BIODERMA - Fényvédelem hete 2018.




Április 10-én a Budapest Music Center tetőteraszán volt szerencsém részt venni a BIODERMA nyárváró eseményén, ahol idén is a fényvédelem hete kapcsán egyre égetőbb kérdésekről zajlott a beszélgetés. 




Fotó: Túri Márton

Meghívott vendégként részt vett Ráskó Eszter humorista, Kovács Patrícia színésznő, Winkler Róbert újságíró és Prof. Dr. Wikonkál Norbert bőrgyógyász, akik egy nagy beszélgetés keretén belül elmondták nyári, ezen belül a napvédelemmel kapcsolatos történeteiket, és feltették kérdéseiket a Doktor úr felé is. 




Fotó: Túri Márton

Nagyon jó hangulatban telt a délelőtt, mert szerencsére mindenki nagyon jó humorral rendelkezik, ezért igazán élménydúsan telt a beszélgetés, ráadásul a feltett kérdések is nagyon jók és érdekesek voltak, és nem utolsó sorban a történetek is nagyon színesek és humorosak, ráadásul mindezekből igazán sok jó tanácsot kaptunk, miként óvjuk a saját és egész családunk bőrét is a strandon, vízparton és mindennapokban is a káros sugarak ellen. 


Az esemény minden résztvevő számára tartogatott hasznos és fontos információkat, a Bioderma fényvédelmi kampánya ezzel azonban korántsem ér véget. Május végégig országszerte több mint 600 védőnőnek tartanak képzéseket a fényvédelemről, akik segítségével a kampány elsődleges célcsoportját, a gyerekeket és a kisgyermekes szülőket szeretnék edukálni. Az élet során a bőrt ért UV sugárzás több mint 50%-át gyermekkorban kapjuk – ezért kiemelten fontos, hogy a fényvédelem minél hamarabb, lehetőleg már gyerekkorban beépüljön a napi rutinunkba.




Fotó: Buza Kriszta


Természetesen újra találkozhattunk a régi jól bevált szuper napozó termékekkel, és megismerkedhettünk az újdonságokkal is, amiket ki is próbálhattunk, és amiket folyamatosan tesztelhetünk, használhatunk is. 




Ez a kompozíció hihetetlenül ötletes és látványos, úgyhogy egyértelmű volt, hogy megörökítem. Ha lenne kertem, tuti biztos kitenném így ahogy van dísznek és figyelemfelkeltésnek a fényvédelemre. :) 




Nemcsak bőrünket óvták ezen a napon, hanem az egész szervezetünket is, a sok egészséges finomsággal is. :) 




Nekem nagyon tetszenek ezek a pici kiszerelésű 50+ fényvédők (nem tudom már kapható e, vagy egyáltalán beszerezhető lesz e), mert annyira praktikus kis cuki és táskabarát a csomagolása, hogy ha betesszük a ridikülünkbe, akkor biztos nem leszünk bajban, ha véletlenül elfelejtjük magunkat bekenni indulás előtt, vagy ha épp újra kell kenni magunkat, gyerkőcünket, akkor is pont kéznél lenne, és hát ugye nagyon kevés helyet foglal, tehát tökéletes. 




Mivel nemcsak fehér és érzékeny bőrű vagyok, hanem sajnos napallergiára hajlamos is, így nagyon szeretem és minden nyáron használom az napallergia elleni fényvédőt is, nemcsak a strandon, hanem a mindennapokban is amikor dolgozni megyek, vagy csak a várost járom. 




Ami nagy újdonság számomra is, az a gyerkeknek készült Photoderm Kid 50+ fényvédő hab, aminek egyrészt a megszokott szuper jó fényvédő hatása (a spray változatát használtuk tavaly és nagyon szerettük, szeretjük), másrészt pedig praktikus hab állaga van. 




Állagának köszönhetően véleményem szerint még szuperebbül eloszlatható a bőrön, ráadásul nem csak jó gyorsan szívódik be a bőrbe, hanem még jobban fed, ezáltal még nagyobb védelmet nyújt.




Csomagolása is praktikus, nem folyik, nem csöpög, ezért gyermek és táskabarát is. 
Viszont arra azért ügyelni kell, hogy a gyerekek nehogy eljátszogassanak vele és kifújkálják, mert hát mégiscsak jó buli a habparti. :-)))




Köszönöm szépen a BIODERMA-nak, hogy részt vehettem ezen a csodás eseményen, megismerhettem az újdonságokat, jó és hasznos tanácsokkal láttak el, hogy miként óvjuk még jobban a bőrünk a tavaszi és nyári napsütésben, és, hogy nem csak a  bőrünket óvták, hanem a szemünket és az ízlelőbimbóinkat is sok finomsággal kényeztették. :)


Megjegyzések

  1. De menő ez a habos fényvédő :D Nekem a Photoderm LEB a kedvencem, a tökéletes fényvédő testre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon klassz, csak eléggé meszel is, ezért inkább tényleg csak gyerkőcöknek, vagy extra érzékeny felnőtteknek. :) Ohhhhh a LEB valóban nagyon jó. :)

      Törlés
  2. Hab formula??? Még ilyet :) Egyébként én is nagyon szeretem a Bioderma fényvédőket és simán magamra kenem a babás 50+-ost is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony hab. :) Olyan mint a tejszín, és nagyon jó az állaga, és szuper jól védi a bőrt ez is. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés