Svéd szemkörnyék-ápolási rutin a FOREO-tól - és a a legnagyobb tudású LUNA arctisztító......FOREO LUNA 4 Plus

 


Kedves Olvasóim és Követőim ! 

Megoszlanak a vélemények arról, hogy valójában minek is köszönhető a fiatalos megjelenés. Számos tanulmány készült már a témában, amelyek jelentős része arra a következtetésre jutott, hogy egy szép mosoly és egy élénk tekintet is könnyedén elfedi az öregedés jeleit és elég a fiatalos megjelenéshez.

Az arc izmainak feszültségét oldó svéd szemkörnyék-ápolási rutin tökéletes választás azok számára, akik a noninvazív-, fájdalom- és kockázatmentes eljárások mellett teszik le a voksukat. A FOREO szemkörnyéki rutinját alkalmazva nem csupán szemmel látható eredményeket érhetünk el már rövid távon is, de a szem körüli érzékeny bőr megfiatalítása közben az igazi kényeztetés élményét is átélhetjük.

Szeretném Nektek bemutatni azokat a FOREO újdonságokat, amiket már több mint egy hónapja tesztelek, használok...szeretném elmondani róluk a véleményem és tapasztalatom. 😊







Az IRIS™ fiatalító krém szemkörnyékre egy bársonyosan puha és  ultrakönnyű szemkrém, amely szinte belesimul a bőrbe, azonnal egységesíti annak színét és világosítja a sötét karikákat. A hidratáló és megújító hatóanyagokkal teli, antioxidánsokban gazdag szemránckrém kisimítja a szemeket körülvevő sérülékeny bőrt, minimalizálja a finom vonalakat, miközben serkenti a mikrokeringést, hogy csökkentse a szem alatti táskák méretét és egyenletesebbé tegye a bőrszínt.


Az állaga sűrű krém, picit zsíros, de nagyon könnyen és jó leoszlatható, ráadásul roppant gyorsan be is szívódik. Szóval nem kell megijedni a zsírosságától, mert ez használat közben egyáltalán nem érezhető.  
A több mint egy havi tapasztalatom egyrészről annyi, hogy egy a 15 ml-s mennyiség nagyon sok időre elegendő, és krémességének, hatóanyagainak köszönhetően gyorsan feltölti az apróbb ráncokat, kisimítja a szemkörnyéket, és a reggeli duzzanatot is hipp-hopp lehúzza. 
Szóval nekem ez első és sokadik körben is kedvencem lett....jó szívvel ajánlom mindenkinek, de az ötvenes korosztálynak mindenképp. 😊




Az IRIS™ fiatalító szérum szemkörnyékre egy erőteljes, mégis kíméletes éjszakai szemkörnyékápoló szérum, amely feszesíti a szemkörnyéket, hogy minden nap fiatalos és vitális külsővel ébredj. A 94%-ban természetes eredetű összetevők hatékony kombinációját tartalmazó vegán és állatkísérlet-mentes formula csökkenti a ráncok és finom vonalak mélységét, miközben erősíti a bőrt és javítja annak rugalmasságát - mindezt a legédesebb álmaid közben.


Sűrű, de könnyed állagú szérum, ami egy pici pumpálásnyi mennyiséggel már bőven ellátja a feladatát. Én nem csak éjszakára, hanem nappalra is felkenek belőle a krém alá, és így együtt csodásan ellátják a funkciójukat. 
Mint ahogy a krém,ez a szérum is szépen teszi a dolgát. Nagyon jól simítja a szemkönyéket, és reggel végre nem duzzadt, fáradt szemekkel ébredek.




Végül, de nem utolsósorban bemutatom az IRIS™ szempilla növekedést serkentő szérumot is. 
Nagy odafigyeléssel, 94%-ban természetes eredetű összetevőkből lett összeállítva. Ez a természetesen erőteljes szérum hosszabb, dúsabb szempillákat eredményez, amiért te is elismerő pillantásokat kapsz majd.

Mivel a szempilláim alapból hosszúak így azon egyelőre még nagyobb változást nem tapasztaltam, de a sűrűsége sokkal jobb,sokkal szebb lett. 
Így biztos vagyok benne, hogy a kicsi szempillákkal is csodát tud tenni. 😊




A szónikus technológiával működő arctisztítók az elmúlt években üstökösként robbantak be a szépségpiacra, több millió beauty-fan szívét elvarázsolva. A svéd FOREO igazi úttörő ezen a téren, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ikonikus LUNA termékcsaládja piacvezető lett kategóriájában, és olyan hírességek építették be napi rutinjukba, mint Kim Kardashian, Paris Hilton és Cindy Crawford. Most megérkezett a LUNA termékcsalád legújabb tagja, a LUNA 4 Plus, amely új szintre emeli az arctisztítást!



 

Nemcsak alaposan megtisztítja és masszírozza az arcbőrt, de a vörös LED-fénynek és a mikroáramnak köszönhetően a leghatékonyabb non-invazív botox-kezelésként is működik! A szónikus arctisztító kefe egyidejűleg tisztítja és feszesíti a bőrt, a nyugtató T-Sonic pulzálásnak köszönhetően pedig klinikailag bizonyítottan eltávolítja a szennyeződés, faggyú és elhalt hámsejtek 99%-át. Mindeközben a vörös LED-fény kellemesen felmelegíti az arcbőrt, serkentve a kollagén és az elasztin termelődését a szövetekben. A legmodernebb mikroáramos technológia feszessé és rugalmassá varázsolja az arcot, erősíti a kontúrvonalakat és kisimítja a finom ráncokat. Az eredmény szemmel láthatóan fiatalabb kinézetű és ragyogó bőr.


Van szerencsém ezt az új kis csoda készüléket is kipróbálni, használni, és azt kell mondjam, hogy valóban sokkal jobb és hatékonyabb mint az előző változatai (pedig azok is nagyon szuperek és csodásan teszik a dolgukat) 😀

Mióta használom, sokkal ápoltabbnak, frissebbnek,fiatalosabbnak látom az arcom, és ehhez nem is kell sok órát eltöltenem arckezeléssel ápolással, csak egyszerűen használom az általam preferált termékekkel, és percek alatt elérem azt mintha kozmetikusnál jártam volna. 😍

Nagyon megszerettem és szinte a mindennapi rutinom részévé vált.

Tisztítás és fiatalítás, 2 az 1-ben

A vörös LED fény gyengéden felmelegíti a bőrt arctisztítás közben, ezzel átmenetileg kitágítva a pórusokat. Az orvosi szilikonból készült sörték így a mélyebben lévő szennyeződéseket is nagy hatékonysággal tudják eltávolítani. A teljesen új NIR LED-fény pedig az öregedés látható jeleit célozza meg, ezzel revitalizálva az arcbőrt. 

Mikroáramos feszesítés

A fájdalommentes arcliftingként emlegetett mikroáramos technológia feszesebbé és élesebbé teszi az arc kontúrjait és kisimítja az apróbb ráncokat. A LUNA 4 Plus bordázott hátoldala pedig arra született, hogy revitalizáló és feszesítő arcmasszázst végezzünk vele otthonunk kényelmében. Az alacsony frekvenciájú pulzálások ellazítják az izomfeszülési pontokat, serkentik a nyirokkeringést az üde és puffadásmentes megjelenésért. 

Svéd design és funkciók

A LUNA 4 Plus hipoallergén orvosi szilikonból készült, három különböző tisztító funkcióval, a T-Sonic pulzálás pedig 16 választható fokozatban elérhető a leggyengédebbtől a legintenzívebbig. A FOREO így a legalaposabb tisztítást és ápolást nyújta minden korosztálynak, a személyre szabható, prémium arckezelésért, az otthon kényelmében.

Összességében az a tapasztalatom az általam ismertetett termékekkel,  hogy mindegyik tökéletesen megfelel a leírtaknak. Valóban jó hatékonysággal rendelkeznek, és nálam beváltották a hozzá fűzött reményeket.  💗


FOREO szemkörnyék ápoló kozmetikumai és a LUNA™ 4 Plus szónikus arctisztító kefe már elérhető a Notino.hu oldalán.




.








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt