Szempillaspirál teszt

Sziasztok!

Elnézéseteket kérem, hogy ennyire elmaradtam a bejegyzésekkel, de be kell vallanom őszintén nagyon kevés terméket sikerült beszereznem, amiről érdemben tudok is írni. :) 

De most mindenképp szeretnék Veletek megosztani két szempillaspirál tesztet, mert nem tudom Ti hogy vagytok Vele, de a spirálokkal folyton hadi lábon állok. Mindig úgy érzem, hogy na végre megtaláltam az igazit, aztán hosszú távon kiderül, hogy valami még sem stimmel. 

Amiket szeretnék bemutatni, az egy kedvenc és egy nagy csalódás. 

A kedvenc és szerintem fantasztikusan kialakított nagyon cuki csajos szempillaspirál az az Essence Lash Princess.



Ez a forma manapság már nem is számít újdonságnak, mert láttam és próbáltam is már ilyeneket, de ez valahogy mégis más. :) 

Talán nem csak a kialakításon múlik, hanem az összetételen is, mert végre nem egy olyan ami vagy sok festéket vesz fel, vagy keveset. 

Ez tökéletes és nagyon szép mély fekete, ami nekem / nekünk szőke szempillával megáldott Hölgyeknek ez egy igazi áldás. 

Ráadásul nem mászik és nem pereg le napközben a szemünk alá panda effektust keltve :) 


 


 Ezek a fotók délután a nap végén készültek




A másik amiben nagy bánatomra csalódtam az az Avon BIG & DARING dúsító szempillaspirál. 





Az igaz, hogy csodás ébenfekete színe van, nem pereg le és nem maszatolódik, de........
nagyon csomósodik ! 

Sőt már felkenéskor sem könnyű vele bánni. Iszonyatosan vastag a kefe, amivel még nem is lenne nekem hosszú szempillájúnak bajom (bár kényelmetlen), hanem a legnagyobb baja, hogy a kefe nem sűrű. Ami ha az lenne, akár még tökéletes is lehetne. 
Ugyanis nem választja szépen szét a szempillákat, hanem tincsekbe, ami nekem nagyon nem tetszik. 

Szerintem itt is az lenne a lényeg, hogy gyönyörű sűrűnek, természetesnek látszanak a pilláink, ehelyett  bánatomra nem olyan lesz. 

Esetleg többszöri felkenés után elérhető a javulás, de mivel már kenéskor csomósodik, így gyorsnak és ügyesnek kell lenni. 

Bár a kép nem adja vissza azt a küzdelmet, amennyi időt, erőt rászántam, hogy így álljanak a pilláim. 
Ráadásul az óriási kefének köszönhetően állandóan össze kenem vele a szemhéjamat, amit ugye nehéz anélkül leszedni, hogy ne sérüljön a szemhéjpúder. 
Ez annak is köszönhető, hogy amint a fenti képen láthatjátok, iszonyatosan sok festéket vesz fel.


   Ezek a fotók reggel felkenés után készültek

Összességében ezeket a fotókat is elnézve, nem olyan rossz a végeredmény. De ahhoz képest, hogy ilyen eredményt más spirállal kb 10 mp. alatt érek el. Ezzel legalább egy-két percig küzdöttem. :)

Legközelebb remélem csupa pozitív termék bejegyzést hozhatok Nektek, mert nagyon el tudok szomorodni, mikor valami nem válik be. 


Ti próbáltátok már valamelyik szempillaspirál a kettő közül ? Nektek bevált valamelyik ? Eseteleg épp az ami nekem nem ? Kérlek Titeket írjátok meg, mert nagyon kíváncsi vagyok.  :)


Megjegyzések

  1. Én is mindig vadászom a jó spirálokra, de tényleg így van, hogy valami hibája mindegyiknek van :-). Nekem ami a leginkább bevált (bár nem tökéletes) a Maybelline Volum Express One by One, nagyon szépen lehet vele dolgozni, szép pillákat varázsol és tartós. Kicsit nehezen lehet lemosni, illetve a mindennapos használata ellen tiltakozik a szemem (bár ez utóbbi a többi spirálra is érvényes).Már többedjére veszem újra, jobbat nem találtam ennél, régebben az Avon Supershock típust használtam, azt is nagyon szerettem csak sajnos most nem tudok ilyet beszerezni. Összességében nekem az ún. "szilikon kefés" spirálok jönnek be, ha keresek drogériában újat, akkor mindig végignézem melyiknek milyen a keféje és aszerint döntök. Ja, és nagyon jó a szem sminked, erről esetleg egy bejegyzés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Sajnos !
      Most az utóbbi időben én is rászoktam a szilikon kefés spirálokra és ami eddig csúcs az a Flormar Max Lift spirálja. Hú az valami fantasztikus, csak már hetek óta vasászok rá, de sosincs a standokon. Amit meg használtam az már rég kifogyott.
      Ez az Essesnce is nagyon jó, de megint sikerült abba bele esnem, hogy tuti sokszor kinyitogatottat sikerült megvennem, mert olyan mintha picit kezdene beszáradni.
      Nem igazán szeretem a nem fóliázott spirálokat.
      Az Avon Supershock spirálját én is imádtam régen. De nem tudom, hogy maradt e az összetétel és valóban olyan jó e mint régen. Lehet legközelebb kipróbálom :)

      Törlés
  2. Mindkét spirállal szép a képek alapján az eredmény, ahhoz képest, hogy az Avonos nem annyira jó szépen megoldottad, és nagyon jó lett a végeredmény :)

    VálaszTörlés
  3. Mivel most találtam blogodra, így szép lassan haladok a visszaolvasásokkal :) Most jutottam ehhez a poszthoz :)
    Az Essence spirállal már egy ideje szemezek, igen baráti az ára és ezek szerint még jó is.
    Legközelebb veszek egyet és kipróbálom. Én most a Maybelline Lash Sensasional-t használom. Eddig meg vagyok vele elégedve, de teljes áron nem biztos, hogy megvenném (Glamour napokon vettem féláron).
    Viszont szeretném megkérdezni, hogy a fenti képeken milyen szemfestéket használtál? Annyira szép!
    Valamint milyen kék szemceruzát használtál? Ilyen színűt keresek már egy ideje, de vagy sötét kéket találok vagy túl világosat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is most a Maybelline Lash Sensational-t használm és nagyon szeretem :) Valóban teljesen áron nagyon húzós, és én is Glamour meg Joy napokon szoktam feltankolni belőle :)
      A szemceruza amit használtam az az Avon glimmerstick stary night blue. A szemhéjpúder pedig a Catrice Liquid Meta 050-es We're The Inner Purple (ezt nem tudom, hogy lehet e még kapni, mert én kiárusításban vettem)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés