Sephora Haul - Végre eljutottam !





Sziasztok! 

Nemrég Temesváron jártunk a családdal és a barátainkkal egy kis kirándulásra és nevezetességek megnézésre, ahol nagy örömömre kiderült, hogy bizony nem is egy hanem több Sephora üzlet is található. 

Na hát el lehet képzelni micsoda tervekkel és milyen boldogsággal léptem át a határt. :) 

Már az első nap egy kis shoppingolással telt, ahol kapásból be is szereztem egy fél vagyonért néhány szépséget, és rég vágyott kencét, no meg olyanokat is amikről még csak nem is álmodtam. :) 


Régóta (na jó nem is régóta, csak mióta tudomást szereztem róla) vágyott szépség volt a Too Faced Natural Love palettája is. 




30 csodaszép matt, szaténos, és csillogó és inkább natúr színeket tartalmaz, amik amellett, hogy borzasztóan pigmentáltak, egy életre elegek is lesznek, mert ez a paletta óriási. :) Pont olyan óriási mint ahogy a fotón is látszik. :) 

A csomagolása is gyönyörű, mert nem csak a mintázata mutatós, de még pihe puha bársonyos is. Úgyhogy már kézbe venni is nagy öröm, hát még használni :) 








Balról: Finger Crossed, Don't Settle, Tickle Me, Nudie, Fairy Tale, Heaven




Balról: Undercover, Chocolate Martini, Honey Pot, Push-Up, Satin Sheets, Lace Teddy






Balról: Smokin, Love Bug, Moonbeam, Bunny Nose, Kittens, Pink Cheeks




Balról: Night Fever, Spoiled, Coffee Date, Dear Diary, Cutie Patootie, Poodle




Balról: Stiletto, Makeup & Chili, Hot & Bothered, Honeymoon, Honey Butter, Spotlight 


Láthatjátok mennyire cuki nevekkel láttak el egy-egy színt és mennyire illik is hozzá. :) 

Csodás és minden alkalomra használható színek, amik szerencsére nem porolnak és annyira pigmentáltak, hogy óvatosan kell bánni velük. :)  



A Too Faced Papa don't Peach pirosítója abszolút nem volt betervezve, mert van egy Too Faced Peach arcpalettám amiben bronzosító és highlighter is van, viszont ezt féláron adták, így muszáj volt megvennem :-))))





Arról nem is beszélve, hogy csodaszép barackos szaténos árnyalat ami nagyon szépen mutat az arcon. :) 









Erről a kis Too Faced White Chocolate Chic fehércsoki illatú palettáról meg tudomásom sem volt, de mikor megláttam rögtön az ugrott be, hogy milyen jól jönne ez az utazások alakalmával, arról nem is beszélve, hogy amilyen apró, annyira szép ! :) 





Az illata isteni, a színei pedig csodásak, kellően pigmentáltak és nem is potyognak, és a tartóssága is tökéletes ! :) 

Annyit nehezményezek csak, hogy én a fekete helyett inkább sötétbarnát tettem volna bele, mert a fekete szerintem ezek között a finom színek között túl erős, de valahogy túl fogom tenni magam ezen a traumán. :-))) 







A Sephora saját márkás Mixology palettája is nagyon megtetszett. :) Nem csak azért mert hihetetlenül jó minőségű, hanem annyira jó összerakták ebbe a palettába a színeket, hogy csuda. 







Kifejezetten nekem való árnyalatokban dúskál, nappali és elegánsabb megjelenéshez is benne vannak azok a színek, amiket 100%-ig mindenki ki tud használni. 





Matt, szaténos, és csillámló színek sokasága, amik nagyon jól pigmentáltak, tartósak.










Ohhh..... és a régóta vágyott The Balm Nude tude paletta ami igazán egy kakukktojás, ugyanis ő nem Sephorás, hanem Marionnaud szerzemény. :) 

Viszont mentségemre szolgáljon, hogy féláron adták 55 lejért (3700,-Ft), ami még a hülyének is megérte, hát még nekem, éppen ezért jött is velem. :) ...és méltón került bele ebbe a bejegyzésbe, mert nagggggyon szép és minőségi.  















A Benefit Big Easy BB krémje vagyis folyékony púdere (merthogy ezt a nevet viseli) egy nem tervezett vásárlás volt, de mivel ez is le volt árazva, így úgy gondoltam kipróbálom, mert a tesztere alapján jónak ígérkezett. :) 





Ráadásul nekem való legvilágosabb árnyalat, úgyhogy ha nem is most nyáron, de télen teljesen tökéletes viselet lesz. :) 

Nagyon könnyed, nagyon selymes, kis fedésű (tehát bőrhibákkal küzdőknek nem igazán) BB krém, ami méltán viseli a folyékony púder nevet, ugyanis felkenés után tényleg egy púderes réteget kap a bőr, ami nagyon finommá, nagyon bársonyossá teszi.

Megszerettem, úgyhogy már alig várom, hogy használhassam !
   

 







Na és a mini termékek.......merthogy ilyenekkel tele volt az üzlet. :) Nem csak Benefit és UD minik voltak, hanem Sephora is, és még sok más is.


Benefit Goof Proof Brow szemöldök ceruza, Benefit GimmE Brow szemöldök spirál, és Urban Decay Naked Skin korrektor. 





Ezek a kis cuki utazó vagy mini kiszerelések sem voltak a bevásárló listámon, de mivel jóval olcsóbbak mint az eredeti méretű tesóik, és amúgy is ki akartam próbálni őket, így mégiscsak úgy döntöttem, hogy egyszer élünk, próbáljunk :) 

....és természetesen így utólag sem bántam meg, hogy ezekre beruháztam, mert nagyon jók. :) Viszont ettől függetlenül a nagy kiszereléseket nem venném meg, mert szerintem drágák, és sokkal olcsóbban is vannak épp ilyen jó szemöldökre valók és korrektor is van épp ilyen jó és olcsóbb (bár ebből annyira kevés kell, hogy ez a 2 ml egy évre elég lesz :-)  ), de tényleg azt kell mondjam, hogy nagyon jó kis cuccok ezek. :) 







Ahogy az első fotón is látszik, még bekerült a kosárba Krisztikémnek is köszönhetően egy-egy koreai kencécske. :) Többek között a rég kiszemelt banános kézkrém ami most csomagban jóval barátibb áron volt kapható az almás kézkrémmel és ajakápolóval. 
...és ha már a kézkrém, akkor megvettük a banános ajakápolót is ami szintén isteni banán illatú és ízű (nyami, nyami). :) 

A kis cuki pandás kézkrém is nagyon kellett (egy fenét....egyáltalán nem), így megvettük és azóta is használjuk előszeretettel. :) 


Ja, és mielőtt elfelejtem.......rengeteg ajándékot kaptam. 

Még akkor is, ha csak egy terméket vettem (merthogy ez a sok minden 3 üzletből is van), kaptam parfüm mintákat, krémmintákat, férjemnek utazó kiszerelésű arcápolót, , parfümmintát, napszemüveget, saját márkás szájfény szettet, és még sok mindent. :) 

Ritka az olyan üzlet (itthon még egyel sem találkoztam.....sőt úgy kell kikönyörögni egy-egy mintát) ahol ennyi mindennel ellátják a vevőket, ezzel jó érzést keltve, és legközelebbi  vásárlásra csábítva. 



Természetesen más üzleteket is felkerestünk amikben sok-sok leáraz van mint itthon, és amikben szert tettünk még egy-két szép ruhadarabra, vagy unikornisos őrületemnek áldozván kis táskára és egyebekre.

Arról nem is beszélve, hogy megnéztük a gyönyörű Temesvár várost, elmentünk Segesvárra ahol Drakula gróf falujában sétálgattunk és megebédeltünk a szülőházában berendezett étteremben is, és természetesen elmentünk Aradra is ahol a Vértanúk emlékművénél is főt hajtottunk. 




Összességében ez a pár nap csodás élmény volt, és nem csak a Sephora miatt mondom, de ha tehetitek mindenképp látogassatok el Erdélybe, mert gyönyörű, és szebbnél szebb látnivalók és kirándulóhelyek vannak. :) 


Megjegyzések

  1. Szuper dolgokat vettél. Örülök, hogy valaki nyaral helyettem is. :-) Sephora már a németeknél is van, sajnos Ausztriában még nincs, pedig Bécsben lakom, itt biztos lenne üzletük. A fehér csokis palettával sminkelhetnél egy posztban. Még nem láttam sehol senkinél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nem is értem pont Bécsben miért nincs.....de azt sem, hogy Budapestre miért nem hoznak be legalább egy üzletet. Érthetetlen!
      Rendben :) Lesz smink a fehér csokis finomsággal. :)

      Törlés
  2. Évek óta Sephora törzsvendég vagyok :D Már arany törzskártyám van, minden szülinapomra küldenek valami meglepetést, online vásárláskor magam választhatom ki, milyen teszt termékeket kérek ( ez a kártyától független dolog). Amióta megjelent KVD, sűrűn látogatom az üzletet , pedig néha jó lenne elkerülni ... :D
    Erdélyben még jó 10 évvel ezelőtt jártam, Darkula vára nagyon tetszett nekem is, meg úgy maga az ország is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohhhh.....de irigyellek ! :-)))) Mondjuk ha nálunk lenne, tuti én is aranykártyás lennék. :) Mondjuk az is jó lenne, ha külföldi állampolgárok is kaphatnának kártyát, mert akkor Erdélybe járnék át rendszeresen :-)))
      Úgyhogy megértelek....megértem miért jársz olyan sűrűn oda, és ezért meg is érdemled a sok ajándékot. :) Legalább egy cég, aki meg is tartja a jó vásárlóit. :)
      10 évvel ezelőtt? Szerintem meglepődnél mennyit változott az egész ország. :)

      Törlés
  3. Te jó ég! Észveszejtő kencék :)

    VálaszTörlés
  4. Uhh, csodálatos holmik :)
    Sok évvel ezelőtt még a Douglasban is automatikusan adtak mintákat a vásárlások mellé, most már nem, még online vásárlásnál is be kell jelölni, hogy "igen, kérek ajándék mintát".
    Ellen példa,most a bbkrem.hu-ról rendeltem, ott még ki is választhattam, hogy milyen mintákat szeretnék ajándékba.
    Sajnos a Sephora nekem eddig kimaradt, Londonban nem jártam eddig a közelében, meg általában már a Superdrugban elverem az erre szánt összeget, ami marad meg a reptéren költöm el :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Igen, ahogy mondod....régen mindig adtak több mintát is itthon, manapság mársemmit, és ha kérsz, akkor is úgy néznek rád, mint egy űrlényre. :/
      Örülök, hogy van még olyan cég, és webáruház, ahol lehet külön kérni is és szívesen adnak a rendelésed mellé. :)
      Sajnos Londonban nincs Sephora, de szerencsére már vannak olyan közeli országok, ahol ez kényelmesen elérhető. :)

      Törlés
    2. Hmm, tényleg, az Urban Decay shopjával kevertem, ami van a Covent Gardenen. Ahogy néztem, Aradon is van Sephora, ami, ha a szülőknél vagyunk (Gyulán), csak egy órányi út. Eddig még soha nem mentünk át Romániába, pedig ismerősök szoktak ott vásárolni.
      Mekkora egy ilyen üzlet? Mint egy DM, vagy mint egy Douglas? Esetleg kisebb?
      Ááá, most nagyon "felizgatott" a dolog, pedig mostanában smink cuccokra nem akarok pénzt költeni... Mondjuk iskolaidő van, így most egy darabig nem is megyünk arrafelé.

      Törlés
    3. Az Aradi üzletük kb. akkora mint egy Douglas. :) Elég nagy a készletük, sok termék van, és márkákon belül is elég nagy a választék. :)
      Épp ezért oda érdemes kilátogatni, ha amúgy is a közelben vagytok. ;)
      Megértelek! :-)))) Nekem sem kéne költenem már, de sajnos mindig jön egy újabb vágyás, amit épp meglátok valahol az interneten. :D :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés