Nina Ricci L'extase Caresse De Roses





Sziasztok ! 

Szeretném nektek bemutatni a legújabb gyöngyszemet, amivel már megjelenése óta szemeztem, és nagy boldogságomra a VIP-Parfüm tündére a tavasz szárnyain el is repítette hozzám ezt a kívül-belül gyönyörűséges illatot. :) 

A Nina Ricci cég 2015-ben alkotta meg a L'Extase igazán dögös, pézsmás, virágos, orientális illatát, és 2016-ban hozta el nekünk az ennek könnyedebb, lágyabb változatát a rózsák ékét, a Caresse De Roses-t. 
Melyben a bolgár rózsa esszenciája, a törökrózsa abszolút érzékisége, a friss bazsarózsa bája, és az ibolya különleges varázsa ölel körül egy cseppnyi pézsmával,  hogy érzéki bűvöletet hozzon létre.


Illatösszetevők: bolgár rózsa, török rózsa, viola, bazsarózsa, pézsma



Nagyon kellemes, puha krémes, viszonylag hosszan tartó illat. 

Az üvege nagyon mutatós, elegáns. 
Az üvegben rejlő parfüm érzéki, romantikus, bájos, édeskés puha rózsák tömkelegével varázsol el minket.


Az anyaillatot is nagyon kedvelem, de ez azért is szerethetőbb számomra, mert sokkal inkább az én ízlésem. :) Szeretem az édes illatokat is, de sokkal jobban a könnyedebb csupa virág, sok-sok rózsa puhaságát, lágyságát, és ez pont olyan amit most nagyon tud szeretni a lelkem, és mivel már nagyon várom  a tavaszt, így ez abszolút felidézi bennem a természet ébredését, a fák virágzását, és a virágok nyílását. :) 



Egyáltalán nem tolakodó nem émelyítő benne a rózsa, hanem nagyon friss, légies, olyan mint egy csepp harmat a virág szirmán a hűvösebb reggeleken. Igazi tavaszi és nyári illatforgatag. Csak jön, átölel és elvisz magával a rózsák legnagyobb és legillatosabb labirintusába. 
Egy igazi szépség! 

Tartóssága ebben a hideg időben rajtam kb. 4 óra (eddig érezhető intenzívebben), ezért nap közben érdemes utána fújni, de biztos vagyok benne, hogy a melegebb időben sokkal tovább fog illatozni és körbeölelni az illata. :) 





Összességében engem teljesen elvarázsolt, mert úgy vélem, hogy ez kívül-belül egy igen csak fantasztikus elegáns, kifinomult kis alkotás. :) 


Különleges, romantikus, és álmodozó. Egyszerűen tökéletes ! 



A sima L'extase anya illattal együtt ez a gyönyörű L'extase Caresse de Roses illat is megvásárolható a VIP-PARFÜM webáruház oldalán. 



Megjegyzések

  1. A VIP-Parfüm a legjobb,én is imádom őket! Tudják mi kell neked, ez az egyik legfinomabb rózsás Nina Ricci illat, használd egészséggel :) Nálam is kívánságlistán van <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ! :) Valóban tudják, hogy mi az ami illik hozzám, hiszen nagyon profik. :) Tudom, hogy mennyire kívánságlistás Nálad is...... ;)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt