Estée Lauder Moder Muse - Chic és Le Rouge párosteszt





Sziasztok! 

Most kivételesen egy páros tesztet csináltam, mégpedig az Estée Lauder Modern Muse családból a Chic és a Le Rouge illatokkal. 

Az anyuka illatot (Modern Muse) is birtoklom, így természetesen ahhoz hasonlítottam őket, hogy miben és mennyiben különböznek tőle. :) 

Elöljáróban csak annyit, hogy az egyik nagyon hasonlít az anya illatra, a másik pedig teljesen más. :) 







Estée Lauder Modern Muse Chic




Illatjegyek: szilva, üröm, jázmin, liliom, tubarózsa, oud (agarfa), kasmír, labdanum, pacsuli, ébenfa, vanília, pézsma, bőr


A sima Modern Muse után jelent meg ez a Chic változat, és első alkalommal mikor kipróbáltam valahogy valamiért nem tetszett. Így utólag átgondolva, csak azért lehetett, mert kb. a huszadik volt a sorban amit aznap illatoltam a boltban és biztos vagyok benne, hogy baromira összekeveredtek az illatok az orromban és ettől érezhettem egy katyvasznak az egészet. 

De most, hogy hozzám került újabb próbát tettem és bizony nagyon meglepődtem, mert eszméletlenül hasonlít az anya illatra ami nálam örök favorit és mindig kell, hogy legyen egy példány a parfümös szekrénykémben. :) 




Épp ezért töltött el boldogsággal, hogy ez egy nagyon pici eltéréssel, de alapjába véve olyan mint az alap illat, így már ez is belépett a favoritok táborába. :) 

Az illatjegyek tökéletesen arányosan érvényesülnek és ami a legjobban érződik belőle rajtam az anya illattól eltérően nem a  liliom, hanem a jázmin egy kis enyhe szilvával keverve.

Összességében egy nagyon finom illat, olyan mint egy ékszer, ami egyben elegáns virágos, friss és krémes. Tartóssága is kiváló, ami az én esetemben reggeltől estig tart. 

Abszolút tavaszi nyári illat, mert ilyenkor tudja megmutatni az összepasszoló illatkavalkád a az igazi szépségét, puhaságát. 






Estée Lauder Modern Muse Le Rouge




Illatkategória: orientális-virágos
Illatösszetétel: málna, ribizli, pink bors, sáfrány, rózsa, jázmin, pacsuli, magnólia, vanília, vetiver, ambrette


Na ez a változat az amitől eleinte nagyon féltem, mert rajtam a borsos illatok kevésbé érvényesülnek jól, de ebben annyira csodás és intenzív a puha rózsa, hogy abszolút megfér vele a bors, sőt még inkább kiegészítik támogatják egymást, hogy ezáltal egy különleges egyedi illatot alkossanak. :)

Természetesen itt is mint a Chic esetében, szintén nagyon szépen elegánsan és finoman törnek elő a különböző jegyek,  piros gyümölcsök, a málna, a  ribizli és a vanília is, megfűszerezve egy csipetnyi sáfránnyal és így, hogy ennyire csodás összhangban vannak az illatjegyek, egyáltalán nem válik nehézzé, fullasztóvá. 

Nagyon nőies, szexi, nagyon tartós illat, ami reggeltől estig két fújással kitart és körülölel. Olyan mintha egy gyümölcsösben sétálgatnék, melybe a közelben lévő rózsaliget illatát befújja a lágy szellő.

Krémes, púderes illat ami nappal, este és a hét minden napján használható, de legjobban a hűvös időben tudja megmutatni az igazi szépségét. 






Mindkét illatnak sikerült belopnia magát a szívembe és most, hogy már három tag ékesíti a vitrinem, így minden nap váltogathatom a kis múzsákat, és pompázhatok finomabbnál finomabb illatokban. :) 




A Modern Muse család minden tagja megtalálhatő, és megvásárárolható a A VIP-Parfüm webáruházban. 

Megjegyzések

  1. Nem csodálom, hogy a kedvenceid. Ezek tényleg fantasztikus illatok :) Az Estée Lauder-nek nagyon jól sikerült a Modern Muse család. Nekem 2 db van de jó lenne mindet beszerezni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony ezek nagyon jól eltalált illatok, mert biztos, hogy valamelyik mindenkinek betalál. :) ...és én is örülnék még a hiányzó kettőnek, mert azok is isteniek. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés