2014. decemberi kedvencek

Sziasztok ! 



Először is szeretnék Nektek Egészségben, Boldogságban, Szeretetben Gazdag Új Évet Kívánni! :)




Másodsorban pedig szeretném megmutatni, hogy mik voltak 2014. december hónapban a kedvenceim :) 


Sajnos vagy nem sajnos, most nem volt túl sok szépségem, mert hát készülvén a Karácsonyra nem halmoztam fel minden félét, de nem is baj, mert kaptam szép ajándékokat amik közül már most tudom, hogy mit, vagy miket  mutathatok be a január kedvencei között :)









1.  CaoNatur sampon zsíros hajra - 799,-ft (Tesco) 



Sajnos már egy ideje zsíros hajra való samponnal kell hajat mosnom, mert elért az a válság, hogy felül zsíros alul száraz állapot uralkodik a fejemen.  
Bár eddig ezzel a samponnal sem értem el, hogy ne kelljen kétnaponta hajat mosni, de mindenért kárpótol az, hogy natúr termékről van szó, csodás az illata, az állaga és legalább a két nap úgy telik, hogy csodás pihe-puha a hajam tőle. :) 

Biztos, hogy újra fogom venni (sőt már van is betankolva egy újabb flakonnal, mert még a férjem is ezt használja, sőt a kis lánykámnak is vettem egyet az Ő hajára valóból) 

 



2. Gliss Kur BB Hajszépítő pakolás - 1399,-ft (DM)

A formula 11 szépítő tulajdonságot kínál 1 lépésben - a fantasztikusan szép hajért.

1. Selymes lágyság
2. Ragyogás
3. Hajvégek szálkásodása elleni védelem
4. Hajtöredezés elleni védelem
5. Érzéki rugalmasság
6. Göndörödés elleni védelem
7. Ellenálló erő
8. Sugárzó fény
9. Természetes dússág
10. Azonnali fésülhetőség
11. Mélyreható táplálás 



Én ezt a kis csodát hajmosás után csak a hajvégeimre, tarkótól lefelé szoktam tenni, mert félek zsírosítaná felül a hajam. 
De így hogy csak oda kenem valóban szép selymessé, puhává teszi és nyoma sincs a szárazságnak. :) 

Ezt a finomságot is biztos, hogy újra fogom vásárolni ha elfogy. :) 





3. Go To Heaven szemhéjpúder paletta - 1499,-ft (Auchan)



Tulajdonképpen nem is ezt a palettát szerettem volna megvenni, hanem egy MakeUp Revolution Iconic-ot, de mikor ezt megláttam rögtön beleszerettem. Annyira kis cuki kinézete formája van és nem utolsó sorban csodás színei. Pont amiket szeretek :) 

19 színt tartalmaz a mattól a extra csillámosig,a picitől a nagyig. Ráadásul nagyon jól pigmentált, selymes és tartós is. Reggeltől estig meg sem mozdul nem pereg, nem porzik. 

Ha nem lenne itthon másik 5 palettám tuti újra venném, de biztos, hogy időközben jelennek meg majd újdonságok amikbe bele fogok szeretni. Így ez addig fog boldogítani míg el nem fogy :) 





4. FARMONA Sweet Secret Almás pite testápoló vaj - 1650,-ft (Kedvenc krémem.hu webáruház) sajnos már nem kapható kifutó termék volt



Lehet, hogy ő már volt valamelyik kedvenceim között, de nem tudok betelni vele. A finom almás pite illata, az selymes sűrű állaga, tökéletes kenhetősége és az, hogy csodásan ápolja a bőröm, de abszolút nem zsírosít ez nálam tuti nyerő. :) 

Csak azt sajnálom, hogy már nem lehet kapni. Pedig biztos vagyok benne, hogy újra venném. 

De sok más finomság elérhető a webáruházban, pl. ilyen fincsi testápolók is, ezért érdemes körülnézni. :) 





5. ARTDECO szemhéjalapozó - 2450,-ft (Douglas)



Ezt a szemhéjalapozót régebben már próbáltam, aztán valahogy jött egy-két újdonság, másik fajták. De visszatért hozzám ez a kis csoda, és azt kell mondjam, hogy akárki akármit mond, az összes közül eddig ő a tökély. :) Szépen kiemeli szemhéjpúderek színét, tartóssá teszi és valóban egész nap reggeltől lemosásig ott tart mindent, tehát amit kell tennie azt teszi is :) 


Azt még nem tudom, hogy újra fogom e venni ha elfogy, mert egyrészt egy örökkévalóságig elég, másrészt van a polcomon még vagy három féle és azokat is el kéne használni, de ha hozzá jutok valami akció során biztos, hogy fogok belőle vásárolni. 






Ti esetleg ezek közül próbáltátok, vagy használjátok valamelyik terméket? Ha igen Nektek bevált, szeretitek, sőt akár újra is vásárolnátok ? 



Megjegyzések

  1. A Farmona termékekről mi a véleményed? Mármint bővebben, tényleg érdekelne, néztem ki onnan cuccokat. Amúgy testradírt próbáltál már?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem tetszenek a Farmona termékek. :) Több testápolót is vettem, meg sampont. Igen a testradírt is kipróbáltam és szerintem jó :)

      Törlés
  2. A Gliss Kur BB nekem is van itthon, de még nem próbáltam ki, de ha elfogy nemsoká a hajpakolásom, ő lesz soron. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is jó sokáig állt a polcon, aztán egyszer csak úgy döntöttem, hogy ki próbálom :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés