J. Del Pozo Halloween - Water Lily





Sziasztok ! 

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én már minden porcikámban érzem a tavaszt, és tudatosan keresem az olyan dolgokat, amik még jobban meg is erősítik bennem ezt az érzést. :) 

Ahogy sokan mások én is imádom ezt az évszakot, főként mert márciusban születtem, így még inkább közel áll hozzám, a természet ébredése, virágok nyílása, a tavasz igazi friss illata. :)

Éppen ezért ezt az érzést a Jesus Del Pozo Haloween Water Lily parfümje is felébresztette bennem. :) 






Illatösszetevők: petitgrain, ibolya, vízililiom, szantál, tömjén, vanília, mirha



Kifújáskor kicsit megijedtem, mert a petitgrain kesernyés citrusos nyitása elég orrba vágó élményként ért. 

Néhány percen belül azonban szépen el kezdett szelídülni és felszínre tört a vízililiom légies, könnyed aromája, és ezt 1 percen belül szépen lassan át is vette az ibolya édeskés, púderes illata, és ezekkel együtt a keserű narancs aromája szinte el is tűnt mellőlük. 

Természetesen és szerencsére a liliom egyáltalán nem tűnik el, csak szépen elegyedik a púderes ibolyával, ezzel kis teret adva a mélyebb vaníliának, szantálnak, tömjénnek és mirhának.

A mélyebb nehezebb illatok nem kapnak nagy teret, nem törnek a felszínre és nem nyomják el a liliom és ibolya gyönyörűségét, csak szépen finoman megbújva a háttérben támogatják őket abban, hogy egy kitartó "erős" illat kompozíció alakuljon ki, és ezt a nap folyamán hosszan élvezhessük is.  








Ezt az illatot mindenképp tavaszra ajánlom, mert nyárra tömör, télre meg kevés. 
Az alkalom viszont teljesen meghatározhatatlan, ami annyit jelent, hogy akár a hétköznapokra, akár alkalmakra is pompásan viselhető, és egyedi. 


Ráadásul bármelyik korosztály bátran viselheti, mert egyáltalán nem tolakodó, és mindenkin meg fogja tudni mutatni a saját arcát, és szépségét.  


A korábban kiadott Halloween illatok tartósságáról nem igazán tudok érdemben beszámolni, de ez a kis friss különlegesség 8 órán keresztül rajtam csodásan tart, és utána sem tűnik tova, csak finoman bőr közelivé szelídül. 



A többi női és férfi Halloween parfüm mellett, ezt a csodás kis tavaszi frissességet, három féle kiszerelésben is  megtaláljátok a Parfum.hu webáruház oldalán. 




Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés