AVON Nutraeffects arcápolás 2. rész

Sziasztok! 

Ismét két Avon arcápolási terméket szeretnék Nektek bemutatni, amiket kellően hosszú távon teszteltem ahhoz, hogy érdemben tudjak róluk véleményt írni. :) 





"Az antioxidánsokban, ásványi anyagokban és C-vitaminban gazdag gránátalmamagok kulcsfontosságú szerepet játszanak a bőröregedés jeleinek késleltetésében. Segítik a rugalmasságát vesztett bőrt feszesebbé varázsolni. A tápláló és komplex tápláló termékcsaládok mind tartalmazzák a gránátalmamag-kivonatot a fiatalosabb kinézetű bőr elérése érdekében."




Tápláló éjszakai krém


"Segít regenerálni a bőrt alvás közben, hogy reggel kisimultabb és hidratált bőrrel ébredhess, 35 év felett ajánlott, aktív összetevőkkel – gránátalmamag kivonattal, parabén-, ftalát- és színezékmentes, allergológiailag tesztelt, érzékeny bőrre is ajánlott."



Sűrű, de egyáltalán nem zsíros állagú, nagyon kellemes enyhe illat krém.- Ami nagyon tetszik benne, hogy azonnal felszívódik, így egyáltalán nem lesz zsíros érzetű a bőröm. Ráadásul nagyon jól hidratál és szép kisimult és bársonyos lett tőle az arcom.  





Tápláló nappali krém SPF 20



"A nappali krém kitűnően hidratál és segít halványítani a bőröregedés első jeleit, 35 év felett ajánlott, aktív összetevőkkel – gránátalmamag kivonattal, parabén-, ftalát- és színezékmentes, allergológiailag tesztelt, érzékeny bőrre is ajánlott"




Nagyon kellemes selymes állagú, könnyed, de közben kellően tápláló nagyon kellemes enyhe illatú krém. 
Ami nagyon tetszik benne, hogy kellő fényvédelemmel is el van látva, így egész évben használható. Nekem most így a  hűvösebb időben is bevált és nagyon jól hidratálta a bőröm. Ráadásul szuper jól tudtam fölé sminkelni és egész nap nem engedte kiszáradni, ezáltal még délután is szépen a helyén volt az alapozóm is. :)





Azt kell mondjam, hogy mindkét krémmel teljesen elégedett vagyok és örülök neki, hogy kipróbálhattam és ezáltal rálelhettem egy olyan ápoló termékcsaládra ami ugyan olcsó, de ellenben egy igazán jó minőség.

Úgy is mondhatnám, hogy itt NEM állja meg az a bizonyos mondás a helyét. :)   Épp ezért szerintem  mindenképpen érdemes egy próbát tenni velük.




Ti próbáltátok már ezeket a krémeket? Mennyire vagytok megelégedve velük? 



  


Megjegyzések

  1. Mostanában valahogy nem kerültek hozzám Avon-os kencék de a teszed alapján lehet, hogy nekem is érdemes lenne tenni velük egy próbát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha igazán jó kis kincsek akadnak a kezem közé, mint ahogy ezek is :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt