IsaDora In Red - A tavasz érintése






Sziasztok! 

A tavasz közeledtével elhozta szépségeit az IsaDora, mégpedig most egy IN RED kollekcióban. 

Találkozhatunk az IsaDora kultikus termékeivel megújult formában a Perfect Moisture Lipstick rúzzsal, az év színét is tartalmazó Face Sculptor és Eye Sculptor Bar palettákkal, valamint a méltán népszerű Wonder Nail körömlakkokkal.

Bizton állíthatom, hogy az ikonikus vörös az évszak legtrendibb árnyalata lesz.
Használjuk bátran, ha magunkra szeretnénk vonzani a tekinteteket! 

Lessük meg együtt az  In Red kollekció vörös, barackos, rózsás és nude árnyalait is. 



Face Sculptor paletta




Egy igazi ikonikus és must have darab az IsaDoratól mely tökéletes az arc formázáshoz és az adottságok kiemeléséhez.

Nagyon finom árnyalatú bronzosító található benne, ami még a világosabb bőrűeknek is ideális, ráadásul nagyon jól kiegészítik egymást a csodás barackos corall árnyalatú pirosítóval és a selymesen szatén, pezsgő színű highlighterrel.






Nagyon szép és finom árnyalatok, melyek világos bőrön is tényleg tökéletesen működnek. 






Eye Sculptor Bar






Az új tavaszi árnyalatú palettával gyönyörűen kiemelhetjük, kontúrozhatjuk a tekintetünket.
Nude, barack, corall, barna és arany árnyalatok fényes és gyöngyház finissel dobogtatják meg a szívünket.




Mind az öt szín tökéletes és a megszokott luxus minőséget hozza, ráadásul olyan árnyalatok amikkel minden színű szemhez elkészíthetjük a mindennapi csodás sminkünket. 





A színek egymással nagyon jól működnek, jól satírozhatók, szépen össze lehet őket dolgozni úgy, hogy akár minden nap más és más kompozíciót alkothatunk. 






Többek között azért is szeretem a IsaDora Eye Sculptor Bar palettáit, mert mindig megtalálhatóak benne azok a színek, amikkel egy komplett szemsminket megalkothatunk anélkül, hogy segítségül kéne még hívnunk egy-egy alapozó vagy más színt. Ráadásul teljes mértékben táska barát, és utazáshoz is kiváló. 






Perfect Moisture Lipstick





Három csodaszép árnyalatú megújult formulájú, extra hidratáló hatású Perfect Moisture ajakrúzst szeretnék Nektek bemutatni, amiket még most a hideg téli időben, de majd tavasszal, és még nyáron is viselhetünk. 

Ugyanis a mélyen hidratáló összetevői gondoskodnak az ajkak puhaságáról, simaságáról és hidratáltságáról. 

Tartós és kényelmes viselet, mely gyönyörűen tartja a kontúrokat. A krémes és könnyű formula mellett, gyönyörű fényes finissel rendelkezik, mely optikailag teltebbé varázsolja az ajkakat. 

Új csomagolásban, kopásálló fényes műanyagtokban,  mágneses záródással, a praktikus használatért.





Ami nekem kifejezetten tetszik, sok más jó tulajdonság mellett, az az IsaDora logo a rúzsba nyomva. 
Nem tudom miért, de nekem ez annyira guszta. 😃

Gyönyörű piros 213 high-risk red árnyalat, melyet a hétköznapokra is használhatunk, de akár drámai sminkünket is csodásan feldobhatjuk, kiegészíthetjük vele.  





A szépséges 12 magenta, amit nagyon sokan kedvelnek, ugyanis szerencsére sokak bátran viselhetik, legyen szó a fiatal, de akár a negyven feletti korosztályról is. :) 





.....és a mindennapi és megunhatatlan 09 sugar beige nude, ami igazán az én árnyalatom, melyet imádok minden alakalomra viselni, legyen szó munkába járásról, vagy akár egy buliba, ahol épp nem én szeretnénk a dráma királynő lenni. 😊





Mindhárom színt jó szívvel ajánlom mindenkinek, mert olyan árnyalatok ezek amik mindenkinek jól állnak, és bátran használhatók és kihasználhatók minden korosztály számára. 









Ismét elhozott nekünk az IsaDora egy csodás, és luxus minőséget képviselő kollekciót, amit már be is szerezhetünk a Douglas Parfümériák IsaDora állvánnyal rendelkező üzleteiben, vagy a douglasshop.hu oldalon. 





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt