Fytofontana - Igazi luxus ápolás a bőrnek







Sziasztok ! 

Korábban, még december elején nyertem egy tesztelési lehetőséget Anditól a Szépség csak neked blog írójától, ahol tesztelésre kaptam egy Fytofontana DNA Revital szérumot.

Nagyon örültem a lehetőségnek, egyrészt mert már régóta kíváncsi voltam ezekre a termékekre, másrészt pedig szerettem volna megtudni tényleg olyan nagy tudásúak e ezek a készítmények mint amiket olvastam róluk. Mert, hogy ezeket a termékeket kifejezetten az érett bőr ápolására, hidratálására és megújítására, fiatalítására ajánlják. 





"Az FS (Fytofontana Stem Cells) kozmetikumok a tudomány csúcsát képviseli a kozmetikai termékek palettáján. A termékcsalád Dr. Fiker több évtizednyi kutatómunkájának, valamint a legmodernebb összetevők magas hatóanyag-tartalmának és azok egyedülálló kombinációjának köszönhetően méltán érdemelte ki a cosmeceutical minősítést, mely a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriája."











FYTOFONTANA STEM CELLS DNA REVITAL SERUM(30 ml)






"A DNA-Revital szérum a megfáradt és a mindennapi károsító tényezőknek intenzíven kitett bőr ápolására és regenerálására szolgál.

A kor előrehaladtával, illetve inenzív hatásokra (pl. UV sugárzás) a bőrt az örökítőanyag szintjén is károsodások érik. Ennek köszönhetően az öregedési folyamatok is felgyorsulnak. A DNA revitál olyan kivételes hatóanyagot tartalmaz, mely mérsékli ezeket a hatásokat."


A DNA Revital termékről írt véleményem ITT olvashatjátok, és az ott látható utolsó fotót a DNA Revital szérum használatának kb. 30. napján készítettem és ezek után kezdtem bele az újabb arcápolók tesztelésébe. 
 





Ezek után még nagyobb szerencsében volt részem. Mégpedig felajánlást kaptam a Fytofontana termékek gyártójától és forgalmazójától, hogy tesztelhetek még számomra, az érett bőröm számára megfelelő készítményeket :) 


Én úgy vélem, hogy az arcápoló készítményeket minden esetben hosszú tesztelésnek kell alá vetni, mert ugye 1-2 nap, de még egy-két hét alatt sem fejtik ki igazán a hatásukat, így most, hogy több mint egy hónapja rendszeresen használom őket, bizton állíthatom, hogy hitelesen be tudok Nektek számolni a termékek hatásáról. :)






FYTOFONTANA STEM BOTU EMULSION(30 ml)







"A hatóanyagokban gazdag készítmény célzottan hat a mimikai ráncok csökkentésére, miközben hatékony fényvédelemmel védi a bőrt az UV-sugarak káros hatásaival szemben. Használata a mimikai ráncok csökkentésére javasolt a homlokon, az orr tövében, a szemöldök között és az ajkak környékén. A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl kombinálva van intenzív ránctalanító hatással bíró peptidekkel. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat."







Reggeli arcápolási rutinom részévé vált ez a kellemes, könnyű állagú krém. 

Felkenés után olyan érzést kelt mintha azonnal feltöltené a bőröm, persze ahogy szívódik fel, ténylegesen fel is tölti a rácocskáim és nagyon kellemes látvány tárul elém a tükörben. A bőröm ragyogó és kisimult lesz. :) Indulhat a nap, a mély ráncok elfelejtve ! :)









FYTOFONTANA STEM CELLS HYALURON(30 ml)






"A készítmény a ráncok feltöltését és a bőr hidratálásátcélozza meg, az őssejtes hatóanyagkomplex bőrfiatalító hatásán túl. A hozzáadott liposzómás formájú hialuronsav mellett, olyan kivételes hatóanyagot is tartalmaz, mely a bőr saját hialuronsav termelését fokozza. Ezzel a kettős hatással biztosítja a ráncok feltöltését és a bőr megfelelő hidratáltságát.


A mimikai ráncok csökkentésére a készítmény a fenti hatóanyagokon túl ránctalanító peptideket is tartalmaz, melyek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat. Mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat. A termék használata által a ráncok kisimulnak, a bőr hidratáltsága és teltsége fokozódik, miközben az arcbőr selymesen ragyogóvá és élettel telivé válik."






Esti arctisztítás után alkalmazom mint jó kis hidratáló bomba. Nagyon könnyed állagú, de egyben nagyon tápláló selymes érzetű krém. 

Természetesen nappali arcápolónak is épp úgy használható, de így, hogy este kenem vele az arcom, jól kihasználja a bőröm a hyaluron hatását és szépen tud dolgozni vele együtt. Így reggel nem úgy ébredek mint akit összegyűrt az ágy, hanem szép bársonyos és sima arccal. :)








FYTOFONTANA STEM CELLS EYECONTOUR(15 ml)







„Ez a szérum a finom és érzékeny szemkörnyék ápolására lett kifejlesztve. A gondosan kiválogatott hatóanyagokat egyedi kombinációban tartalmazza, melyek csökkentik a szemkörnyéki ráncokat, fokozzák a bőr rugalmasságát és feltöltik a folyamatos megújuláshoz szükséges anyagokkal.

A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl kombinálva van intenziv ranctalanitó hatással biró peptidekkel is. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a szemkörnyéki mimikai ráncokat. A kollagén és az elasztin olyan anyagok, melyek a bőr tömörségéért és rugalmasságáért felelősek. A TrioStem3 és az új generációs peptidek gonoskodnak pótlásukról, ezáltal támogatják a ráncok feltöltését.”











Épp tegnap este ahogy ültem a gép előtt, elkezdtem finoman simogatni a szemem alatti részt és rá kellett jönnöm, hogy hihetetlenül selymes ott a bőröm, ami estére alapból olyan száraz szokott lenni, hogy borzalom. 


De most annyira finom és selymes, pedig még korrektort is teszek a szemem alá, és még így is nagyon jól ápol, hidratál, sőt egész nap puha ott a bőr és nem engedi, hogy egy kicsit is kiszáradjon.

Az állaga zselés, de egyáltalán nem vizes, hanem jó kis sűrű, épp ezért is tudja olyan jól hidratálni és feltölteni a szemkörnyéki vékony bőrt.

 

Arról nem is beszélve, hogy a ráncaimat tényleg szépen és látványosan ki is húzza. 

Néha elgondolkozom, hogy mi lenne ha még többet innék és aludnék... ? Tuti olyan lenne a képernyőm mint egy 20 évesnek :-) 



Esti és reggeli arcápolási rutinom részévé vált, így rendszeresen kapja a szemkörnyékem a lehető legjobb és legalaposabb ápolást.








FYTOFONTANA CC CEUTICAL (30 ml)





"Tudományos kutatásokon alapuló, minőségi hatóanyagokat tartalmazó bőrápoló krém, mely korszerű színkorrekciós pigmentek segítségével korrigálja a bőr egyenetlenségeit.



o    bőrtípusának megfelelő, magas kategóriájú bőrápoló

o    lágy fedést biztosít

o    színkorrekciós pigmentjei illeszkednek eredeti bőrszínéhez

o    nem kelt maszkhatást

o    nem emeli ki a ráncokat

o    védi bőrét a környezeti hatásoktól"






Abszolút ideális választás az én számomra ez a CC krém. A fedése miatt, mert én azt szeretem, ha éppen csak van valami az arcomon, ami nem nehezíti el a bőröm és nem rétegez maszkot rá, és a színe miatt is, bár kipumpálás után mintha picit sötét lenne, de szerencsére nagyon jól illeszkedik a bőrömhöz, így teljesen jól tudom viselni télen is hófehérkén. 



De a nyári melegben lesz nagyon szuper. :) Egyrészt mert nem szeretem a melegben a sűrű alapozókat, másrészt a színe akkor lesz a legtökéletesebb. :) 











Ráadásul még ápoló hatással is bír, tehát a krémeken felül további ápolást és védelmet kap a bőröm, plusz még abban is a legjobb, hogy nem emeli ki a legmélyebb ráncokat sem.  


Nagyon könnyen akár kézzel is szépen eloszlatható a bőrön. 

Én így csinálom, mert ezt a krémet szerintem így lehet a legszebben és legtökéletesebben felvinni az arcunkra és a nyakunkra. 










(Épp hogy egy kis alap sminkben)







...és egy szintén photoshop mentes friss kétnapos teljes sminkes pillanatkép. :)










Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem ezeket a számomra tökéletes arcápolókat, mert biztos vagyok benne, ha elfogynak sőt már mielőtt elfogynak be fogom őket szerezni, mert szeretném, ha a bőröm továbbra is megkapná azt ami jár neki. 



A legjobbat! :)








A termékekről további információkat a Fytofontana Stem Cells oldalán találtok, és a Webáruházban most nagyon kedvezményes áron meg is vásárolhatjátok. :) 


Megjegyzések

  1. Nagyon jó minőségű kencéknek tűnnek. Köszi, hogy újabb termékeket ismerhettünk meg ☺️ Nekem ismeretlen volt ez a márka de a weboldalon lenne 1-2 nekem való dolog �� Szupi volt a sminked is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig testközelből én sem ismertem őket, de nagyon örülök, hogy megtapasztalhattam mennyire jók. :) Köszönöm! :) Drága vagy ! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés