IsaDora Nyár - Színek és szerelmek



Sziasztok! 

Ismét egy szépséges IsaDora kollekciót szeretnék nektek bemutatni. Mégpedig a csodás PALM beach nyári szépségeit!

Ezzel a nyári összeállítással izgalmas ragyogással és csodaszép élénk színekkel feledteti el velünk a szürke hétköznapokat.

Fényes és élénk színeket, türkizt, lilát, és lélegzetelállító zöldeket viselhetünk.

Egyaránt divatos lesz a monokróm és többszínű összeállítás, és a holografikus ragyogás.

Legyen szó szemhéjpúderről, szemhéjtusról, vagy szebbnél szebb rúzsokról, itt az idő, hogy egy cseppnyi nyári csillogást, és színt csempésszünk a sminkrutinunkba az IsaDora Summer Make-up 2018 sminkkollekcióval.



Eye Shadow Quartet - 16 Plam Beach




Nagyon gazdagon pigmentált színek, amik nagyon krémesek, extra púderesek, de nem porolnak. Extra tartós, mely a reggeli felkenést követően estig tökéletesen fennmaradnak a szemhéjon minden féle halványodás nélkül. 

Mikor ezzel sminkelek mindig megdicsérik és kérdezik, hogy mi van rajtam, mert annyira mutatós, és vidám. 

Ezzel a palettával is teljes mértékben elégedett vagyok, épp úgy mint a többi másikkal is, de ennél még inkább érzem, hogy van benne valami plusz, ami által különlegesebb és tartósabb is. :) 


Ára: 6.990,-




Természetes fényben



 Vakuval




PRECISE Roll-On Eyeliner - 28 Ocean Green



Hivatalosan is beleszerettem az IsaDora görgős szemhéjtusaiba! :) 

Már a barna árnyalatút is imádtam, de ez a szín.......elképesztő, csodaszép, élénk és nem hittem volna, hogy jó fog állni nekem, de igen. 
Nagy boldogságomra a szín is csodás, jól is áll a mindennapi sminkemhez, ráadásul nagyon könnyen tudom meghúzni vele a tusvonalat. Könnyedén és precízen.

Ráadásul vízálló, így egész nap tökéletesen fennmarad, még egy kis eső, és izzadás sem fogott ki rajta.   




Három szépséges nyári árnyalatban kapható, mégpedig a fent bemutatott 28 Ocean Green, a csodaszép kék 27 Blue Lagoon, és az elegáns lila 26 Purple Paradise. 


Ára: 5.490,-Ft.




Glossy Glow Stick (arc-ajkak-szemek) - 30 Dewy Halo



Már megint az unikornisok :-) 
Na jó, itt most inkább a sellők akik ihlették eme gyönyörűséget, és ez az a szépség amivel szépen kihangsúlyozhatjuk arccsontunk, szánk, szemhéjunk, és akár a vállaink dekoltázsunk is. 

Nekem ugyan az arcomon zavaró érzetű volt, mert elég zsíros, de épp eme tulajdonsága miatt tökéletes az ajkakra rúzs főlé, vagy akár csak magában, és emiatt tökéletes és könnyen eloszlatható a dekoltázsunkon, vagy a testünk bármelyik pontján.

Krémes, finoman sikló textúra, hidratáló bőrpuhító hatású, ráadásul bőrfelszín kiegyenlítő, mely bársonyos érzetet nyújt a bőrnek.








Három árnyalat közül választhatunk, vagy akár mindhármat birtokolhatjuk, amik a sellő csillogású hidratáló és bőrpuhító hatású 30 Dewy Halo, a barack-pezsgő aranylón ragyogó 32 Dewy Champagne, és a harmatosan friss hatású nude áttetsző finisű 34 Dewy Nude. 


Ára: 5.990,-Ft.



Twist-Ip Gloss Stick - 72 Beach Peach




Gyönyörű barack árnyalatú hidratáló szájfény, enyhe de nagyon finom barackos cukorka illattal. 

Nagyon szép enyhe színt és fényt ad az ajkaknak. Lehet használni rúzsok fölé is, de mivel önmagában is nagyon szép és elegendő, így inkább így ajánlom. 

Tartóssága az annyi mint más ajakfényeknek, de mivel nagyon könnyed és jól hidratál, így akár folyamatosan újra kenhetjük. :) 

Három egyedi árnyalatban kapható. A barackos 72 Beach Peach, a bájos 73 Pink Plaza, és a szépséges korall 74 Coral Resort.

Ára: 5.200,-Ft  






Összességében mindegyik termék ismét szerelem lett egy pillanat alatt annyira, hogy szinte minden nap használom őket. 


Az elkészült smink......









A Douglas Parfümériák IsaDora állvánnyal rendelkező üzleteiben már júniustól elérhetők ezek a szépségek, amiket mindenképpen érdekes meglesni, mert annyira szépek, annyira nyáriak, és mindenkinek jól állnak, hogy biztos Ti sem fogtok tudni ellenállni egy-egy szépséges darabjának. 



Megjegyzések

  1. Annyira varázslatosak ezek a nyári színek. Rájuk nézek és boldog leszek :) Megint jól sikerült a smink ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés