Soft & Gentle - Az alumínium mentes védelem




Sziasztok! 

Nemrég egy új dezodor márka jelent meg hazánkban, ráadásul egy olyan, ami teljesen alumínium és allergizáló anyagoktól mentes. 


"A Soft & Gentle Nagy-Britanniában már évtizedek óta az angol piac egyik legmeghatározóbb szereplője az izzadásgátlók piacán, és most egy forradalmi újítással frissítette termékportfólióját. 

Alumínium származékok nélkül, a mezei zsurló és zsálya erejét felhasználva természetes módon, káros anyagok nélkül akadályozza meg az izzadást és a kellemetlen testszagot, mindezt egy modern és fiatalos spray formában. 
Az új Soft & Gentle izzadásgátlók ezen kívül nem tartalmaznak allergizáló anyagokat, parabént, alkoholt és kíméletesek még a legérzékenyebb bőrhöz is. 
Az alumínium-klorid mentes formula egyedülálló módon akadályozza meg a verejtékezést. A természetes növényi kivonatok összehúzzák a verejtékmirigyeket ezáltal jelentősen csökken az izzadás mértéke is.
A zsálya kivonat puhítja a hónalj érzékeny bőrét, megakadályozza a testszag kialakulását, míg a mezei zsurló hatékonyan csökkenti a verejtékmirigyek méretét. Az igazán hatékony formulának köszönhetően a termékek olyan izzadásgátló hatást tudnak biztosítani, amelyet eddig csak az alumínium tartalmú dezodorok nyújtottak! 

Az új Soft & Gentle izzadásgátlókat vegánok és vegetáriánusok is használhatják, az újrahasznosítható flakonokban kapható termékek három kellemes illatban – Active, Floral és Care – érhetőek el, így mindenki könnyedén megtalálhatja a személyes kedvencét."


Én már évek óta csak és kizárólag egy féle dezodort használok, de csak azért, mert mást egyszerűen semmilyen formában nem visel el a bőröm. 
Ugyan alumínium sós, viszont teljesen illatmentes.

...és ami miatt nem nagyon tudok válogatni a polcokon lévő termékek közül az az, hogy a bőröm nem tolerálja az illatanyagokat. 

Mikor hozzám kerültek ezek az újdonságok, picit meg voltam ijedve, hogy vajon ki jönnek e majd a használata közben a szokásos allergiás ragyáim, amik napokig szokták borítani a hónaljam és viszketnek, égnek, sírásig tudnak fájni. 

De arra gondoltam, hogy ha nincs benne egyéb káros anyag, akkor talán az illatanyaggal sem lesz probléma. :) 







Úgyhogy bele is vetettem magam a tesztelésbe, sőt még a férjemnek is oda adtam az egyiket, hogy Ő mint férfi is tesztelje, mennyire lesz jó az Ő erősebb intenzívebb izzadásához. 

Ő az Active inkább számomra férfias illatút kezdte használni, én pedig bevállaltam a Floral virágos illatút, mert a három közül ez tetszett leginkább. 

Nagy meglepetésemre és örömömre az illat anyag egyáltalán nem bántotta meg a bőröm, nem okozott semmilyen problémát. De annyira nem, hogy sok nap elteltével is egy pötty sem jött ki tőle. :) Úgyhogy ez a része kipipálva, tökéletes. :) 

Ami az izzadást illeti, hát sajnos én még a hűvösebb időszakban is kicsit verejtékeztem, ami persze betudható az alumínium mentességének, és ez abszolút normálisnak tekinthető. :) 

Viszont ami nagy szomorúság számomra, hogy az illat ami benne van, nekem sajnos nem volt elég ahhoz, hogy ne legyek büdi már a nap felénél. 
Mikor viszont bejött a meleg és még jobban izzadtam, sajna a szag is sokkal intenzívebb lett, amit már nem tudtam elviselni. 

Többszöri kísérletet tettem annak érdekében és úgy voltam vele, hogy biztos rosszabb napom van, vagy esetleg az étel amit előző nap fogyasztottam intenzívebben távozik a bőrömből, de sajnos nem. Minden nap úgy telt el, hogy már pár óra elteltével elviselhetetlen lett a szagom. :( 

A férjem viszont azóta is intenzíven teszteli, azt mondta véleményt még nem szeretne mondani, de én úgy érzem, hogy rajta működik. :) 

Legalább is az illat része biztosan, mert rajta sosem érzem, hogy egy kicsit is izzadna. :) De megvárom majd míg teljes összefogó véleményt kapok tőle, mert természetesen ez így lesz hiteles, hisz én csak mint kívülálló érzem, vagyis nem érzem rajta azt amit elvileg valóban nem kellene éreznem. :) 

Úgyhogy még úgy érzem részéről van remény ! :)


Mivel nekem teljes mértékben nem  vált be, azt leszámítva, hogy az  illatanyag szerencsére nem irritált, szívből ajánlani sajnos nem tudom. 




De ha úgy gondoljátok, hogy Nektek hatásos lehet és szeretnétek tenni vele egy próbát, akkor a Dm és A Rossmann Drogériákban 1.099,-Ft. áron, vagy a TakeMe Shop webáruházban 999,-Ft. áron megvásárolhatjátok.    





Megjegyzések

  1. Sajnos én is izzadós vagyok és nehéz olyan izzadásgátló terméket találni ami minden kritériumnak megfelelne:( Nekem eddig legjobban a Rexona,Dove,Nivea termékek váltak be.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt