BIOLA Bio Mandulás Peeling és Maszk


Sziasztok! 

Kb. egy hónapja érkezett kipróbálásra a BIOLA Bio mandulas peeling és maszk terméke. 

Nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon mi pluszt tud nyújtani ez a termék, azon kívül, hogy nagy örömömre natúr kozmetikum és nem utolsó sorban a nagynevű BIOLA márka, aminek régebben több termékét is előszeretettel használtam. 

Kíváncsiságom ki is elégítettem azzal, hogy azonnal el kezdtem használni és megszépíteni a fáradt és fakó arcbőröm.

 



"Hatékonyan távolítja el az elöregedett hámréteget. A mandulahéj őrleményt is tartalmazó arcradír a tejsav és szalicilsav, mint természetben előforduló savak segítségével fellazítja az elöregedett hámréteget és ez által megnyitja az utat a bőr megújulásához, valamint a termékben lévő vitaminok és gyógynövények bőrbe juttatásához. A vitalizáló hatású petrezselyem, valamint az uborka hidratáló pulpjából nagymennyiségű bőrtápláló hatóanyag jut be a bőrbe. A stelláriából származó gyulladáscsökkentő anyagok. A virocid és baktericid hatásáról ismert citromfű, valamint a hámregeneráló és nyugtató hatású orvosi zsálya kivonata a bársonyosan üde bőrállapot kialakulását segíti elő."

Az a tapasztalatom, hogy ez egy nagyon jó kis termék. :) 

Mikor kinyitottam kissé meglepődtem az állagán és a színén. De miután az illata (rengeteg jótékony növény van benne) is megcsapott, úgy éreztem, hogy ez egy csoda kis finomság lesz. :)  

Nem egy tipikus maszk, és nem is egy tipikus peeling. Ez tényleg a kettő keveréke. A radírozó hatása enyhe, talán jobb is lenne ha picit több szemcsét tartalmazna, így jobban érezném, hogy valóban radíroz, de lehet hogy itt inkább a kevesebb több elmélet van érvényben, és ha sok lenne benne, már akár bánthatná is az arc finom és érzékeny bőrét. 

Viszont dörzsizés, száradás és lemosás után sokkal üdébbnek, frissebbnek, puhábbnak érzem a bőröm. 

Nagyon szépen kitisztította a pórusaim, és mióta használom az a néhány mitesszer sem jött ki a homlokomon. 








A zselének guszta és szép zöld a színe, és benne találhatók apró barna szemcsék azok amik a radírozás funkciót szolgálják.

Megtisztított, vizes bőrre nagyon könnyen felvihető, azután szépen óvatosan körkörösen kell belemasszírozni a bőrbe, és hagyni hatni kb. 15 percet. 
Mikor felkenem, nagyon kellemes hűsítő hatása van, viszont amikor megszárad épp olyan érzete van mint egy arcmaszknak. 
Miután megszáradt le is lehet mosni, kellemes kézmeleg vízzel és a végeredmény selymes, pihe-puha, friss és tiszta bőr.  
 
Használata egyszerű. Könnyű felvinni és könnyű lemosni is, tehát egy jó kis kádfürdőzés előtt érdemes felkenni és utána 15 percre elmerülni a habokban és pihenni, relaxálni. :) 





A termékről és a márka többi jobbnál jobb termékéről a BIOLA oldalán olvashattok, vagy akár a Webáruházban meg is vásárolhatjátok. 



Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés