Bioderma - Nyári védelem és ápolás




Sziasztok !


Most már hivatalosan is beköszöntött a nyár, így még jobban oda kell figyelnünk a bőrünkre. De nem csak a miénkre, hanem az egész családéra is, főként a fehér bőrűekre és a gyerkőcökére. 

Nemrég egy újdonság érkezett hozzám, mégpedig a Bioderma újdonsága, a Photoderm MAX Brume Solaire SPF 50+ fényvédő testpermet érzékeny bőrre, aminek a nagy meleg és erős napsütés beköszöntével nagy örülünk, mert ezzel nem csak megfelelő, de gyors védelmet is adhatunk a bőrünknek.

Szerencsére ez is egy olyan termék a Biodermától, amit az egész család, kicsiktől a nagyokig mindenki használhat. 






"Láthatatlan textúra
Nagyon magas, homogén védelmet nyújt
Elkenést nem igényel
Nagy mértékben vízálló
Nedves bőrön, hajas fejbőrön is alkalmazható
Bármely bőrtípusra, érzékeny bőrön is alkalmazható
Hipoallergén, parabén- és octocrylen mentes, nem mitesszerképző,
fotostabil, vízálló, kitűnően tolerált, illatosított"



Mi már a legelső igazán meleg napos kerti partis hétvégén bevetettük, és nagyon szépen helyt is állt, mert egész nap óvta a bőrünket. Hófehér Krisztikém bőrét is teljes mértékben megóvta, még csak bőrpír sem jelentkezett. 
Ráadásul fejbőrre is kiválóan alkalmas (még a hajasra is), így még egy újabb előnyt élvezhetünk ennél a terméknél. :) 

Mivel olajos textúra ezért javaslom a használatát mindenképp a szabadban tegyétek, mert mi első körben a lakás nappalijában tettük és bizony megadtuk a parkettának és a bútornak is a kellő ápolást, mert olyan szépen beolajosodott, hogy nem győztem felmosni. :) 
De ez csak azért fordulhatott elő, mert az előírás szerint ha nem szeretnénk kenegetni, hanem 20 cm távolságból rápermetezzük a bőrre, akkor hipp-hopp útnak is indulhatunk.
Csak arra számítsunk mindenképp, hogy a környezetünk is el lesz látva napvédelemmel, még ha nem is szeretnénk. :)

Az illata nagyon kellemes, kifejezetten fincsi, ráadásul az állagának köszönhetően annyira jó, hogy ha víz nem is éri a bőrünket, akkor nagyon sokáig nincs szükség az után fújásra. 
De ha vízbe megyünk, akkor feltétlen fújjuk be magunkat minden pancsizás után, mert ugye csak így lehetünk biztosak, hogy kellő védelmet adunk a bőrünknek a káros sugarak ellen. 






Kiszerelés: 150 ml

Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 5999 Ft



Szóval lakásban mindenképp vagy közelről használjuk és kenegessük el a bőrön, vagy ha szépen permetezve szeretnénk, hogy ne kelljen kenni, akkor inkább a szabadban. :) 




Most már többedjére is használtuk, és teljesen jól működik. :) Szerencsére a benne lévő illatanyaggal nincs baja egyikünk bőrének sem, így szerencsére az egész család tudja használni minden alkalommal. :)  

Ettől függetlenül kislányom bőrére még mindig a gyerekeknek való Bioderma napozóját használjuk, mert az Ő kis finom és hófehér bőrének az a legbiztonságosabb. :) 





Megjegyzések

  1. Annyira jók ezek a fényvédők. Szuper, hogy még Krisztike fehér bőrének is védelmet nyújt :) A múlt nyáron az egyik arcápolóra azt hittem, hogy arcra való napozókrém, mert volt benne 30-as SPF, ezzel kenegettem magam és nem égett meg a pofikám :D Szóval megéri beruhazni ezekre a termékekre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nagyon jók :) Biodermából használtunk és használunk sokfélét, de eddig még egyik sem okozott csalódást. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés