Dr. Organic Rózsa szérum és szemkörnyékápló

Sziasztok!

Medostore Trade Kft - nek köszönhetően ismét tesztelhettem két szuper készítményt a Dr. Organic kínálatából. :)







A Dr. Organic csak a legnemesebb természetes és organikus alapanyagokat hasznosítja készítményeiben, amiket a világ legkülönbözőbb részeiről szereznek be. A Dr. Organic termékek nem tartalmaznak para-béneket, SLS-t, tartósítószert, vagy mesterséges illatanyagokat és nem tesztelték őket állatokon.





Dr. Organic Arcápoló szérum Bio damaszkuszi rózsával






"Új generációs öregedésgátló szérum, ami polipeptidekben, antioxidánsokban, omega 3, 6 és 9 zsírsavakban gazdag. Gyorsan felszívódik a bőrsejtek mélyebb rétegeibe, és azonnali hidratáló hatást fejt ki. Segíti a bőr rugalmasságának visszanyerését, helyreállítja a bőrkép egységét, friss, bársonyos érzést és kiegyensúlyozott hidratáltságot eredményez."

Kiszerelés 30 ml

Kedvezményes ár: 4 851 Ft






Általában az olajos kencék ki szokták csapni a bőrömet, de ennél a szérumnál hosszabb használat után sem tapasztaltam ilyet. 
Könnyen és gyorsan beitta a bőröm, úgyhogy nem okozott kellemetlenséget, ráadásul kevés is elég egy-egy használatkor, épp ezért amellett hogy jó még gazdaságos is :) 

És mivel a rózsa illata az egyik nagy kedvencem, így ezzel a szérummal engem simán megvettek kilóra. :)   

Hatását tekintve  kellemes, bársonyos és szép sima a bőröm minden használat után. 
Éjszakára használom, így azt nem tudom smink alá mennyire lenne jó, de a közel jövőben szerintem teszek egy próbát már csak kíváncsiságból is. :)  





Dr. Organic Szemkörnyék ápoló szérum Bio damaszkuszi rózsával






"A rózsaolaj a természet legjobb szere az érzékeny, öregedő bőr ápolására. Válogatott természetes, bioaktív hatóanyagokkal hidratál és támogatja a sejtregenerációt, fiatalos megjelenést biztosít."

Kiszerelés: 15 ml


Kedvezményes ár: 3 771 Ft





 
Mikor először használatba vettem ezt a krémet, kicsit megdöbbentem Mégpedig azon, hogy szemkörnyékápoló létére illatos. 
Persze nem mű illat van benne, hanem finom rózsa olaj, de mégis megijedtem, hogy  irritálni fog.

De örömömre és meglepetésemre nem. :) 
Kellemes hidratáló, könnyű állagú krém. Ránctalanító hatása sajnos nálam nem mutatkozott, ellenben tényleg nagyon jól hidratál, úgyhogy azoknak a hölgyeknek akiknek vagy még nincs, vagy csak kevés ráncocskája van, azoknak tökéletes választás. 

Érzékeny szeműeknek és bőrűeknek mindenképp próbát (termékmintát) javasolnék mielőtt beruház egy teljes kiszerelésbe.  





Összességében elégedett vagyok mindkét termékkel, de talán a szemkörnyékápoló az ami kevésbé győzött meg. De csak azért mert simító hatását egyáltalán nem tapasztaltam. 



Többek között ezeket a fincsiségeket is most Mikulás hétvégi akció keretében 10 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg és nem utolsó sorban Karácsonyi ajándéknak is kiválók. :)




Megjegyzések

  1. Dr. Organic Arcápoló szérum Bio damaszkuszi rózsával

    A lista tovább bővült! :D Szerintem a télapó listája is rövidebb már az enyémnél! Nagyon száraz,érzékeny a bőröm.Szerinted jó lenne nekem is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Száraz bőrödre biztos, hogy jó lenne :) Tökéletes választás :)
      Az érzékenysége mennyire erős? Illatanyagokra nem érzékeny? Ez mondjuk természetese, de hát mint tudjuk egy érzékeny bőrnél nem jelent semmit.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés