Milani Cosmetics - Color Statement ajakrúzsok



Sziasztok! 


Három csodaszép rúzst kaptam a Milani Cosmetics Hungary-től és azt kell mondjam, hogy tuti biztos bele látnak a fejembe, mert olyan színeket kaptam amiket óriási előnyben részesítek. :) 
Épp olyanokat amiket szeretek és használok :) 

Amit viszont pluszban szerettem volna az az, hogy igazán jó képeket tudjak csinálni és vissza adni mindnek a tényleges színét, de ez csak részben valósult meg, ugyanis minden napszakban minden helyen próbálkoztam és ha nem készítettem 150 fotót akkor egyet sem. 

De nézzétek el nekem, ezek lettek a leghasználhatóbb képek és hozzá teszem semmilyen photoshop-ot nem szoktam csinálni (pedig lehet meg kéne tanulnom) mert valahogy azt nem érzem igazinak és igaznak.  :) De sajnos valamilyen téren muszáj lesz, mert szörnyű mikor 100 kép közül kell kiválasztani egy rúzs fotóját :)  

Viszont az arcomról készült fotók teljesen élethűek szerencsére. :) 





"Bellissimo! Tudod, hogy néhány rúzs másnak tűnik az üzletben, majd teljesen másnak a fürdőszobai tükörben? Color Statement rúzsunk ennek pont az ellenkezője! Szuper-luxus, igazi női rúzs, amely azonnali színt biztosít egyetlen rétegben. A és C-vitamin tartalmával hidratálja és táplálja az ajkat."













Color Statement rúzs 26 Nude Créme  





Csodaszép nude rúzs, épp olyan mint amit imádok és bátran viselek a mindennapokban. :) Abszolút nem barnás, vagy narancsos árnyalat, hanem az a szép bőrszín, mint ahogy ez itt a  képen is látszik :) 










Color Statement rúzs 09 Pink Frost





Tőle egy picit megijedtem mikor megláttam, mert azt gondoltam, hogy én már ilyen csilli-villi rúzst egyrészt nem hordhatok, másrészt ez nekem biztos túl pink lesz, de rá kellett jönnöm, hogy nem :) 

Sőt ha tényleg kellő mennyiséget viszek fel az ajkaimra és nem is viszem túlzásba, akkor nagyon szép lesz a végeredmény.  











Color Statement rúzs 11 Fruit Punch 







És itt jutottam arra, hogy atya ég ! Ez nekem nem fog jól állni és hú de még sosem hordtam ilyen élénk rózsaszínt. :)
Na jó, de igen. A 90-es években még mikor a 20-as éveimet tapostam, de hát az az idő már elmúlt egy pár évvel :-)  









De szerencsére itt is tévedtem :) 

A képen direkt azt fotóztam, hogy mi van ha felkenek legalább három réteget. De még így is nagyon szép. Hát amikor majd úgy viselem, hogy csak szépen egy rétegben teszem fel, na az milyen jó lesz már :) 

Mielőtt elfelejtem, megjegyzem, hogy olyan tartós és olyan szépen ott van a szájon, hogy semmivel sem lehet lerobbantani :) 
Sminklemosóval is próbálkoztam, de csak a micellás víz tudott vele elbánni és hát ennek akkor itt örüljünk is mert szerencsére nem ilyet iszunk :) Úgyhogy a sima csapvíztől biztos, hogy nem fog lejönni egy jó ideig. 

Viszont ami a többi rúzsra jellemző, az itt is teljes mértékben megállja a helyét, mégpedig azt, hogy egyáltalán nem szárít. 
Ezért nem kell pluszban aládolgozni (a többinél sem)  









Ezennel meg is állapítottam, hogy egyéb klasszisokkal drágább és agyon hájpolt rúzsok ehhez képest fasorban sincsenek,  és akkor nem csak a minőséget emelném ki, hanem az árát is. :)



Mint ahogy az elején is írtam, mind az én ízlésvilágom, úgyhogy külön nagyon köszönöm, hogy ezek a szépségek kaptak helyet nálam. :) 



Az összes színt megnézhetitek ITT és akár meg is vásárolhatjátok a Milani Cosmetics Hungary webshopjában 1890,-ft-os áron. 






Ti használtok, vásároltatok már Milani Cosmetics rúzsokat? Meg vagytok velük elégedve ? 

Megjegyzések

  1. Az első és az utolsó naagyon jól áll neked! :))

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik szín csodásan áll, de szerintem a 2. a legszebb. :)

    VálaszTörlés
  3. Irigykedve nézem a képeidet, ha ilyen mosolyom lenne én is bátrabban mernék kamera elé állni. Mindegyik szín nagyon jól mutat rajtad, nekem egyébként a gyöngyházas rózsaszínnél dobbant meg a szivem, a kék szemeddel igazi jégkirálynő hatást kelt! Jó lett ez a teszt, öröm volt olvasni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Szilvi ! :) Nagyon jól esnek a szavaid :) <3 A gyöngyházas valóban egy jó kis téli szín, ahogy írod olyan jégkirálynő. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés