2014. szeptember 13., szombat

Morgan Taylor a valóban hosszan tartó körömlakk

Sziasztok! 

Most egy még számomra újdonságot szeretnék Nektek bemutatni, ez pedig a Morgan Taylor körömlakk. 

Eddig több blogon is sok jót olvastam róla, de nagy boldogságomra végre én is kipróbálhattam. Szerettem volna vásárolni és fel is kerültek a kívánságlistámra, de megelőzött a szerencse, és nyertem egy csodás lakkot a Nail Harmony Hungary facebook játékán. 

Felajánlották, hogy én választhatok színt, de megmondom őszintén nagyon feladták a leckét, mert mind gyönyörűséges, így nagyon nehéz volt a döntés. 
Végül erre a szépséges babarózsaszínre esett a választásom. Egyrészt, mert imádom ezt a színt, másrészt mert ez télen és nyáron is bátran hordható.
Ennek többek között azért is örültem nagyon, mert már annyi jót olvastam róla és annyira szerettem volna kipróbálni.

Nos kipróbáltam és azt kell mondanom, hogy én is csak jó hírrel tudok szolgálni. Ezek a lakkok csúcs szuperek. :) 

A fénye gyönyörű, nagyon gyorsan szárad. Itt nincs az a jaj belenyúltam, mert eszembe jutott, hogy nem kapcsoltam le a sütőt, vagy lejárt a mosógép, vagy épp szólt a lányom, hogy menjek és társasozzak Vele. :) 
Felkenem és hipp-hopp meg is szárad. Készítettem még egy fotót a felkenéstől számított 8. napon is, hogy össze lehessen hasonlítani, hogy egy hét eltelte után milyen állapotban  van. 


Íme itt a 8. napon: 
Sajnos a fények miatt a színben elég nagy a különbség, de a lakkon teljesen jól látszik a minimális kopás. 
Például a köröm végeken, ahol mindig már másnapra megkopik a lakk, ebben az esetben egyszerűen meg sem történt. 
Azt nem tudom milyen összetevő ami miatt ez megtörténhet, de eddig ilyennel még nem találkoztam :) Ráadásul a fénye is szép ennyi idő után is. 
Hozzá teszem még azt is, hogy ezalatt a nyolc nap alatt elég sok behatás érte. Ilyen volt többek között a klóros medence vize, ami három napon keresztül áztatta (volna, ha áztatta volna, mert ugye nem nagyon sikerült neki). 


.....és itt egy fotó egy picit megbolondítva más színnel:

Kíváncsi leszek így mennyire könnyen fog megkopni a körömvégeken. De én remélem így is bizonyít :) 
 
Nos összességében azt kell mondanom, hogy részemről megtaláltam a tökéletes körömlakkot, amiből szeretnék több szépséget is beszerezni. Úgyhogy eléggé megnőtt a kívánságlistám. :) 


A Morgan Taylor körömlakkokat a  Nail Harmony Kft. weboldalán (http://www.harmonyshop.hu/) tudjátok megtekinteni és itt meg is tudjátok őket vásárolni.  


Remélem sikerült egy újabb szuper szépséget bemutatnom Nektek ! :) Esetleg Ti próbáltátok már ezeket a lakkokat? Van valami tapasztalatotok velük?


2 megjegyzés:

 1. Húúúú Anikó, ez a szín nagyon TE vagy ! :-) Csodás a manikűröd, gratulálok a nyereményhez ! :-)
  Mindjárt megnézem a színválasztékot, még nem volt ettől a márkától lakkom, de azt hiszem, nem sokáig lesz ez így ! Pusziiiii - Marcsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Marcsi !
   Köszönöm! :) <3 Ugye, hogy mennyire ez vagyok én ?! :)
   Csodaszép és rengeteg szín van, úgyhogy lehet miből csemegézni, csak bazi nehéz dönteni :)
   Puszikák, Anikó

   Törlés