IsaDora Tavasz 2017.



Sziasztok! 

Nagy öröm számomra, hogy van szerencsém bemutatni Nektek az IsaDora tavaszi Cool Matt kollekció darabjaiból ezeket a szépségeket, és mivel már egy ideje használom, így a véleményem is meg tudom róluk írni. :) 




IsaDora Eye Sculptor Bar Paletta




Ez a kis szépséges tükrös 20 Nude Sculp paletta, 4 matt árnyalatot és 1 gyöngyházfényű highlightert tartalmaz, ami egymással csodaszépen keverhető színeket tartalmaz.

Többek között azért is vált a mindennapi sminkrutinom részévé, mert egyrészt abszolút az én imádott színeimet tartalmazza, másrészt pedig nagyon tartós, és szó szerint reggeltől estig a helyén marad. Nem kopik, nem kenődik és nem ül bele a ráncokba, ráadásul még csak nem is porzik, ami mostani tapasztalataim szerint igen nagy ritkaság. :)

Ráadásul annyira finom selymes a textúrája, és olyan könnyen készíthető el vele a fáradtabb reggeleken a smink, hogy mindig feldobja a napom mikor sminkelés végeztével visszapillantok a tükörbe. :) 






Beszerezhető: Douglas Parfümriák  6.990,-Ft. 






IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick 09 Vintage Pink




Nem árulok el azzal titkot, ha elmondom mennyire rabjává váltam a matt tartós rúzsoknak. :) Az utóbbi időben, ha nem szereztem be vagy 10-et akkor egyet sem. 

Azt viszont végképp nem gondoltam, hogy az IsaDora márkának is lesznek matt rúzsai, és azt meg pláne nem, hogy ennyire bele fogok szeretni. :) 

Ami az egyik legjobb benne sok másikkal szemben, hogy csodásan terül, nagyon könnyen felvihető, az állaga nagyon selymes, bársonyos. 
Örülök, hogy van elég időm a szép és egyenletes felvitelre, mert ugyan nem lassú a száradási ideje, viszont ahhoz tényleg elég időt ad, hogy szépen és egyenletesen tudjuk felvinni.

Ráadásul nagyon tartós, evést ivást simán bírja és nagyon szépen egyenletesen, már már észrevehetetlenül kopik. :)  

Úgyhogy ennél is elmondhatom azt amit a palettánál, hogy bizony minden nap ezért a kis szépségért nyúlok, hogy  kifessem az ajkaim. :)






Beszerezhető: Douglas Parfümériák  4.300,-Ft. 







IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara 




Már a Big Bold Extreme szövegből sejtettem (...és persze tudtam is, mert a korábbi Big Bold spirál is eléggé nagy kefével rendelkezik), hogy bizony ne egy kis keféjű szempillaspirált tartok a kezemben, de mikor kibontottam még így is meglepődtem. :) 
Ugyanis ezt az elődjéhez képest még pluszban ellátták extrém dúsító sörtékkel, így hosszabb és rövidebb sörték is segítik a szépséges hosszú és dús szempillák elérését. 

Nagyon nagy feje van, sőt óriási, és épp ezért meg is ijedtem, hogy ezt sem fogom tudni anélkül használni, hogy szanaszét kenném az elkészült sminkem. :) 

De nagy meglepetésemre még eddig egyszer sem esett áldozatául a sminkem, sőt azt kell mondjam, hogy nagyon kényelmesen és szép egyenletesen tudom vele kifesteni a pilláimat. 

A textúrája nagyon krémes, jól rétegezhető, és ami még jó, hogy egyáltalán nem szárítja ki a pilláim, így nincsenek törés veszélyben. :) Ráadásul egész nap nagyon szépen tart, nem pereg, nem kopik. 



Beszerezhető: Douglas Parfümériák  4.990,-Ft.













Természetesen a márkának és a tavaszi kollekciónak több szépsége is elérhető.......

Bővebb információt ITT találtok a termékekről. :) 


Összességében mindhárom termék nálam No.1 minőséget képvisel, épp ezért használom szeretettel őket akár minden nap. :) 




Ti használtok IsaDora termékeket, és szeretitek őket? Esetleg az új kollekcióval is találkoztatok már és próbáltátok valamelyik darabját? 







Megjegyzések

  1. Van egy pár Isadora termékem, s nagyon szeretem őket. A paletta nagyon tetszik, ha Douglas közelében járok mindenképpen vetek rá egy pillantást !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nagyon szerethető darabokat dobnak a piacra, így nekem is van jó néhány szépségem tőlük. :)
      Ez a kollekció is hamarosan megjelenik a Douglasban, ezért tényleg érdemes lenne megnézned. :) ...és a matt folyékony rúzsokra is vess néhány pillantást, mert megérnek egy misét. :)

      Törlés
  2. Szépséges lett a sminked :) Csak pár IsaDora termékem van, szeretem őket! Mindenképp meglesem ezeket a csodákat ha eljutok valamelyik Douglasba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ! :) Érdemes megnézni őket, mert a jó áruk mellett luxus minőségűek. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés