IsaDora Strobing Fluid Highlighter - Vendég bejegyzés






Sziasztok! 

Biztos emlékeztek, hogy Sárközi Dorottya Dorie volt az  a szerencsés, aki megnyerte és tesztelhette az IsaDora Strobing folyékony higlighterét. 

Épp ezért most az Ő véleményét olvashatjátok ebben a vendég bejegyzésben. :) 

Fogadjátok szeretettel! 







Alapból szeretem az Isadora termékeket, mert jó minőséget kapok megfizethető áron.
Nagyon tetszik a termék csomagolása, szerintem nagyon csini és szemet gyönyörködtető lett. Külön öröm a pumpás kiszerelés, jó lenne ilyen több terméknél is.


Hozzám 83-as árnyalatban került, ami a Bronz Glow árnyalatot takarja.

Először nagyon megijesztett a színe, nagyon sötétnek tűnt (csatolva róla kép az én kézfejemen és egy barátnőmén is, az ő bőre picivel sötétebb árnyalatú, mint az enyém), de felkenve egyáltalán ne tűnik sötétnek. 





Olyannyira nem, hogy természetes fényben szinte semmit nem látni belőle, én csak fürdőszobai fényben láttam, hogy bármi is lenne az arcomon.






Két másik barátnőmmel együtt próbáltam ki és ezeket tapasztaltuk:

nem igazán észleltük, hogy eltüntetné a finom ráncokat, az én pórusaimat sajnos kiemelte ( természetesen nincsen tökéletes bőröm, vannak bőrhibáim és még száraz is). Sajnos, egyikünk bőrén sem látszódott csillogás vagy fény, bárkit kérdeztem, meg nem mondták, hogy van rajtunk bármi is.











Hidratálni felkenésnél hidratált, az első 1-2 percben kellemesen hűsített is. Két alapozómmal próbáltam ki, egy Diorral, amivel sajnos nagyon nem működött együtt, olyannyira nem, hogy felszedte az alapozót és rendesen szétmaszatolta. 

A másik alapozóm: Mac, vele azért már jobban működött, nem maszatolta szét, szépen terült rajta, könnyű volt eloszlatni. Volt, hogy Beauty Blenderrel dolgoztam el, volt, hogy az ujjaimmal. 






Sajnos, nekem ez a termék most nem annyira jött be, de nem adom fel, a következő héten úgy fogok próbálkozni, hogy hozzákeverem az alapozómhoz, hátha, úgy érem el a nekem tetsző hatást vele.

Még egyszer szeretném megköszönni, hogy lehetőséget kaptam kipróbálni ezt a terméket.





- Írta: Sárközi Dorottya Dorie - 






Köszönöm Dórinak, hogy leírta az őszinte véleményét, még akkor is ha Neki nem vált be úgy mint pl. nekem, de ez a blog éppen erről szól. :) Írjuk le amit tapasztalunk, és mindezt őszintén.

Épp ezért gondolom úgy, hogy fogok még ilyen nyereményjátékot indítani, ahol rendszeresen lehetőséget kap egy-egy olvasó arra, hogy Ő is elmondja az általa kipróbált termékről a véleményét. :) 

Ja és Dóri......mindenképp próbáld ki az alapozóba való keverését, mert nekem úgy vált be leginkább. Egyszerűen szeretem, és megér egy próbát hátha Neked is fog úgy tetszeni. :) 




Tetszett Nektek ez a véleménymegosztás? Legyenek még újabb és újabb ilyen tesztek? 



  

Megjegyzések

  1. Oh, sajnálom, hogy Dórinak nem jött be :( Én boltban próbáltam és alig tudtam levakarni a kezemről :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rajtam is nagyon tartós, és szép fényt ad a bőrömnek, épp ezért sajnálom én is , hogy Dórinak nem vált be.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés