Medostore Mákolaj kapszula




Sziasztok! 

Így 40 felett már nem árt még jobban oda figyelni a csontjainkra is, és gondoskodni a megfelelő vitamin, kálcium, vas és foszfor bevitelről.

Többek között ezért is kaptam a Medostore Trade Kft.  -től  egy doboz Mákolaj kapszulát, hogy kipróbáljam és gondoskodjak a csontjaim védelméről. :)

Én pedig egyrészt ezért is örülök neki, másrészt meg azért mert így még jobban fel tudom hívni a figyelmeteket vagy még a megelőzésre, vagy már a megfelelő kezelésre, gondoskodásra.


"A mákolajat rengetegen fogyasztják napi rendszerességgel, de praktikus kapszula formában eddig még csak nehezen volt elérhető. A Medostore mákolaj kapszula kiváló minőségű, magyar manufaktúrában előállított mákolajat tartalmaz.


Segítségével minden nap a megfelelő mennyiséget juttathatja be szervezetébe, és a kapszula formának köszönhetően bármikor és bárhol könnyedén beveheti.



A mákból hidegen sajtolt mákolaj telítetlen olaj savakat, mint linolénsavat (Omega-6), a mákban természetesen előforduló vitaminokat, kálciumot, vasat és foszfort tartalmaz."



Összetétel kapszulánként:

Mákmagolaj: 400 mg
Természetes méhviasz (antioxidáns): 20 mg
Kapszula héj (zselatin)

Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula
Kiszerelés: 60 db/doboz




"A mákolaj kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mert gazdag telítetlen zsírsavakban, bizonyítottan van benne kalcium és magnézium. Mindezeken felül talán az egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy magas a foszfor tartalma és nagyon fontos szerepet tölt be a csontritkulásban szenvedők életében."

Mivel elmúltam 40 éves, így sajnos lassan-lassan én is bekerülök a veszélyeztetettek közé, így miért is ne kezdtem volna el szedni már megelőzésképpen. Egyrészt a kalcium-magnézium folyamatosan kell a csontoknak a szervezetnek, másrészt ha tehetünk a megelőzésért, akkor ragadjuk is meg a lehetőséget és csináljuk. 



Konkrét vagy érzékelhető hatásról még azért nem tudok beszámolni, mert nemrég fogyott el a Medostore Kálcium-Magnézium kapszulám, aminél abszolút éreztem a változást, ezt írtam is korábbi bejegyzésemben, és nem tudom, hogy amit érzek, tapasztalok az ennek a hatása vagy már a Mákolaj kapszuláé.


Ezért is gondolom azt, hogy most nem fogok tapasztalni újabb nagy változásokat, mert szépen kapják a csontjaim az újabb dózist, amivel jót teszek nekik és persze magamnak. :) 
Persze azt érzem, hogy jó és a futás lépcsőzés sem esik annyira nehezemre mint régen, és ezt tudom, hogy ennek a Mákolajnak és a Kálcium-Magnézium kapszulának köszönhetem. :)



Ára:3990,- de most -20% kedvezménnyel kapható 3190,-Ft-ért


http://medostore.hu/egeszseg/medostore_makolaj_kapszula_60db 






Ti szedtek valamilyen csontvédő vitamint ? Ugye tesztek azért, nehogy ideje korán tönkre menjenek az ízületeitek és  csontjaitok. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés