MAGISTER - Arc és testápolás természetesen





Sziasztok! 

Nemrég a Womanity fesztiválon jártam, ahol találkoztam az egyik kedvenc márkámmal a Magister  Products-al. :) 






Tüneményesek, kedvesek voltak és örülök, hogy személyesen is találkozhattunk. Nem utolsó sorban pedig rengeteg újdonságot és finomságot hoztak ki a fesztiválra, amiket jól ki is próbálgattam. :)

Mivel régóta izgatta a fantáziámat a Maccarone testápoló, így el is hoztam belőle egy dobozzal, és kaptam ajándékba egy  öregedésgátló vulkanikus agyagos arcmaszkot, amit itthon azonnal ki si próbáltam, mert bár ritkán használok maszkokat, erre nagyon kíváncsi voltam, és érdekelt, hogy ez végre tud e mást nyújtani mint más termékek amiket eddig próbáltam. 
















Nem vagyok egy sűrűn arcmaszkot használó emberke (pedig lehet, hogy nem ártana), de erre annyira kíváncsi voltam, mert már a helyszínen elvarázsolt az illata (illatmániás is vagyok igen :) ), és mivel jókat meséltek róla, így nagyon örültem a kipróbálási lehetőségnek. :) 

Hihetetlen finom rózsa illata van, ami mondhatnám, hogy nálam már nyerő, de azért persze mindenképp kíváncsi voltam többet tud e nyújtani számomra az általa már próbált más márkák maszkjainál. 

....és igen! 

Végre egy olyan készítmény került a kezeim közé ami nem csak finom illatú, de egyrészt könnyen felvihető, gazdaságos, és száradás közben sem húzza nyúzza agyon az arcom (kivétel a fátyolmaszkok, mert azok tényleg csodaszámba mennek nálam.) 

Egyáltalán nem éreztem a 15 perces hatóidő alatt húzódást, amit én nagyon utálok, és ezért nem is szeretem a maszkokat. 
Viszont mivel itt ez egyáltalán nem volt érzékelhető, még egy plusz pontot adtam neki. :) 

Lemosás után pedig egyáltalán nem kellett hidratáló krémet az arcomra kenni, mert a benne lévő olajok és hatóanyagok olyan selymessé, hidratálttá tették a képernyőmet, hogy komolyan nem hittem, hogy így is el lehet készíteni egy ilyen terméket. :) 

Szuper jó érzés volt felkenéstől számítva egész nap, és nem csak jól hidratálja a bőröm, hanem még egyenletesebbé, sugárzóbbá is tette, úgyhogy nálam csillagos 5-öst kap, és végre megtaláltam azt az arcmaszkot ami miatt szerethetővé vált ez a szépségápolási forma is. :) 

 



Bizony jó dolog az mikor egy arcmaszkban mosolyoghatunk. :) 









Nagyon kíváncsi voltam erre a kis csodára, mert hát óriási macaron rajongó lévén "muszáj" mindent kipróbálni ami az vagy nevében,  illatában emlékeztető finomság. :) 

Mikor kibontottam a tégelyt és beleszippantottam és megéreztem az édeskés cukros mandula marcipános illatát, legszívesebben azonnal kikanalaztam volna belőle, de inkább jól bekentem az egész testem zuhanyzás után. 

Viszont kb. 2 perc csoda után sajnos csalódás ért. :( 

A finom marcipán illatának helyét, egy fura gyurmára emlékeztető illat vette át ami számomra kifejezetten zavaró. Ha csak a kezem kentem volna be vele lemosom, de így hogy az egész testem be volt vele kenve nem vett rá a lélek, meg már késő este is volt. 
Sajnos számomra annyira kellemetlen és zavaró ez az illat, hogy tovább ajándékoztam anyukámnak, hátha őt nem zavarja majd ennyire, és legalább kézápolónak elhasználja, mert nagyon szomorú lennék, ha kárba veszne.  

Sajnálom, mert egy csodát vártam, de a csoda csak 2 percig tartott, ami miatt nagyon szomorú vagyok. :(




Összességében nagyon örülök, hogy az arcmaszk szerelem lett, és még az sem számít, hogy a habkrém csalódás lett, mert jó, hogy rátaláltam egy olyan termékre, ami szebbé, egységesebbé, hidratáltabbá teszi a bőrömet. :)



A Magister Product termékei és finomságos újdonságai megtalálhatók a  Webáruházban, ahol nem csak termékek használatáról, de az összetevőiről is tájékoztatást kaphatunk.   



Megjegyzések

  1. Örülök, hogy találtál egy szuper arcpakolást :) Remélem, hogy az anyukád szeretni fogja a habkrémet, így nem lesz kidobott pénz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszméletlenül jó ez a maszk :-) A habkrém meg remélem tényleg anyánál jól ki lesz használva. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés