2017. szeptember 24., vasárnap

LUSH - Fashion Street-i üzlet megnyitó és Halloweeni, Karácsonyi újdonságok


Sziasztok! 

1,5 hete mikor még csodás meleg idő volt, az V. kerületben a Deák Ferenc utcában megnyitott a LUSH Magyarország legújabb csodaszép Fashion Street-i üzlete. Nagyon finom és hűsítő koktélokkal, tánccal és óriási kedvességgel fogadtak minket. :) 


Már most megismerkedhettünk a legújabb Halloween-i és Karácsonyi termékekkel, ahogy úgy kőröztem és úgy szaglásztam a termékeket mint egy gyerek. 

...és olyan boldogan készítettem el a saját  Intergalactic fürdőbombámat, mint 5 évesen a homokozóban a fagyi gombócokat. :)  


Természetesen ezt Krisztikével itthon ki is próbáltuk, én a látványrészében gyönyörködtem, Ő a látvány mellett a jótékony hatását is megtapasztalhatta. :) 

Isteni illat, tengerkék víz, selymes bőr, és sok sok szépséges csillám. :)

Mind a Halloween-i és  a Karácsonyi termékek is nagyon cukik, finom illatosak, és szemet gyönyörködtetőek. 

Felnőttek és gyerekek is megtalálhatják köztük a kedvükre valót, mert mindegyikkel egy élmény a fürdés, a testápolás. :) 


Édesek és illatosak! :) 


...és megjelent az isteni érett körte illatú Golden Pear szappan, amiből muszáj lesz egyet beszerezni, mert nagyon finom és nagyon megtetszett. :)


Az ünnepeket idéző csillámos tusfürdők és a még nagyobb újdonságok a meztelen tusfürdők, amelyek pont ugyan úgy működnek, és ezek sem szappan alapúak épp úgy mint a folyékony változatok.

Sokak nagy kedvence is vissza tért a megszokott folyékony változatban, és meztelen tusfürdőként is. :) 

A csillámos testápolók pedig nem csak mennyei illatúak, de csodásan csillogóvá varázsolják a bőrünket, amitől legalább olyan szépen ragyoghatunk mint a szépen feldíszített karácsonyfa. :) Még mindig imádom a mindig friss arcpakolásokat, amiket mindig megcsodálok és persze meg is éhezem tőlük, hisz annyira guszták. :) Nagyon tetszik és a szívemnek nagyon kedves a LUSH hitvallása is ami.........és egy csodaszép ajándékcsomag is várt ránk, amikben újdonságok lapultak, így van lehetőségünk kipróbálni őket. :)


...és imádom a szépséges Pretty as a picture kendőcsomagolást is! :) 


Örülök, hogy az elsők között lehettem, és részt vehettem a megnyitón, mert nagyon élmény volt, és ha az üzlet felé jártok, mindenképp menjetek be és csodáljátok meg az újdonságokat, mert biztos vagyok benne, hogy Titeket is épp úgy el fognak varázsolni mint engem. :) 4 megjegyzés:

 1. Szuper lehet résztvenni egy ilyen eseményen. Krisztike nagyon cuki <3 Ebből megint költekezés lesz :) Csillámos testápoló, ide vele azonnal :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, nagyon jó volt! :) Annyi szépség egy helyen :D Ne is mond.....tegnap bementem és természetesen költekeztem. :-))))
   A csillámos testápolóra meg még itt is vágyás van. :-)

   Törlés
 2. Na azt nem csodálom :D Ha betér hozzájuk az ember nem lehet üres kézzel távozni .....

  VálaszTörlés