Milani Cosmetics gyönyörűségei


Sziasztok ! 

Múlt héten megígértem, hogy mihamarabb hozom a Glamour napok alkalmával vásárolt Milani Cosmetics szépségeiről készült bejegyzésem. 

Nos hát volt elég alkalmam tesztelni ahhoz, hogy érdemben tudjak nyilatkozni róluk. :) 








Először a nagy kedvencemet a Rose Powder Blush 10 Awakening Rose limitált kiadású csodaszép pirosítót mutatnám be Nektek.


"Ez a pirosító megérdemli, hogy lássák! Gyönyörű a kompaktban, még szebb az arcon, ez a szirom puha, természetes hatású arcpír formál, kontúroz és kiemel. Csíkok? Soha. Könnyen kezelhető? Mindig. Ultra-hízelgő árnyalatok amelyek nélkül egyszerűen nem lehet élni."

17 g. - 2990,-ft.





Már amikor fotókon láttam beleszerettem, de mikor kézhez kaptam még nagyobb lett a szerelem :) 

Az állaga nagyon finom, igazi puha hatású, mint egy finom és szépséges rózsabimbó. 

Nem porzik, nagyon jól pigmentált, az ecsettel kellő mennyiséget lehet felvenni, úgyhogy ebben is tökéletes. 
A színe valami csodaszép, igazi barackos rózsaszín. Csodás pírt tudok reggelente varázsolni vele az orcámra. 

SZERETEM!!!!! :) 







A második kis szépség a Bella Eyes Gel Powder Szemhéjpúder 03 Cappuccino árnyalat


"Egy gél állagú szemhéjfesték – hogy nézhet ki? Eláruljuk: Úgy néz ki, mint egy gazdag, élénk szín, ami egyetlen mozdulattal  felvihető, és lenyűgöző multi-dimenziós hatást eredményez. Hogy mitől lesz ez gél állagú szemhéjfesték? Nos, a formula gélből indul ki, majd átalakul egy speciális eljárás során egy lenyűgöző szemhéjpúderré. Tiszta színek és tartós hatás.
Az egyedülálló folyamat lehetővé teszi, hogy ezt a hihetetlenül innovatív, súlytalan formulát könnyen az ujjbegyeddel felvihesd, és ragyogóvá változtasd a tekintetedet. Még több extra: Használhatod nedvesen vagy szárazon, ellenáll a gyűrődésnek, matt szatén, csillogó és gyönyörű metálos hatása van. Csak meg kell próbálni ezt a gélt púdert. Csak ennyi a különbség."

1,4 g  1990,-ft.




Nagyon szép, igazi őszi alapozó szín. Mélyítő vonalba is tökéletes. Én ezzel csinálom ezt a lépést is és az összhatás nagy mutatós. 
Sajnos most nem vettem egy sötétebb árnyalatot, pedig jó lett volna (na így utólag már mindegy), hogy a kettőt együtt használhatnám. De ami késik nem múlik, mert a következő vásárlásomban lesz egy sötétebb szemhéjpúder :) 

A színe csodás selymes, szaténos árnyalatú, de közben simán matt hatást is tud kelteni, úgyhogy ebben nem is tudom hányadán állok vele. Egy a biztos, hogy baromira tetszik és eldöntöttem, hogy kell a többi is, mert egyrészt mint írtam nagyon kis huncut hatásai vannak, másrészt nagyon jó vele dolgozni :) Egyáltalán nem hullik, nem porzik és a pigmentáltságával is elégedett vagyok.








A harmadik újdonság (számomra újdonság) ami a kosaramba landolt az a Eyeshadow Primer szemhéjalapozó.

"Talán mi vagyunk elfogultak, de ez a legjobb szemhéjfesték alapozó szerintünk. Miért olyan hihetetlen? Kezdetnek, mit szóltok a 8 óránál is hosszabb tartósságához? Vagy ahhoz a tényhez, hogy bármely szemhéjpúdert – függetlenül a formulájától – tartóssá varázsolja? Ez a könnyű, nem ragadós, szín-erősítő és ránc-minimalizáló nude árnyalatú, és ha megszáradt,  láthatatlan. Te mégis tudod, hogy ott van. És a szemhéjpúdered is."

9 ml  2090,-ft.





 
Könnyen kenhető, igazán jó krémes az állaga. Nagyon jól és könnyen eloszlatható a szemhéjon, és ami még szuper, hogy totál matt (a képen csalóka a fénye, egyáltalán nem fényes, csak a krémessége miatt néz úgy ki mintha)  és felkenve egybeolvad a szemhéj színével, tehát tökéletesen illeszkedik. 

A szemhéjpúder nagyon jól megtapad benne és egész nap tart. Szóval nekem nagyon tetszik, úgyhogy remélem sokáig ki is fog tartani. :)  


  




Összességében azt kell mondjam, hogy nagyon jó vásárt csináltam. :) A termékek csodaszépek mind csomagolásra, mind állagra, mindenhogy. 
Nagyon valószínű, hogy szépen apránként be fogom szerezni minden kedvencemet amit kívánságlistára tettem. :) 



Érdemes össze szépséget megnézni, ráadásul ha meg is tetszik néhány gyönyörűség meg is tudjátok vásárolni a Milani Cosmetics Hungary honlapján.





Ti vetteket ilyen Milani szépségeket a Glamour napok alkalmával ? 
 

Megjegyzések

  1. A szemhéjalapot végül azért nem rendeltem meg, mert féltem a színétől, hogy elüt esetleg, de mint látom kellően világos! :)
    Én a Baked blush-t használom és az is meggyőzött, egy leheletnyi kell belőle, igazán minőségi termékek szerintem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell tőle megijedni :) Kellően világos és felkenés után abszolút illeszkedik a bőr színéhez. :) A Baked blusht még nem próbáltam, de biztos nagyon szuper, úgyhogy ez is kívánságlistás :)

      Törlés
    2. Valószínű le fogok rá így csapni én is! :)
      Nemsokára lesz róla teszt, abban részletesen is bemutatom a Baked Blush-t, de azt elárulhatom, hogy kiváltotta nálam a külön bronzosítót, annyira jó a színe! :)

      Törlés
    3. Júj Nóri, nagyon várom a tesztet :) Ha tényleg szuper, akkor ez is a kívánságlistára fog majd kerülni :)

      Törlés
    4. Ma ki is került, holnap pedig sminket is mutatok vele, mert amit hozzá akartam, valahogy a gépen már nem tetszett, hogy ki is tegyem :D

      Törlés
    5. Na meg is nézem :) Köszönöm, hogy szóltál :) Én is küzdök a smink fotózással és még nem sok megoldást találtam, de meg lesz biztos. :)

      Törlés
  2. A szemhéjalapot én is megvettem és egyelőre imádom. :) Én a Luminosot szereztem be és e krémes-pomade szemöldökformázót. :) De egy ilyen rózsás pirosító is kívánságlistás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon szeretem lett a szemhéjalapozó :) Jaj és a szemöldökformázóra még mindig vágyom. De majd meglesz legközelebb :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés