Vitalcare Natural Bio hajápolás





Sziasztok! 

Nemrég a TAKEme Shop és a Vitalcare meglepett két új hajápoló készítménnyel, egy Vitalcare Natural Bio hajsamponnal és egy Vitalcare Natural Bio hajbalzsammal. 

Sajnos az utóbbi időben elég szkeptikussá váltam a hajápoló készítményekkel kapcsolatban, mert mindig minden csodát ígérnek, aztán csak ártanak a hajunknak ahelyett, hogy valami jót is tennének vele. 

Viszont ennek a hajápoló családnak azért örültem, mert egyrészt a Natúr és Bio vonalat képviseli másrészt pedig nem ígér semmi olyat ami ugyan nagyon hangzatos de se füle se farka, és nem ígér csodákat, csak annyit amire szerintem mind vágyunk, hogy szép és egészséges legyen tőle a hajunk és a fejbőrünk. :) 

Épp ezért mikor elkezdtem használni képes voltam saját magam által felvázolt reményeket fűzni hozzájuk, és szerencsémre, vagyis a terméknek hála ezeket a reményeimet és a szép haj, egészséges fejbőr ígéretet teljes mértékben be is váltották. :) 
  

"A  Natural  Bio  ápoló  termékek  agresszív,  habzást  elősegítő adalékanyagok  nélkül  is  tökéletesen tisztítanak, erősítenek és csillogást adnak minden hajmosás alkalmával. "


A csomagolásuk az ami először megragadta a figyelmem. Hihetetlenül szép és már ebből a mutatós olívazöld és fehér kombinációból látszik, hogy a termékek abszolút a natúr vonalat képviselik.

Tetszik a flakon formája, a felpattintós kupak, ami egyrészt könnyen kezelhető, és nem törik bele a körmünk, másrészt ha elborul akkor sem engedi kifolyni belőle a flakon tartalmát, és ami még nagyon pozitív, hogy nagyon könnyen kijön a pont tökéletes méretű lukon a sampon vagy balzsam, így nem kell küzdeni a nyomkodással. 






"A  Vitalcare  Natural  Bio  sampon  organikus  zabbal  és  kamilla  kivonattal  gazdagított  formula, mely  hidratálja,  helyre  állítja  és  erősíti  a  hajat,  a  gyökerektől  egészen  a  hajvégekig."


A sampon színtelen és zselés, de nem túl sűrű, hanem könnyed állagú,  és nagy örömömre még jól is habzik, így tökéletesen eloszlatható a hajon. 

Első próbálkozásom nem volt sikeres, mert csak egyszeri adaggal próbáltam megtisztítani a felül eléggé zsírosodó hajam, és ez így kevésnek bizonyult, viszont két kisebb adaggal kétszerre tökéletesen megtisztította hajam és a fejbőröm is. :)  

Az illat enyhén gyógynövényes, de nem az a nehéz, hanem a könnyed zsenge enyhén kamillás tisztaság illat, ami egyrészt nekem nagyon tetszetős, másrészt nem marad meg a hajban a mosás végére, bár engem egyáltalán nem zavarna ha maradna és illatozna tőle a hajam. :) 


Összetevők: 


Aqua, Sodium Coco-Sulfate Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Oleate, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Avena Sativa (Oat) Bran Extract*, Phenoxyethanol, EthylhexyllycerinCitric Acid, Parfum (Fragrance)







"A kondicionáló  az  organikus  zab,  kamilla  kivonat  és  panthenol erejével  táplálja,  hidratálja  és puha  tapintásúvá  varázsolja  a  hajat."

A balzsam fehér színű, jó sűrű és krémes állagú. de ettől még könnyen kinyomható a flakonból.
Amit nagyon szeretek benne, hogy nincs az a csúszós érzet a használata közben mint a szilikonos termékeknél, mert annál jobban nem utálok semmit, mikor olyan a hajam mintha olajat öntöttem volna rá.

Itt ez az érzet a szilikon mentességének köszönhetően nincs, viszont egy olyan jó érzés igen ami úgy hat mintha a hajam azonnal felszívná amint rákenem és eldolgozom.   

Nagyon könnyen és gyorsan kimosható a hajból, de talán ez annak is köszönhető, hogy tényleg felszívja beépül a hajba az a mennyiség amit ahhoz fel kell vennie, hogy szép és egészséges legyen.


Összetevők: 


Aqua, Cetearyl alcohol, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Lauryl Glucoside, Isopropyl mystrate, pca glyceryl oleate, dicaprylyl ether, lauryl alcohol, sodium citrate, Hydrolyzed wheat protein , Panthenol, Glycerin, Chamomilla recutita flower extract, Avena sativa bran extract, Phenoxyethanol, Ethylexylflycerin, Parfum.









A végeredmény pedig szerintem magáért beszél és ezt már elég számú használat után tapasztalatból állíthatom. :) 


Mindkét termék megvásárolható a A Dm Drogériákban és a  takemeshop.hu oldalon 1.899,-ft-os egységáron. 




Végül, de nem utolsó sorban szeretném Nektek egy-két mondatban bemutatni magát a Vitalcare márkát: 


A  Vitalcare  magát  Magyarországon  kétféle  termékcsaláddal  képviselteti.  A  Natural  Bio család  speciális  ápolást  kínál  organikus  összetevőkkel, a  Luxury  Argan  termékei  pedig regenerálják a száraz, igénybevett hajtípust.

Natural Bio család A Vitalcare Natural Bio termékek SLS, SLES, PEG, színezőanyagok, szilikon, parabén és vazelin felhasználása  nélkül  készülnek.  
Fejlesztésük  során  elsődleges  szempont  volt,  hogy  a  hajat  a gyökerektől egészen a hajvégekig hidratálják és regenerálják, használtuk pedig az extra  érzékeny fejbőrű felhasználók számára is biztonságos és gyengéd legyen.


A Natural Bio termékek az ICEA ECO-BIO előírások alapján készülnek.

Megjegyzések

  1. Elég meggyőzőnek tűnik, nagyon szép hajad van egyébként!:) Hosszú távon jobb a bio, nekem a szilikonos samponoktól nagyon hamar zsírosodott, és hullani kezdett a hajam. Csak a bizonyos biosamponok váltak be, pedig igénybevett, szőkített (!) hajam van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága vagy ! :) Köszönöm szépen ! :) Sajnos nem olyan szép a hajam mint szeretném, és már egy fodrász is be van iktatva,mert eléggé el van törve. De remélem ha az is meglesz, akkor fellélegezhetek, vagyis a hajam :D
      Bevallom először féltem ezektől a készítményektől, hogy mennyire fog beválni, de örömömre nagyon jók :)
      Már nagyon régen nem használok szilikonos hajsampont és balzsamot. De mivel elég vacak a hajam, felül zsírosodó alul száraz, így nehéz megtalálni a jót. :)
      Én is úgy vettem észre a hajamon (nekem is festve van, bár alapból is szőke vagyok), hogy a natúr bió termékek azok amiket nagyon szeret, minden mástól borzalommá válik. :) De ez a jobbik eset, hogy tudja mi a jó neki és nekünk :)

      Törlés
  2. Amikor először láttam a Vitalcare termékeket, nagyon megfogtak azzal, hogy szilikonmentesek és ahhoz képest, hogy bio az ára egész baráti :) Viszont ahogy nézelődtem krémmánián, rátaláltam az argános spray hajkondícionálójára, és szomorúan konstatáltam, hogy a feltöltött összetevők nem egyeznek az ígéretekkel, például szilikon is van benne. Nem tudom, hogy jók-e az összetevők, máshol nem találtam infót róla, és én Dm-ben még nem találkoztam vele. Ha nem túl nagy kérés le tudnád írni ennek a 2 terméknek az összetevőlistáját? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az argánolajos kondicionáló spray nem bio és ahogy mondod ott figyel benne a szilikon. :/ Ami pedig egyenesen meglepett, hogy ebben a legelső helyen van a parfüm, mármint a krémmániás feltöltés alapján. De szerintem aki oda feltette fordítva írta be :) Ami annyiban vigasztaló, hogy akkor a végén van a parfüm ami jó, viszont a szilikon akkor is aggasztó.
      Ezt a terméket amúgy nem próbáltam, viszont ez a két natur bio készítmény jó összetevőkkel rendelkezik. :)
      Fogom pótolni még ma a listát a leírásomban :)

      Törlés
    2. Már pótoltam is az összetevőket. :)

      Törlés
  3. Szép fényes lett a hajad tőle! A kamillát imádom, lehet én is teszek egy próbát ezzel a termékcsaláddal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ildi, szerintem ki kéne próbálnod, mert jót tenne a hajaddal és a fejbőröddel :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés