Vegyem vagy NE vegyem - 1. rész




Sziasztok! 

Szeretnék most egy picit negatívkodni is, ezért olyan termékekről hoztam bejegyzést, amikre szerintem áldozni egy fillért is felesleges. 

Hozzá teszem ezek a termékek nekem nem váltak be, viszont lehet, hogy másoknak igen, ezért is hangsúlyozom, hogy saját véleményem és tapasztalatom fogom most megosztani Veletek. :) 



Brazilian BUM BUM Cream




Sok oldalon, bloggereknél láttam erről a krémről ajánlást, és mivel nem bírtam magammal Prágában a Sephoraban megvettem egy kis 75 ml-s kiszerelést HORROR áron ebből a testápolóból.  

Nos....már megbántam, hogy kiadtam ezért a kis mennyiségért több mint 6000,-Ft-ot, mert bizony ezt a krémet arany árban mérik, ezért is éreztem úgy, hogy ha ennyi, akkor aranyat is ér. 

Nem mondom, hogy rossz, mert nem az! szuper jól ápol, tökéletes az állaga, de........az illata csak beleszagolva nagyon jó, felkenve már sok, túl sok. Tömény, erős. Persze lehet, hogy csak az én náza orromnak, de szerintem az a mennyiségű illatanyag ami benne van, totál felesleges. Ráadásul szerencse, hogy nem ragyásodott ki tőle a bőröm. :) 
Szóval érzékeny bőrűeknek nem ajánlom. 

Másrészt ennyi pénzért, mit ennyi pénzért....sokkal kevesebbért, pont ilyen, sőt még sokkal jobb testápolókat lehet venni akármelyik drogériában. 

Úgyhogy én erre a krémre ennyi pénz még egyszer biztos, hogy nem áldoznék. Sőt....még utólag is sajnálom azt amit ráköltöttem.    



NYX Soft Matte Lip Cream



Bementem a NYX boltba és kértem az eladót, hogy ajánljon egy olyan folyékony rúzst amit ha reggel felkenek, úgy kelljen lerobbantani a számról este. 

No, hát ezt ajánlotta. De nem kellett volna! 

Az állaga jó, a színe szép, könnyen felvihető, de........egyáltalán nem tartós. Nemhogy nem lerobbanthatatlan, de még csak az ivást sem bírja. Sőt semmit sem. 
Felkentem reggel, és mire beértem a munka helyemre már semmi sem volt a számon.
Azt viszont, hogy hova tűnt nem tudom, de eltűnt.

Ami azért bosszant, mert egyrészt nem olcsó, másrészt pedig pont ilyen rúzst nem akartam venni, ugyanis utálom újra kenegetni naponta százszor. Sem kedvem, sem türelmem nincs hozzá. 
Azt szeretem ha felteszem, eszem, iszom és fenn van. 

Ha könnyen eltűnő rúzst keresek, akkor veszek egy 800 forintost ami pont ennyit fog tudni, csak sokkal olcsóbban. 

Szóval aki olyan mint én, hogy azt keresi ami nem tűnik el, nem kopik le, akkor ne ezt válassza. 





CATRICE Peel - OFF Brow Tint C01
szemöldök színező



Ennek a terméknek az lenne a lényege, hogy a megtisztított szemöldökre felvigyük kellő mennyiségben, és 10-20-30 perc után egyszerűen egy lehúzással (gumis állagú lesz) leszedjük, és miután ez megtörtént szép természetes tartós (több napra is) színt adjon, és ne kelljen naponta, reggelente újra és újra színezni a szemöldökünket. 

Kétszer is kipróbáltam, először kevesebb ideig hagytam fenn, a másodiknál sokkal tovább, hogy tuti jó legyen, de nem lett. :( 
aznap szép volt a szemöldököm, de már másnap reggel semmi sem látszott belőle, sőt az esti arctisztításnál lejött a maradék szín is, tehát nem sikerült azt elérnem vele amire hivatott lett volna, azaz napi kencézési idő, és festék spórolás. 

Hozzá kell tennem, ez a  termék nem drága a maga 1300,- forintjával, csak nem hiszem, hogy jó az a szemöldökünknek ha naponta kitesszük annak, hogy a lehúzásnál konkrétan tépjük (és ki is jön egy-két szál) másrészt pedig ha nem spórolunk vele időt (sőt a várakozási idővel még meg is növeljük), akkor semmi értelme nincs. 

Emiatt ennek sem ajánlom a megvételét. 

99%-ban szerencsés vagyok, és mindig olyan termékeket veszek, kapok, amik nekem nagyon jók, beválnak, és szépek, de sajnálom, hogy most olyanok is kerültek a kosaramba amik nagyon nem tetszenek.  
Viszont abból a szempontból örülök, mert így meg tudom mutatni Nektek, hogy melyek azok a termékek, amikre nem érdemes áldozni egy fillért sem. :) 





Megjegyzések

  1. Én is csak az olyan ajakra valókat kedvelem, amiket nem kell lesnem egyszer sem, nem hogy állandóan.. kevés ami tényleg lerobbanthatatlan. A NYX Soft Matt folyékony rúzsokkal én is szemeztem már egy ideje, de lehet inkább kihagyom akkor. Viszont a Kiko Unlimited Double Touch-ot nagyon tudom ajánlani. Nem annyira drága és nap végén is ott marad ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor épp úgy vagy mint én. :) Viszont ebben az esetben egyáltalán nem ajánlom, mert pont nem ér egy fabatkát sem sajnos. :( A Kiko-t ismerem. :9 Volt nekem belőle két árnyalat is, és tényleg nagyon jó. :) Szerettem.

      Törlés
  2. Köszi, hogy megosztottad velünk ezeket az infókat. Azért remélem, hogy a jövőbe inkább pozitív tapasztalataid lesznek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem ezzel tudok segíteni másoknak. :) ....és szerencsére ritkán adatik olyan, hogy belefutok egy-egy nekem nem jó termékbe. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés