2016. január 14., csütörtök

Shiseido Ever Bloom

Sziasztok! 

2015. őszén jelent meg ez a csoda finom illat a SHISEIDO Ever Bloom. :) 
Megmondom őszintén nem is igazán értem miért az őszi megjelenés.  Ugyanis én inkább a tavaszhoz tudnám kötni ezt a virágos illatkavalkádot. :) 
 
Mikor tavasszal éledezik a természet és a nyíló virágok ontják magukból a csodásnál csodásabb illatokat és  ahogy kibontakozik a virágok sokasága.  Számomra ez az illat ilyen. 

A kedvenc évszakom, a csodás illatos és szebbnél szebb színek. :) Ettől függetlenül úgy vélem, hogy az évszak bármely szakában viselhető, főként ha be szeretnénk csempészni egy kis tavaszt, akár a szürke esős őszbe, vagy a zord hideg télbe is. 


Már a csomagolásából is kiderül, hogy egy nagyon nőcis illatra számíthatunk.

Kifújáskor nekem egy picit finom rágógumira emlékeztető illat csapja meg az orrom, de pár pillanat után már a vegyes virágos illat ami érezhető ezen belül is számomra a rózsa és a lótusz dominál.  
Az általában erős és domináns jázmin most megbújik a többi illat mellett, épp ezért is olyan bájos és kedves.
Pár perc elteltével a parfüm jellege is változik. Elég bőrközeli illat, így a hatósugara pár óra elteltével csökken, de amit nagyon szeretek benne, hogy egy idő után púderes és lágy, puha illat veszi át a berobbanó virágok sokaságát. Illatjegyek: lótusz, jázmin, bolgár rózsa, narancsvirág, gardénia, hinoki fa, pézsma
Rózsaszínsége ellenére úgy jellemezném, hogy ez egy érzéki, vonzó, kifinomult illat. 

Abszolút olyan hölgyeken tudom elképzelni akik vidámak, kedvesek, mindenki szereti őket és a társaság középpontjában állnak. 

Természetesen a pézsma sem elhanyagolható benne, mert a puhaságát abszolút neki köszönheti, de ez is olyan mennyiségben van jelen benne, hogy nem lesz olyan a hatása mintha az arcunkba robbanna egy púderes doboz, hanem ahogy már írtam, finoman lágyan bontakozik ki a bőrön. 
Én úgy gondolom, hogy ez a játékos, de egyben elegáns illat, nem csak alkalmakat, hanem a mindennapjainkat és csodaszéppé teheti. 
Sőt ha igazán jól tudjuk viselni és tudjuk viselni, akkor még a környezetünkben lévő emberektől is csak bókokra számíthatunk.


Összességében úgy jellemezném, hogy könnyed, légies, friss, egy igazán jókedvű és játékos illat.


Nagyon örülök, hogy Parfum.hu-nak köszönhetően ismét kipróbálhattam egy csodás illatot, ami megint csak elvarázsolt. :) 

   
A Shiseido - Ever Bloom parfüm több kiszerelésben is kapható, amiket a Parfüm Webáruház oldalán meg is tudtok vásárolni. Ti szeretitek az ennyire "rózsaszín" virágos illatokat? Vagy esetleg már birtokoltok is belőle egy üveggel ? :) 

2 megjegyzés:

  1. Anikó! Igen szeretem, rózsás-imádatos ☺️ Na erre spórolni kell az már biztos! Köszi a tesztet és a véleményt ��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy elolvastad és örülök, hogy tetszett :) Csodás illat, én is nagyon imádom :)

      Törlés