Bio-Oil a speciális bőrápolás




Sziasztok ! 

Még korábban a tavalyi évben érkezett kipróbálásra egy újdonság, mégpedig a Bio-Oil, mely egy olyan termék, ami egy multifunkcionális termék, amely növényi kivonatok és vitaminok mellett ásványi olajat is tartalmaz.

Hatásos száraz, vízhiányos és öregedő bőrre is, és ásványi olaj tartalmának köszönhetően segít fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát.

Főként hegek, striák, és pigmentációs foltok regenerálásban segíti a mindennapjainkat. 

Én épp ezért elsősorban Krisztike szövődményes bárányhimlőtől kialakult hegeinek kezelésére használjuk. 
Természetesen tettem próbát arcápolás és testápolás terén is. :) Sőt, még fürdőolajként is alkalmaztam. 

Nagyon gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után, sőt használat után  nagyon kellemes, selymes lesz a  bőröm. Az illata finom, és ami plusz előnye, hogy nagyon sokáig kitart. 

A hegek valóban finomodtak, de mivel a javulás folyamatos, ezért teljes mértékben akkor válik teljesen bizonyossá, ha elhasználtunk legalább egy flakonnal. :)  De mivel látszik a javulás, így biztos, hogy addig folytatjuk a kezelést, amíg csak lehet és kell. :) 




...és akkor egy kis szösszenet arról, hogy milyen ásványi olaj található a Bio-Oilban 


"Mi is az ásványi olaj?

Az ásványi olaj kőolaj származék – a kőolaj pedig olyan ősi élőlények maradványaiból alakul ki, amelyek sok millió évvel ezelőtt rakódtak le a tengerek és tavak fenekére. Ahogy teltek az évek ezt a szerves anyagot betemette az üledék, és így, a Föld réteglemezei alá kerülve a nagymértékű hő és nyomás hatására kőolajjá alakult.
Az innen kinyert kőolaj különböző mértékű finomításon megy keresztül, ez alapján három típusú ásványi olajról beszélhetünk. Az első a finomítók által többségben előállított olajok (bázis olaj) csoportja, amelyek csupán ipari felhasználásra valók. Ezeket sem a kozmetika, sem a gyógyszeripar nem alkalmazza. 

A második típus már tisztább, stabilabb kémiai szerkezetű olajokat tartalmaz, amelyek lényegesen több finomítási folyamaton mennek keresztül. Ezen belül is a legtisztább, „legfinomítottabb” olajok azok, amelyeket a kozmetikai ipar felhasznál: leginkább a hidratáló termékekben található meg. 

A még tovább finomított ásványi olaj az, ami megkaphatja a „gyógyszerészeti” fokozatot – ezek már annyira tiszta olajok, amelyek megfelelnek az európai hatóságok és az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeletének szigorú követelményeinek ahhoz, hogy szájon át szedhető gyógyszerekként lehessen forgalmazni őket. Emellett az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelete szerint az ilyen típusú ásványi olaj élelmiszerrel is nyugodtan érintkezhet közvetlenül, így például a cukrászatban alkalmazzák.
Csakis ez a harmadik típusú, „gyógyszerészeti” fokozatú ásványi olaj az, ami például a Bio-Oil bőrápolóban megtalálható."



A Bio-Oil Magyarországon gyógyszertárakban és webpatikákban, 60 ml-es kiszerelésben, 3879 Ft javasolt bruttó fogyasztói áron vásárolható meg. 




Forrás: http://biooilhungary.hu/




Megjegyzések

  1. Jó tudni, hogy tényleg használ és nem csak egy agyonreklámozott termék! Remélem Krisztikének szépen eltünteti a hegeit :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés