REMINGTON REVEAL Szempilla göndörítő és LED lámpás szemöldökcsipesz







Sziasztok ! 

Nagy örömömre Nőnapra meglepett engem a MyBeautyTools webáruház egy nagyon érdekes REMINGTON REVEAL szempillaformázó készülékkel és hozzá tartozó szuper LED-es szemöldökcsipesszel. :) 







Bevallom őszintén, először megijedtem mikor megtudtam, hogy szempilla göndörítőt kapok, mert azoktól amiket eddig láttam szó szerint frászt kapok. :-) 
Ahogy becsíptetik a csajok a szempillájukat, mindig a szívroham kerülget, hogy vajon mikor csípi oda a szemhéját, arról meg nem is beszélve, hogy mikor marad ott a szempilla azon a kínzóeszköznek kinéző valamin. :-) 

Mikor meghallottam, hogy nem csak, hogy göndörítő, de még melegít is, hát majdnem lementem hídba. 
De mikor megkaptam a linket, hogy képben legyek, hogy is néz ki ez a kis készülék, egy óriási kő esett le a szívemről. :) 

Amint a képen is láthatjátok egy igen kis cuki és könnyen használható dologról van szó. :) 







Ez a készülék kb. akkora mint egy vastagabb toll, mind szélességre és mind hosszúságra is. Nagyon kényelmesen és jól illeszkedik a kézbe, és olyan mozdulatokkal tudjuk elvégezni a feladatot, mintha csak spirállal festenénk a pilláinkat. Tehát könnyen, gyorsan igazán szépet alkothatunk. :)

A fej részén vékony fűtőszálak futnak benne, ami által felmelegszik, de szinte alig érezhető módon, és ezzel nem is sérti vagy égeti meg a szempillát. 
Csak annyira meleg, inkább langyos, hogy kellően felfelé tudjuk ívelni a pillákat. Tehát attól nem kell tartanunk, hogy bármi kárt tennénk vele magunkban. :) 
  








Itt illusztráltam a használatát. 

Nekem kb. két lassú mozdulattal végzett húzás elég ahhoz, hogy szépen álljanak és eligazodjanak a pilláim. 






Szívből ajánlom hozzám hasonló hölgyeknek, akik szintén rettegnek a hagyományos szempilla göndörítő termékektől, mert ezzel nemcsak biztonságosan, de hatásosan is elérhetik a vágyott szempillák formáját. :)  





A másik ami lapult még a dobozban a szempilla göndörítő mellet, az egy LED-es szemöldök csipesz. Ennek a használatába extra örömmel vetettem bele magam, ugyanis ezer éve vágyom egy ilyenre, mert a tejfehér szemöldökömmel (főleg a kósza alig észrevehető szálakkal) állandó küzdelembe vagyok, ugyanis normál fénynél megoldhatatlan ezek megtalálása és kiiktatása
Így viszont teljes mértékben el tudom csípni a kis megbúvó szálacskákat is. :) 






Arról nem is beszélve, hogy rendszeresen küzdők a mindenféle csipesszel amik vagy túl vékony végűek és szinte mint a véső bele mennek a bőrömbe is, vagy beton vastagságúak és azokkal meg lehetetlen elkapni a szőrszálakat. 

De ezzel abszolút tökéletes munkát tudok végezni. :) Száltól szálig minden tökéletesen eltávolítható :)  







Köszönöm szépen a MyBeautyTools webáruháznak, hogy voltak olyan kedvesek és megleptek ezekkel az újdonságokkal. Mert mióta megkaptam őket, ezek is a mindennapi segítőim lettek. :)




Örülök, hogy részem van egyre több jobbnál jobb készülék megismerésében, és nemrégiben írtam is egy bejegyzést egy nagyon jó REMINGTON REVEAL arctisztító készülékről ami még mindig akciósan 25%-os kedvezménnyel vásárolható meg a webáruházban.




Megjegyzések

  1. Tényleg szuperül felgöndörítette a pilláid :) Irigy is vagyok :D Én is szeretnék hatalmas-hosszú pillákat!!! Vajon mini pillákon is működne?
    Örülök, hogy végre olyan szemöldökcsipesz került hozzád amivel maximálisan elégedett vagy ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Szerintem simán működne a rövidebb pillákon is. Jut eszembe....Neked nem is mini! :)
      Ahhh...a csipesznek is borzasztóan örülök, mert régóta nagy szükségem volt rá :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés