Paletta körkép - IsaDora Eye Color Wonder Bar



Sziasztok !

Mióta Karácsonyi ajándékom volt egy csodaszép IsaDora 50 Matte Chocolates paletta, azóta teljesen beleszerelmesedtem ebbe a márkába és ezen belül a palettákba. :) 

Épp ezért el is kezdtem gyűjtögetni a pénzem, hogy minél több félét sikerüljön megszereznem magamnak, és így jött össze legutóbb ez a csoda, az Eye Color Wonder Bar 12 színű paletta. :) 


"A népszerű IsaDora Eye Color Bar paletták után most itt az új változat, az Eye Color Wonder Bar. Ebben a palettában tényleg minden benne van, ami egy klasszikus szemsmink elkészítéséhez szükséges: 12 gazdagon pigmentált árnyalat, mattok és fényesek egyaránt. A dupla végű (ecsetes és szivacsos) applikátor és a tükör teszi teljessé ezt a csodaszép palettát."






12 selymes, bársonyos árnyalatot tartalmaz, 8 szaténos és négy matt színt. 
Nagyon könnyen satírozhatóak, akár finomabb, akár mélyebb árnyalatokat szeretnénk készíteni velük. Nappali és alkalmi sminket is könnyedén készíthetünk. Nagyon tartós, rendkívül pigmentált, épp ezért a finomabb smink készítésénél igen csak óvatosan kell bánnunk az ecsettel és a felvitellel. :) 

Ami még nagyon tetszetős, hogy nem porzik, így tökéletes tusvonalat is tudunk vele húzni.






Természetesen mint ahogy az várható tükör és dupla végű applikátor is van benne. Ráadásul az applikátor annyira jó minőségű, hogy nagyon szépen lehet vele dolgozni. :)  





És ahogy minden IsaDora paletta ez is illatanyagmentes, szemész által tesztelt, ezért az érzékeny szeműek is bátran használhatják. 


Ahogy fentebb is írtam, 12 csodálatos Nude szín, vegyesen szatén és matt árnyalatokkal. 

Szerintem gyönyörűséges ! :) 






Ami még nagyon elnyerte a tetszésemet, hogy a benne lévő fekete szín, az tényleg ében fekete, és nem az az általában szürkés árnyalat ami a paletták legtöbbjében előfordul. 












Én úgy gondolom, hogy minden képpen érdemes a Douglas Parfümériában rávetni egy pillantást, sőt egy kipróbálást is tanácsolnék, mert biztos vagyok benne, hogy sokan megtalálhatják benne álmaik palettáját. :) 

Elérhető a Douglas Parfümériákban.

Fogyasztói ára: 9.990,-ft. 


Összességében csak pozitív véleményeket tudtam felsorakoztatni, és ezzel úgy érzem sikerült elindulnom azon az úton, hogy kényszeresen IsaDora termék vásárló lettem :-) 

Azt is mondhatom, hogy ez egy szép szerelem kezdete :-) 

Megjegyzések

  1. Bár én negyvennek a fele vagyok, de úgy imádom a blogodat, és annyira gyönyörű vagy minden képen! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de drága vagy ! :) Nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esnek a kedves szavaid ! <3

      Törlés
  2. Szia!Bocsi hogy ide írom de a birtokomban van egy ilyen paletta és szeretnék megvàlni tőle. Akit esetleg érdekel a nevemre kattintva a blogomon megnézheti. (Ha zavar a ház akkor töröld)

    VálaszTörlés
  3. Én inkább a rózsás árnyalatokért rajongok de ezeken a színeken meg nekem is megakadt a szemem ��

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés