére, hogy egy nagyon könnyed krém, kevés kell belőle, mert felkenve már érzem az arcomon, hogy kicsit zsíros(nem kell megijedni, mert gyorsan felissza a bőr), ami az én esetemben a száraz bőrömnek tökéletes. Ráadásul este felkenem, reggel ébredéskor is érzem, hogy baromi hidratált.

Valószínűleg ezért is tudja a ránctalanító funkcióját is ellátni rendesen. "










Derma Lift Intensiderm Aqua Rich Cream 15 ml x 3  (a teljes 50 mls kiszerelés ára: 42 dollár) 



Ingredients: Purified water, glycerin, dipropylene glycol, Caprylic / Capric Triglyceride, cetearyl alcohol, Hydrolyzed Soybean Extract, Hydrogenated Lecithin, 1,2-hexanediol, niacinamide, Macadamia Integrifolia Seed Oil / Macadamia Ternifolia Seed Oil, panthenol, Hydrogenated Shea Butter, Hydrogenated Olive Oil Caprylyl Esters, dimethicone, hot spring (spa) water, Brassica Napus Sprout Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Sprout Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Sprout Extract, Myristica Fragrans (Nutmeg) Extract / Myristica Fragrans (Nutmeg) Kernel Extract, Ceramide 3, Sodium Hyaluronate, Houttuynia Cordata Extract, Butylene Glycol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Althaea Officinalis (marshmallow) Root Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Flower / Leaf Extract,Glycereth-20, Melia Azadirachta Leaf Extract, PEG-10 Rapeseed Sterol, Glyceryl Stearate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract / Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Cyclopentyl Amino Carboxy Methyl Thiazolyl Indole , Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Amino Esters-1 , Coccinia Indica Fruit Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Melia Azadirachta Bark Extract, Corallina Officinalis Extract, Lawsonia Inermis (Henna) Flower / Fruit / Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, tromethamine, Carbomer, Fragrance 




 Három delux minta volt a dobozban ebből a száraz sérült bőrre való arckrémből.

Megnyugtatja, javítja az arcbőr állapotát. Párazáró tulajdonsága van,  így megakadályozza a bőr további sérülését is. A hideg évszakban mélyen feltölt és táplál.












Puresmile Animal Point Pad 17ml (1 dollár)

  • Guava Extract ~ Guava vérzéscsillapító tulajdonságú, javítja a bőr textúrájátA-vitamint, C-vitamint és kálium tartalmaz, amelyek antioxidánssal látják el a bőrt és segítik egészséges tartani és ezáltal csökkenteni a ráncokat.
  • Vitamin E ~ erőteljes antioxidáns, amely megakadályozza a szabad gyökök kialakulását a bőrön
  • Natto Gum ~ erjesztett szójabab, mely erősen hidratáló, és segít megtartja a bőr nedvességét és a hialuronsav pedig javítja a bőr textúráját.
  • Hyaluronic Acid ~ bevonzza a nedvességet, így hidratálja a bőrt.


Ezek (mert, hogy több lapocska van a csomagban) jópofa hidratáló párnák. Ananászos és Guavás kiszerelés létezik ebből az érdekességből és az én dobozomba a guavás került, aminek azért is örülök, mert egyrészt szeretem mint gyümölcsöt, másrészt ez olyan érdekesen néz ki, mintha az űrből néznénk a földgolyót. :) 

Guava kivonat, hialuronsav és E-vitamin a fő összetevője és az arc és a test azon részeire kell használni ahol a bőr nagyobb hidratálást igényel.  











echoice Hand Therapy 60 g (2 dollár)


Dúsított shea vajat és rózsa kivonatot tartalmazó tápláló kézkrém, isteni rózsa illattal. 









Touch By Lee Kyung Min Extreme Shield Master 2,2 ml (ára: 46 dollár) 



Ez egy elég fura kis cucc, alapvetően egy olaj-gél, amit tekeréssel tudunk kinyerni a mini csőből és a végén lévő szikikon kefével tudunk felvinni a kívánt területre. 

Száraz pikkelyes bőr ápolására alkalmas, és valóban nagyon jó sűrű olajos kis kence, csak ami nekem kicsit fura, hogy annyira kevéske van benne és amint láthatjátok arany árban mérik.

Mindenesetre érdekes, mert szerintem egy jó olajos hidratáló is megfelelne a célnak, de ezt leszámítva valóban nagyon jó és ápoló makadámia olajat, vazelint és olívaolajat tartalmazó kis fincsiség, de lehetne nagyobb is :) 

Nagy valószínűséggel télen a kezemen előforduló  berepedezett bőrömre fogom használni, bár még az is lehet, hogy a kiszáradt számra is fogom használni. :)  








Remélem sikerült ismét felkeltenem az érdeklődéseteket egy-két Koreai termék iránt, amik szerintem fantasztikusak. :) 

Annak pedig külön örülnék, ha kis hazánkba sokkal több ilyen termék eljutna és nem csak ilyen külföldről megrendelhető formában, hanem akár üzletben, vagy hazai webáruházban is. :) 




Ti használtok Koreai termékeket ? Ha igen honnan szerzitek be őket? 

 

Megjegyzések

  1. Anikó! Ezek nagyon szuper kencék :D Szerencse, hogy megrendelted :) Oh, az a Dr.MJ Bee Tox Control Cream <3 Az áráról nem is beszélve, nagyon-nagyon megérte!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon örülök, hogy végül erre is lecsaptam. :) Nagyon megérik ezek a dobozok az árukat és ahogy mondod a Dr.MJ krém mindent visz annyira jó :)

      Törlés
  2. Hű, ez nagyon jó kis doboz! Nagyon sajnálom, hogy ezután már nem szállítanak hozzánk, szívesen kipróbáltam volna egyszer. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban ez is szuper jóra sikeredett. Én is nagyon sajnálom, hogy nem lesz több :( Bár még reménykedem hátha :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés