Anyák napi ajándéktippek a LUSH-tól

 


Közeleg az anyák napja - 2024. május 5. vasárnap - a LUSH pedig igyekszik segíteni, hogy tutira a megfelelő ajándékot választhassuk anyukánknak vagy anyafiguránknak. 💕

Ne feledd:A szándék a fontos ! Amíg szívből választasz, nem tévedhetsz. 


Természetrajongóknak.....
Azoknak,aki folyton a fák közé vágynak. 🌳

Mother Nature Fürdőbomba


Add át magad a nyugalomnak és engedd el a stresszt a bőrtápláló Mother Nature édesen zamatos illatával. Ez a fürdőbomba hidratáló és védelmező fair trade olívaolajból készült, mely egy nők által vezetett nonprofit szervezettől származik. 

Wash and Grow tusfürdő


Fürödj bűntudat nélkül a friss, zöld illatban. Az antioxidáns spirulinaporban gazdag, lágy habok támogatják bőröd természetes feszességét, a mélyen tisztító faszénpor pedig pompás ragyogást biztosít. Miután békére leltél a kádban, locsold meg a növényeidet a tápláló csalánnal és nadálytőgyökérporral teli fürdővízzel. A kerted hálás lesz érte!

A művészeknek.....
Remekművek által ihletett ajándékok művészlelkeknek.  📔

The old songs are waking testradír



Édes, gyümölcsös, vajas, cukros testradír, mely dalra fakaszt a kádban vagy a zuhany alatt. Bőrhelyreállító és hidratáló babasszuolajunk vadon termő gyümölcsökből készül, melyeket őslakos nők kézzel gyűjtenek be a brazíliai Amazóniában. A porcukor tetőtől talpig gyengéden radírozza a bőröd, míg a tonka- és vaníliiaabszolút ínycsiklandóan cukorkás illata megtölti a fürdőszobát.

                                         Sticky Syrup szappan

                          

Ha velünk együtt te is rajongsz a kényeztető szappanokért, ide süss! Ez a pompás, édes illatú darab egy egész sor lágyító és puhító összetevőnek köszönhetően hihetetlenül hidratáló hatású. A rizskorpával és mályvagyökérnyálkával készült bázisa szuperül puhító habot képez, míg a friss főzőbanán remekül hidratál.

A társaság közepének......
A legviccesebb anyukának, aki minden buli szíve-lelke. 💖

Flower Bobshell fürdőbomba



A regeneratív rózsa és az élénk szicíliai citromolaj egy szárított rózsaszirmokkal díszített, virágos kádfürdőre invitál. A hozzáadott szójabablisztnek köszönhetően a víz lágyan simogat, mint a selyem. Miközben elpezseg a fürdőbomba külseje, a benne lévő virágok, szirmok és bimbók konfettiként táncolnak a víz felszínén.


Beauty Sleep arcpakolás



Amiből az álmok születnek. A Beauty Sleep alvásra hangol a regeneráló levendula és tonka illóolajának társaságában. Ebbe a pakolásban rengeteg gyógynövényes tudást rejtettünk a békés éjszakákért és a selymesen sima bőrért, extraként pedig hozzáadtunk egy kanállal a legkényeztetőbb arckrémünkből, a Gorgeousből is.


Az álmodozóknak....
Ajándékozz álomszerű nyugalmat.  ⛅

Snuggles tusfürdő


Szeretsz kuckózni? Burkolózz a hihetetlenül hidratáló fair trade bio kakaóvaj otthonos ölelésébe, és add át magad a közönségkedvenc Butterball fürdőbomba édes illatát árasztó tusfürdőnek.

A megnyugtató tusfürdőben található ylang ylang olaj a ghánai Swedru projektből származik.  Az ylang fákat gondosan megtervezett, sokszínű agroerdészeti rendszerben, regeneratív permakultúrában termesztik.

Time To Relax fürdőbomba


A gyerekek ágyban, úgyhogy ez most a te időd! Relaxálj a regeneratív alvást támogató Epsom-sókban és kékkamilla-olajban gazdag vízben, és hagyd ellazulni az elméd.


A formabontó anyukáknak.....
Ha a saját útjukat járják, mi fenövünk hozzájuk. 💕

Wild Violet Co-Mingle testradír


Minden csodás anyának! Ez az ylang-ylangtól és édes ibolyalevéltől illatozó kincs direkt nektek készült. Tarts 5 perc szünetet, és add át magad a hidratáló mandulaolajnak, miközben a taguadiópor gyengéden átdörzsöli és édesen puhává teszi a bőröd.

Flight of the Bumblebee



Csak pihenj és meditálj, miközben a méhek virágról virágra szállnak körülötted. A méhecske megnyugtató római kamillavirág-forrázatot, míg a virág körömvirágot és szemvidítófű-forrázatot tartalmaz. Mindkét maszk tele van bőrpuhító karragénkivonattal és friss aloéval, így enyhíti a fáradt szemek körüli puffadtságot.   


A teljes Anyák napi kollekció darabjait megtaláljátok a LUSH webáruházában  és üzleteiben.







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt