Májusi szerzemények






Sziasztok! 

Ismét eltelt egy hónap, és ismét sikerült pár szépséget beszereznem az elmúlt hetekben. Mindig örülök, mikor van lehetőség kuponok felhasználására, és most szerencsére a Joy napok alkalmával ezt ki is tudtam használni. :)







Maybelline The Blushed NUDES paletta





Elnézést kérek, hogy fotózás előtt belenyúlkáltam, de egyszerűen annyira szép, hogy nem bírtam ellen állni. :) 

12 csodaszép nude barnás és rózsaszínes árnyalat található a kis műanyag tokban, ami egy elég egyszerű kivitel, de szerintem nem is biztos, hogy túl kellene csicsázni egy csomagolást, hisz elég ha a beltartalom tökéletes. :) 

A benne lévő kis egyik felén ecsetes applikátort nem próbáltam, mert nekem túl picinek tűnik, és nem igazán tudom kihasználni, de legalább van benne, ami már pozitívum......ugyanis legutóbb vásároltam olyan palettákat amiben egyáltalán nem volt semmi. Ebben legalább van és akinek nincs még ecsetkészlete, az ki tudja használni.

A színek között van matt és szaténos, de sajnos a szaténos sokkal sokkal több benne, pedig manapság nagyon népszerűek a matt árnyalatok (én is sűrűbben használom őket), ezért igazán eloszthatták volna őket fele-fele arányban. :) 

De mindettől függetlenül beleszerettem ebbe a palettába, mert amellett, hogy csodaszépek a színek, még nagyon jól pigmentált is, tehát ez egy nagyon jó minőségű kis cucc, arról már nem is beszélve, hogy az ára is viszonylag olcsó, pláne ha ki tudunk használni valamilyen kuponos akciót. 

Sajnos Joy napokra még nem tették ki a polcokra, amiért egy picit morcos is voltam, de utána meg tudtam venni a Dm-ben 25 %-os Joker kuponnal ami azért egy kicsit enyhítette a szívfájdalmam. :)  










Essence Lights of Orient Paletta - We Heart Arabian Nights 





Igazán elegánsra, mutatósra, és minőségileg is nagyon jóra sikeredett ez a paletta. :) 

Öt  szaténos és egy matt sötétbarna árnyalat található a dobozkában, ahol a színek mellett egy ecsetes applikátor is lapul.

A színek szépek, nagyon jól pigmentáltak és könnyen satírozhatók, építhetők.

Sajnos ez is csak limitált kiadás része volt, így már sehol sem lehet beszerezni. De akinek sikerült az biztos, hogy egy nagyon jó vásárt csinált ezzel a szépséggel. :) 











Alverde Gebackenes Marmoriertes Rouge 20 Morgenröte Arcpirosító





A legújabb trendkiadásban szúrtam ki magamnak ezt a gyönyörűséget. :) Ráadásul Joy kuponom is volt, így féláron jutottam hozzá, ezért képtelen voltam ott hagyni. :) 

Nagyon szép barackos enyhe árnyalata van, inkább olyan highlighter kinézete van az arcon, de mégis ad egy kis egészséges pírt, anélkül, hogy erős, vagy tolakodó lenne. 

Ami kicsit furi, az az illata, merthogy nincs neki...vagyis valami van, de az nem finom :) Viszont ez szinte jellemző majdnem az összes Alverde termékre, de még ezzel sem sikerült eltántorítaniuk. :) 









Clinique High Impact Szempillaspirál






Korábban szinte egyáltalán nem használtam Clinique terméket, de az elmúlt két hónapban igen csak rájuk kattantam. :) 

Legutóbbi kupon napok alkalmával a kedvenc hidratáló krémem mellett gondoltam kipróbálok valami számomra újdonságot és egy szempillaspirálra esett a választásom. :) 
Szerencsére két mini kiszerelésű  termékkel volt összecsomagolva, így azok kipróbálására is esélyt kaptam, de egyenlőre erről szeretnék véleményt alkotni. :)

Újabban inkább szilikonos keféjű spirálokat használok, de ennél nagyon tetszik és nagyon jó a hagyományos. Könnyen felvihető a pillákra, két rétegben csodás fekete lesz, szépen ível. 
A nap végén is pont ott van, ahova reggel felkentem, egyáltalán nem pereg, és nem is irritálja a szemem.   

Az ára kicsit borsos (6200,-Ft.), de akinek általában irritálják a szemét a spirálok, azoknak ez nagyon jó alternatíva lehet.  :) 
 










Yves Rocher Hidratáló krémes ajakrúzs (Rose Alba árnyalat) 




Az Yves Rocher kampányában (Ültessünk együtt bolygónkért, ahol az Yves Rocher Alapítvány célkitűzése 100 millió fa elültetése 2020-ig) vettem ezt a szép rózsaszín árnyalatú rúzst. 

Több termék megvásárlásával is esélyt adunk 1 termék megvásárlásával = 1 fa elültetésére, de én emellett a szépség mellett döntöttem. :) 

Nagyon krémes, nagyon jól hidratál, egyáltalán nem szárít, és csodás fénye csillogása van. Tartóssága lehetne jobb is, de mivel szép így ezt is megbocsátom neki. :) 

  








Alverde Rose Tinted Highlighter





Nagyon sokat kajtattam mire végre egy példányhoz hozzá jutottam. :) Ráadásul azért szorított az idő, mert hó végéig volt 50%-os kuponom, így nagyon meg akartam szerezni magamnak, úgyhogy minden szálat megmozgattam és sikerrel is jártam. :)

Nagyon szép, kellemes, rózsaszínes, természetes fényű, applikátor segítségével könnyen felvihető highlighter. Ami negatívuma, hogy ha kenni próbáljuk, akkor az alatta lévő alapozót és minden mást sajnos leszed, így a praktikus felvitel az, az orcába ujjbeggyel beleütögetés. Így garantált a siker. :)  Illata semleges, egyáltalán nem zavaró. 












L'oréal Paris Infallible Sculpt Kontúr paletta (01 light árnyalat) 






A sötét szín nagyon kellemes árnyalat, ami szerencsére egyáltalán nem sárgás, így az én bőrömön is tökéletes. :) 
Az állaga krémes, de amint kezdem felvinni az ecsettel azonnal púderessé válik, így könnyen és szépen eldolgozható. 
A világos színnel nem igazán vagyok megelégedve, mert az én amúgy nem nagy pórusaimat is sajnos eléggé kiemeli, ami egyáltalán nem pozitív, de a sötét teljesen rendben van, így azt biztos, hogy ki és el tudom majd használni. :) 
Emiatt az árát kicsit sokallom, de mivel ez is kuponos vásárlás volt, így mondhatom azt, hogy részben elégedett vagyok. :) 











Nektek sikerült valami újdonságot, vagy újdonságokat beszerezni az elmúlt hónapban, vagy hetekben ? Esetleg Ti is próbáltátok valamelyik terméket már ? Mennyire vagytok elégedettek? 


Megjegyzések

  1. Látom ismét sikerült szuper cuccokat zsákmányolni :) Én sajnos megint nem voltam otthon mikor a Joy napok voltak de így legalább nem költöttem kencére (inkább parfümöt veszek) :) A paletták nagyon látványosak. Nekem ezek közül csak a Clinique High Impact Szempillaspirál van meg, szeretem jó kis termék, szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sikerült újabb szépségekre szert tennem :) Én most inkább valahogy ilyenekre vagyok rágyógyulva és most a parfümök parkoló pályára kerültek. Ne kérdezd miért, ez egy ilyen időszak. :)
      A paletták nagyon jó minőségűek a spirál pedig szuper jó :)

      Törlés
  2. Oh, mi történt"a parfümök parkoló pályára kerültek"??? Befagyott a pokol :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés