Aqua Mundi - A selymes és egészséges bőr titka



Sziasztok!

Nemrég volt szerencsém megismerni egy újabb magyar natúrkozmetikumokat gyártó és forgalmazó céget az AQUA MUNDI-t.

Egy csomagocskában több termék is érkezett hozzám, amik lefednek egy  teljes körű testápolást, így nyakunktól a talpunkig pihe-puha lehet a bőrünk. :) 






Natúr Testápoló (250 ml)





"Természetes vitaminokban gazdag, magas telítetlen zsírsavakkal rendelkező, mandulaolajos és shea vajas testápolótej citrusos és enyhén keleties illattal."


Nagyon könnyen eloszlatható, kellemes tej illatú testápoló, amely a B-1, B-2, B-6 és E-vitaminoknak, a magas Omega-9 telítetlen zsírsav tartalmú mandulaolajnak és a csodás hatású shea vajnak köszönhetően kellemesen selymessé puhává varázsolta a bőrömet.
Nagyon gyorsan beszívódik, így egyáltalán nem hagyott maga után zsíros érzetet. 

Mindennapi használatra és minden bőrtípusra javasolt! 

Összetevők:(INCI:) Aqua Destillata (desztillált víz), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (hidegen sajtolt mandula olaj), Glycerin (növényi glicerin), Butyrospermum Parkii Butter (Shea vaj), Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate (növényi emulgálószer), Cetyl Alcohol (cetil alkohol), Benzyl Alcohol, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid (parabén mentes, BDIH-konform tartósító anyag), Lactid Acid (tejsav), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (édes narancs illóolaj), Citrus Reticulata Oil (Mandarin illóolaj), Santali Indic. Occidentali (szantálfa illóolaj), Aniba Rosaeodora (Roseewood) Wood Oil (rózsafa illóolaj).


Aminek én jobban örülnék az az, ha pumpás adagolós kiszerelésben lenne kapható, vagy legalább pumpát is lehetne hozzá venni, mert személy szerint sokkal egyszerűbbnek és kényelmesebbnek tartom a pumpás flakonok használatát. :) 





Tápláló Lanolinos Krém (50 ml)




"Magas zsírtartalmú, B-vitaminban, Omega-9 zsírsavban és természetes E-vitaminban gazdag, enyhén levendulás illatú, tápláló krém."

Sűrűbb mint a testápoló, inkább kenőcs jellegű krém, amelyet nagyon jól és hatékonyan alkalmazhatunk a kiszáradt, igénybe vett bőrre. Magas zsírtartalmú, de szerencsére nagyon könnyen felvihető és eloszlatható.  B vitamint, Omega 9 telítetlen zsírsavat, és természetes E-vitamint tartalmaz. Vékony réteget képez a bőrön, így nagyon hatékonyan használható a testünk szárazabb részeire, lábápolásra, és bizony még a babák kipirosodott popsiára is. Én Krisztike bőrén is hatékonyan alkalmaztam, többek között a hideg okozta kiszáradt foltocskák enyhítésére, eltüntetésére, és bőrének védelmére. 
Az illata számomra nagyon kellemes és ez a benne lévő levendula víznek köszönhető, ugyanis a levendulát mindenhogy, mindenhol és mindenben imádom. :) 

Összetevők:(INCI:) Aqua Destillata (desztillált víz), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (hidegen sajtolt mandula olaj), Lanolin (lanolin), Butyrospermum parkii butter (shea vaj), Cera Flava (méhviasz), Polyglyceryl-6 Distearate (növényi emulgálószer), Benzyl Alcohol, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid (parabén mentes, BDIH-konform tartósító anyag), Lavandula Angustifolia Oil (levendula illóolaj).





Natúr Ajakír (5gr)




"Méhviaszos natúr ajakápoló kakaóvajjal, kókusz- és mandulaolajjal,és édes narancsos, citromos illattal.Az ajak mindennapos, gyakori ápolására, bársonyossá tételére."

Méhviaszból, kakaóvajból és kókuszolajból készült ajakápoló teljesen rendbe tette Krisztikém kicsípődött piros és kiszárad szájacskáját, de még az én szám is meghálta a használatát, mert mióta éjszakára ezzel kenem be az ajkaim, egész nap szépek, puhák és a rúzs is sokkal szebben mutat rajta. :) 

Összetevők: (INCI:) Cocos Nucifera Oil (kókuszolaj) Prunus Amygdalus Dulcis Oil (hidegen sajtolt mandulaolaj), Cera Flava (méhviasz), Theobroma cacao (cocoa) seed butter (kakaóvaj), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (édes narancs illóolaj), Citrus Limon Essential Oil (citrom illóolaj).





Levendulás Szappan (100 gr)




"Klasszikus levendula illatú, olívaolajas, kókuszolajas és shea vajas natúr szappan."

Mint már írtam a levendula nálam mindenben favorit, és ez így van eme szappan esetében is. :) 
Mivel jelen esetben is csak természetes összetevőkről beszélünk, így még fürdés után sem érzem azt a borzasztó viszkető érzést mint más tusfürdők esetében és ez a rengeteg benne lévő vitaminnak, olíva olajnak és a shea vajnak köszönhető. 

Összetevők:(INCI:) Sodium Olivate (elszappanosított olívaolaj), Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Butyrospermum Parkii Butter (shea vaj), Aqua (víz), Lavandula Angustifolia Oil (levendula illóolaj), MICA – CI 77891, CI 77742, CI77861 (lila MICA színezék)..

"Receptúra: 100 % természetes anyagokat tartalmaz. Nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, petrokémiai összetevőket, tenzideket, mesterséges színezékeket és illatanyagokat valamint "




Köszönöm, hogy megismerhettem és kipróbálhattam egy újabb magyar natúrkozmetikum márka néhány termékét, amiket jó szívvel ajánlok, mert ezek használatával bizony hálás lesz a bőrünk.:) 

Ezekről és a többi natúr finomságról ITT olvashattok. 

Megjegyzések

  1. Köszi, hogy megismerhettünk egy újabb, szuper-hazai márkát. Az egy + pont, hogy gyerekek is használhatják :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az öröm, hogy bemutathattam egy szuper hazai márkát :) ...és valóban nagyon jó, hogy a gyerkőcök épp úgy használhatják. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt