YAMUNA Natural Beauty Húsvéti meglepetései




Sziasztok ! 


Nemrég  a YAMUNA - Natural Beauty meglepetés dobozt küldött, amiben csodás illatos finomságok lapultak. :) 

Többek között igazi húsvéti illatos, színes szépségek és arc és testápoló újdonságok.

Természetesen nagyon gyorsan szét lett kapkodva a csomag, mert nálunk úgy történik minden mintha hiénák támadnák meg a megérkezett dobozokat, úgyhogy mindent úgy kell visszaszereznem legalább a fotózás erejéig a család minden tagjától, de abszolút meg is értem, hisz ami ennyire szép és illatos, az csak jó lehet. :-)



Húsvéti fürdőbombák





"Mit csinál egy nő egy húsvéti tojással? Nem, nem töri fel, inkább bedobja a kádba! És hogy mi sül ki ebből? Kényeztető, vörösáfonyás fürdő, ami isteni illattal tölti meg a fürdőt és a lelket, felvidítja a gondolataid és csodássá tesz a bőröd természetes összetevőivel, a gyengéden tisztító szódabikarbónával és a hidratáló növényi olajjal."


Harmatos rét fürdőbomba


"Mi jut eszedbe, mikor a zöldalmára gondolsz? Nekünk harsogó frissesség, egy nagy nevetés, kirobbanó energia és pezsgő vidámság. Ez a zöldalma illatú fürdőbomba az ünnepi készülődés közepén is képes feltölteni a fáradt lelket és felfrissíteni az elmét. Ráadásul a tisztító szódabikarbóna és a hidratáló növényi olaj igazi luxusban részesít."



"Locsolásért tojás jár, ez évszázados hagyomány. Idén lepjük meg az urakat ezzel az égszínkék fürdőbombával is, melynek férfias illata a legfáradtabb legényt is felüdíti a hosszú Húsvét hétfő után. Vagy épp feltölti energiával előtte, hogy bírja a strapát a lányos házaknál. Ez a húsvéti tojás igazi, természetes kényeztetés a férfi bőrnek."



Nyuszitappancs fürdőbomba

"Nincs csodásabb látvány, mikor a zöld levelek alól kikandikálnak az első, piros, napcsókolta eperszemek. Az idei Húsvétra különleges ajándékkal kedveskedünk neked, a gyönyörű színű fürdőbombával egészen nyakig merülhetsz az eperillatban, miközben bőrödet tisztítja a szódabikarbóna és ápolják a növényi olajok. Csak dobd a kádba és élvezd!"




"Képzeld el, hogy az erdőben sétálva kiérsz egy tisztásra, ahol szamóca, szeder, málna, ribizli és kék áfonya terem. Tetszene, ugye? Most nem is kell útra kelned értük, csak dobj fürdővizedbe egy természetes alapanyagokból – szódabikarbónából és növényi olajból - készült erdei gyümölcs illatú fürdőbombát és lazulj az édes illatkavalkádban."

Ára: 550,-Ft. / db


Ahogy az lenni szokott, az illatos és színes finomságokra Krisztikém azonnal le szokott csapni és ez most sem történt másként. :) 

A héten az utolsót fogja elhasználni :) De nekem is volt szerencsém kipróbálni őket annyira, hogy lekameráztam egyet-kettőt, megillatoltam és megmostam a kezem a fürdő vízben, és persze miután megfürdött Krisztike tapasztaltuk, hogy nagyon puha selymes, rugalmas és hidratált  bőr lesz a végeredmény a használatuk után. :)

Egytől egyig fantasztikusak, épp ezért érdemes mindet kipróbálni főként azért, mert egyszerűen nem lehet választani. :-) Mind isteni ! :)    









Ezek a csodás illatú fürdőbombák 2.200,-Ft-ért, Húsvéti kosár bombacsomagban is kaphatók. :) 











"Egy tavaszi csokorba szedtük Neked kedvenc szappanjainkat! 5 féle miniszappan vár rád egy csinos kis organzában. Ajándéknak is tökéletes! A csomag tartalma: levendulás- (33 g), teafaolajos- (33 g), szőlőmagolajos- (33 g), tesztoszteron (33 g) - és hévíztérségi gyógyiszapos mini szappan (33 g)."


Ára: 1100,-Ft.







Ezeket a szép és illatos szappanokat is azonnal kipróbáltuk. :) Krisztike a levendulásat, én a nagy kedvencemet a szőlőmagolajost, férjem pedig az igazi pasis illatú tesztoszteron szappant. :) 

Az állaguk kiváló, több használat után is megtartják a formájukat, nem lesznek nyálkásak sajnos sok szappannál tapasztaltam, de ezeknél nem), az illatuk pedig egytől-egyig mennyei. :)  









"Vizes alapú, könnyen felszívódó krém az érett, illetve vízhiányos bőr hidratálására! A Hexapeptide-11 hatóanyag hatékonyan segít tompítani a már megjelent ráncokon, egyszersmind gátolni az újak kialakulását. A sheavaj és babassuolaj szintén a bőr puhaságáról, hidratáltságáról gondoskodnak. Felhasználási javaslat: vékony rétegben vigyük fel a megtisztított bőrre, és gyengéden masszírozzuk bele."


Mióta megérkezett hozzám a csomagban ez a nappali krém, azonnal elkezdtem használni,  és mivel eddig csak testápoló készítményeket próbáltam a márkától, izgatottan és kíváncsian vettem bele a nappali arcápoló rutinomba. 

Többek között ami elsőként megfogott benne, az a visszafogott, de gyerekkorom egyik kedvenc krémjének illata. :) Nem tudom, hogy mi az az összetevő benne ami ezt az emléket felszabadította bennem, de imádom és köszönöm! :) Szeretem az ilyen jó emlékeket, mert boldogsággal töltenek el. :)

No, de hogy ne csak emlékezzünk......az állaga rendkívül jó, közepesen zsíros, de nem sűrű, így nem nehéz a bőrömnek.
Nagyon jól hidratál, ráadásul annyira könnyen eloszlatható, és rendkívül gyorsan felszívódó, hogy nem is kell sokat használni belőle, így még gazdaságos is. 

Az arcbőrömet már az első használatkor azonnal feltöltötte és kisimította, ráadásul egész napra szépen hidratálta, így még a nap végén sem láttam fáradtnak és fakónak. 

Nálam csillagos 5-ös oszályzatot kapott, főként azért, mert ez az a krém ami már az első használatkor látható és pozitív eredményt hozott (tényleg érdekes és meglepett képpel álltam a tükör előtt), így biztos vagyok benne, hogy ha hosszú távon is ezt fogom tapasztalni, akkor állandó lakója lesz a fürdőszobának és tagja a mindennapi arcápoló rutinomnak . :) 

Ráadásul az ára is annyira jó és baráti, hogy nem kérdéses mit fogok a jövőben is használni. :)     

Ára: 3.710,-







"Az érzékeny bőr is igényli a rendszeres hámlasztást, ugyanakkor ajánlott elkerülni a szemcsés radírok okozta mikrosérüléseket. A fekete áfonya, cukornád, cukorjuhar, narancs és citrom kivonatából készült AHA-savas peeling gyengéden, de hatásosan távolítja el az elhalt hámsejteket, ezáltal tisztítja a bőrt, és elősegíti az arckrémek hatóanyagainak felszívódását. Rendszeres használatával segít a bőrt felfrissíteni, és tompítani annak egyenetlenségeit."


Megmondom őszintén, még sosem használtam hámlasztó terméket. :) Egyrészt azért, mert nem éreztem szükségét, másrészt mert féltem tőle, hogy tönkre teszi a bőrömet. Persze azért sem éreztem szükségét, mert nincsenek bőrhibáim. 

De mivel egy olyan készítmény került a kezeim közé, ami természetes gyümölcssavat tartalmaz és ennek köszönhetően finoman és kíméletesen végzi el a hámlasztást, ezért bátran tettem vele próbát. :) 

Még én magam is meglepődtem, hogy mennyire jót tettem vele a bőrömnek és mekkora felüdülés érzés volt használat után. :) 

Épp ezért ezt a készítményt nem csak azoknak ajánlom akinek rendszeres hámlasztást igényel a bőre, hanem olyan bőrrel rendelkezőknek is, akiknek tényleg csak felfrissülésre és kis szépítésre van szüksége. :) 


Ára: 1.130,-Ft.






Összességében mindegyik termék nagyon elnyerte a tetszésemet. :) Krisztikém pedig egyenes oda meg vissza volt a fürdőbombákért,  többek között ezért is nagyon szépen köszönöm, hogy lehetőségünk nyílt a kipróbálásukra, használatukra ! :) 



Minden termék megtalálható a Yamuna - Natural Beauty webáruházában és Budapesten a csodaszép, illatos Yamuna Jászai Mari téri üzletében.

Megjegyzések

  1. Nagyon cuki lehet a kislanyod :D a bomba csomag nagyon szimpatikus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága vagy ! :) Valóban cuki, kis igazi nőci, aki mindent le a kar nyúlni anyutól. :-)))) A bomba csomag pedig tényleg nagyon szuper és hihetetlen finom az illatuk, a hatásukról már nem is beszélve. :)

      Törlés
  2. Milyen jó kis válogatást kaptál :) Kis szappancsomaggal engem is meglepett az egyik kedves ismerősöm és tényleg szuperek úgy ahogy írtad. A Gyümölcssavas peelinget mindenképp be fogom szerezni, mert már régóta nézegetem :) Köszönjük a tesztet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon jól össze rakott csomag. :)
      Nagyon örülök, hogy Neked is módodban állt kipróbálni a szappanokat, mert valóban nagyon jók. :) A peelinget meg tényleg érdemes kipróbálni, szuper jó. :)
      Én köszönöm, hogy olvasod és hasznosnak találtad a bejegyzésem ! :) <3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés