IsaDora Nyár





Sziasztok! 

Nemrég néhány IsaDora szépség már megérkezett a Douglas Parfüméria üzleteibe, webáruházába, és hamarosan újabb gyönyörű termékek is be fognak kerülni. :) 

Ha minden igaz, akkor már júniusban megtalálhatjuk majd őket az üzletek polcain.

Ezek közül már néhányat meg is tudok Nektek mutatni, amik nem csak szépek, de nagyon jól mutatnak a szépen lebarnult, vagy enyhén lebarnult (mint az enyém) bőrön, bőrhöz is. :)    




IsaDora Face Glow Prisma Wheel highligter paletta





Nem tudom hangsúlyozni, hogy mennyire imádom ezeket az Unikornis árnyalatokat. :) ...és épp így vagyok ezzel a highligter palettával is, ami nem csak szép, de a visszafogott viszont nagyon pigmentált árnyalatainak köszönhetően nagyon jól kihasználható a mindennapokban is, és mivel már beköszöntött a fesztiválok időszaka is, így szinte kötelező darab, hogy feldobhassuk vele a fesztivál szettünket. :)  











IsaDora Perfect Contour Kajal vízálló szemceruza (37 Blue Bliss) 





Rendkívül jó szemceruzát sikerült megismernem. :) Csodásan siklik, ami által  elég épphogy hozzá érinteni a szemhéjhoz, de még így is a rendkívüli pigmentáltságának köszönhetően gyönyörű intenzív kontúrt tudunk húzni. 

Ami szintén nagyon jó, hogy vízálló, így a nyári nagy melegben biztos, hogy egész nap fog tartani. :) 
Nekem pl. reggeltől estig el sem mozdult, de még csak meg sem kopott a szemhéjamról. 
...és ha vízpartra készülünk, és olyan típusok vagytok mint én, akinek egy minimál smink mindig kell,  akkor is tökéletes választás lesz. :) 






Valóban szuper tartós ceruza, és reggeltől estig egy helyben marad, ráadásul 6 árnyalatban elérhető (37 Blue Bliss, 38 Aquatic, 42 Lavender, 60 Black, 62 Tropical Blue, 63 Tropical Green), így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. 


Ára: 4.100,-Ft.






Grand Volume Lash Color szempillaspirál (41 Blue Bliss) 




Szokatlanul nagy (dundi) csomagolása van, ami annyit tesz, hogy nagyon jól kézre áll és elég nagy mennyiség van benne, tehát rendkívül gazdaságos, aminek személy szerint nagyon örülök, mert bizony ki fogom tudni használni. :) 

A keféje szilikon és rendkívül praktikus kialakítású, így nem csak teljes mértékben be lehet kenni vele minden egyes szál pillát, de csodásan hosszabbítja és sűríti is. 

Nem csak most nyáron, de bátran fogom viselni ősszel és akár télen is, mert nagyon szépen mutat még a kék szemhez is. :) 

Reggeltől estig szépen a helyén marad, egyáltalán nem kopik és nem pereg, ráadásul az izzadást is nagyon jól bírja. :) 







Kipróbáltam már telibe a pilláimon, de amit megszerettem az az, hogy csak a külső pilláimra kenem, így kihangsúlyozva a szemeimet. :)

A smink színe teljesen mindegy, mert a föld színekhez épp úgy passzol mint a kék bármely árnyalatához, így bátran lehet vele kísérletezni és alkotni. :) 

 




Két árnyalatban kapható, 41 Blue Bliss és 42 Aquatic


Ára: 6.990,-Ft. 










Twist Up Lip Balm SPF 15 (82 Sheer Raspberry) 




Szép és könnyed ajakápoló, mely finom színt is ad az ajkainknak. A nyári melegben, ha nem szeretnénk erősebb rúzsokat viselni, akkor ez kiváló választás lesz, mert nem csak 50 %-ban természetes növényi olajokkal hidratál, ápol, hanem enyhe színt is ad az ajkaknak.

Ráadásul SPF 15-ös fényvédőt is tartalmaz.






Hozzám egy szép élénk rózsaszín érkezett, és nagyon megszerettem, mert nagyon jól áll a világosabb bőrömhöz is, de nagyon szép lesz majd az enyhén lebarnulthoz is. :) 


Ára: 5.200,-Ft. 
 








Pool Party Summer Nails körömlakk (554 Pink Colada és 555 Pink Paradise)





10 gyönyörű fémesen csillogó, gyöngyházfénnyel ragyogó, krémes árnyalatban elérhető kollekció, ami kifejezetten tartós, nagyon gyorsan szárad, és valóban egy ecsetvonással teljes fedést biztosít. 

Én is csak egy rétegben vittem fel a körmeimre, de a még tartósabb eredmény érdekében fedőlakkot is használtam, és így egy hétig lepattogzás nélkül élvezhettem a szépségét.

Csak azért nem tovább, mert egy hét után elkezdett kicsit megkopni, így lemostam és újra kentem. :) 



 



Mivel nagyon jól teljesítenek, így biztos, hogy be fogok szerezni néhány más árnyalatot is. Van egy-két árnyalat ami most a kívánságlistámon van, de amint beszerzem azokról is beszámolok majd. :) 


Árnyalatok: 547 Metallic Bliss, 548 Aqua Sparkles, 549 Emerald Breeze, 550 Poolside Blue, 551 Orange Sunset, 552 Coral Glow, 553 Bikini Red, 554 Pink Colada, 555 Paradise Pink, 630 Sweet Violet


Ára: 3.300,-Ft. 




Ismét sikerült beleszeretnem az IsaDora kollekció újabb szépségeibe, amelyek júniustól lesznek elérhetők a Douglas Parfümériákban, és a Webáruházban ahol nem csak ezek, hanem több más újdonság is, és az állandó kedvencek is folyamatosan megtalálhatók. 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés