CD - „tiszta“ út a sikerhez





Sziasztok! 

Már gyerekkorom meghatározó szépségápolási terméke volt a CD kozmetikai márka, és emlékszem mikor esténként fürdés után csenegettem anyukám krémjét, mert nem csak finom illata volt, de nagyon jót tett a kiszáradt bőrömmel (hát igen.....sajnos gyerekként is voltak már olyan pillanatok mikor kellett egy jó krém). 

Mindig az egyik legjobb testápolási márkának tartottam, és most nagy örömömre a megújított termékekkel is tehettem próbát, és megtapasztalhattam, hogy van e olyan jó mint amire emlékszem. :) 

....és bizony van ! Nemcsak azért mert nagyon jó a bőrnek, hanem azért is, mert a CD márka az állatok védelmét képviseli. 

Szeretnék nektek néhány terméket bemutatni, de az elején még egy-két infomációt osztanék meg a vállalatról. 

"A CD márka termékei régóta a természetesen finom ápolást juttatják az eszünkbe. A CD mottója már évtizedek óta változatlanul ugyanaz:
„Bőrömnek nem kell más, csak víz és a CD”
– ez az 1971-ből származó reklámmondat csaknem minden másnál jobban jellemzi a márkát, és azt a kezdetektől jelenlevő filozófiát fogalmazza meg, amelyhez a CD a mai napig hűséges maradt.
Természetes ápolás és növényi összetevőkkel gazdagított, kíméletes készítmények képezik a CD termékek legfőbb értékét. Mindig is sok figyelmet fordítottunk és szünet nélkül fordítunk arra, hogy válogatott, ellenőrzött, és a bőr által különösen jól tolerált, ezáltal hatékony összetevőket használjunk. Nem csoda tehát, hogy rengetegen – az érzékeny bőrűek is – bíznak a CD márkában.
Ahogyan korábban, most is igaz a mondás: „a kevesebb néha több“, és ez az elégedett ügyfelek tökéletes receptje.
Azt figyelembe véve, hogy az emberek jelenleg minden eddiginél jobban vágynak a tiszta, hamisítatlan termékekre, a CD nemcsak kitart a márka filozófiája mellett, de tovább is fejleszti azt."


"A német söriparban ismert tisztasági törvény mintáját követő CD Reinheitsgebot® jelölés is biztosítja, hogy ez a márka, szemben sok más klasszikus kozmetikummal, már régóta a természetes szépségápolás megtestesítője. Ugyanis minden szépségápolási termék, amely ezzel a jellel van ellátva, megfelel egy fő szabálynak: nem tartalmaz ásványi olajokat, parabéneket, szilikonokat, mesterséges színezőanyagokat, illetve állati eredetű összetevőket."

A CD nem tesztel állatokon késztermékeket, sem pedig egyes nyersanyagokat. A CD már 2010 óta kiáll olyan módszerek támogatása és kutatása mellett, amelyek felválthatják az állatokon végzett tesztelést. 




CD Aloe Vera dezodor spray balzsam, Vízililiomos dezodor spray, Happy Deo Narancsvirág dezodor spray



"A természetes kivonatokat tartalmazó CD dezodor megbízható védelmet nyújt az izzadás ellen, gyengéden ápolja és felfrissíti a bőrt. Az aktív dezodoráló rendszer egész napra védelmet biztosít a kellemetlen illatokkal szemben.

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Minden bőrtípusra
  • Szőrtelenítés után is alkalmazható
  • Nem tartalmaz alkoholt
  • Nem hagy fehér foltot
  • Nem tartalmaz aluminium sót"

Három hagyományos dezodort próbáltam ki. 
Kicsit tartottam az illatanyag hatásától, de szerencsémre nem okozott semmilyen problémát, és még attól is féltem, hogy az alumínium mentessége miatt netán rommá fogom magam izzadni, de szerencsére ez sem történt meg. :) Nem tudom, hogy ez a hűvösebb időnek, vagy csak magának a dezodornak tudható be, minden esetre engem meggyőztek. :) 




Gránátalmás golyós dezodor, Vízililiomos golyós dezodor, Narancsvirág golyós dezodor  





"A természetes kivonatokat tartalmazó, frissítő hatású CD golyós dezodor megbízható védelmet biztosít a kellemetlen illatokkal szemben, és egész napra hosszan tartó frissességet nyújt.

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Érzékeny bőrtípusra
  • Nem hagy fehér foltot
  • Nem tartalmaz alumíniumsót"

Általában a golyós dezodorokat részesítem előnyben, mert szerintem a legjobban és a legcélzottabban eloszlathatók, viszont a legtöbb "csodaszép" fehér foltot hagy a ruhákon és az nagyon nem szép látvány mikor a póló vagy trikó a hónaljnál úgy néz ki mintha két zacskó lisztet cipeltünk volna a hónunk alatt. :) 

De szerencsére ezek a kis golyós finomságok megkíméltek a kellemetlenségtől. :) 

Az illatanyaggal itt sem volt problémám, viszont a nap végén már picit kellemetlennek éreztem az illatomat, de a nap nagy részében teljesen jól működött. :) 






Vízililiomos pumpás dezodor, Gránátalmás pumpás dezodor, Narancsvirágos pumpás dezodor




"A természetes kivonatot tartalmazó CD pumpás dezodor hosszan tartó frissességet, önbizalmat és ápoltságot biztosít.

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Érzékeny bőrtípusra
  • Nem hagy fehér foltot
  • Nem tartalmaz alumíniumsót"


Volt szerencsém kipróbálni három pumpás dezodort is, amik annyira kis finomak, hogy még nyáron akár parfüm helyett is használhatnánk. :) 
Így nem csak dezodorként, de testpermetnek is simán megállják a helyüket. :) 







CD vízililiomos hidratáló tusfürdő





"A természetes vízililiom-kivonatot tartalmazó CD hidratáló tusfürdő táplálja a bőrt, és életre kelti annak természetes működését.


  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Semleges pH értékű
  • Érzékeny bőrtípusra
  • Visszafogott, friss illat"

....és végül, de nem utolsó sorban egy nagyon kellemes illatú vízililiom tusfürdő, amire a lányom azonnal lecsapott, egy "háháááá lám nekem is jutott tesztelni való" felkiáltással, és azonnal elvette és már vitte is be a fürdőszobába kipróbálásra. :) 

Nagyon kellemes, tartós illatú tusfürdő, ami egyáltalán nem szárította sem az Ő, sem az egész család bőrét, így minket teljes mértékben meggyőzött arról, hogy a kicsiktől a nagyokig bárki bátran használhatja. :) 



A termékeket főként a dezodorokat a férjem is tesztelte hogy lássuk a férfiak erősebb illatmirigyeivel is el tudnak e bánni a káros alumínium nélkül, de ahogy sejtettük már az elején, teljesen jól működött, és csak kb. 10 óra elteltével lehetett közvetlen közelről némi kis természetes testillatot érezni, ami egyáltalán nem volt kellemetlen. 



Összességében számomra nem csak a nosztalgia, hanem a hatásosságuk miatt is teljes mértékben bebizonyították, hogy bizony méltó helyük van a piacon és méltó termékek arra, hogy mindenki megismerje és bátran használja őket.  



A teljes termékpalettát megtaláljátok a Müller Dorgériákban, és néhány terméket a Dm Drogéria üzleteiben is. 





Remélem Ti is  szeretitek a CD termékeket, vagy ha nem bízom benne, hogy szeretnétek megismerni, épp ezért hamarosan egy kis meglepetéssel fogunk Nektek kedveskedni a márkával karöltve, úgyhogy mindenképpen figyeljétek az oldalt, és a blog Facebook oldalát. :) 

Megjegyzések

  1. Többek közt tényleg azért szeretem a blogod, mert sok olyan termékkel találkozhatok amikről ezidáig még nem is hallottam ezáltal el tudom dönteni, hogy szeretném-e megismerni az adott márkát :) Köszönjük a tesztet az egész családnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm a kedvességed és, hogy rendszeresen olvasod a blogot. :) Mindig törekszem arra, hogy ne csak olyan termékek kerüljenek bejegyzésre, amiket már mindenki jól ismer. :)

      Törlés
  2. És ez milyen jó!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés