Boldog 3. Születésnapot Pixibox




Sziasztok! 

Mint ahogy sokunk, én is kézhez kaptam a Születésnapi Pixiboxot. 
Nagyon boldog voltam és már a márkák bemutatásakor elképzeltem mik lesznek a dobozkában. :) 

Sajnos szinte semmi sem jött be abból amire számítottam. Bár nem tudom egyáltalán minek is számítottam bármi konkrétumra, hisz senki nem írta sehol, hogy mik lesznek benne. :-) 

Na mindegy.....volt egy elképzelésem és nem jött be. Ezért kicsit szomorú vagyok, de természetesen örülök is azoknak a termékeknek amiket ki tudok majd használni :) 









Először is ez a dobozka, hát valami über cuki és baromi ötletes így, hogy kiszínezhető és kreatívkodhatunk mi felnőttek vagy a gyerkőceink, vagy együtt a család  :) 

Na az én lányom le is nyúlta, és már készül is a csodás alkotás :) 

Ráadásul a csodás színeket a STABILO-nak köszönhetjük, mert Ők kedveskedtek nekünk 2 db. szép színes tűfilccel :) 









Ami számomra nem volt zsákbamacska az a Batiste szárazsampon. Tudtam mire számíthatok, csak azt nem, hogy egyszerre kettő féle is lesz benne. Hát ennek nagyon örültem, mert már egy ideje használom a szőke hajra való változatot amit nagyon megszerettem, úgyhogy nagyon örültem a két különböző utazó kiszerelésűnek. :)









A CC ceutical termékekről már hallottam, sőt Patikában találkoztam is velük, de még eddig nem volt hozzájuk testközelből szerencsém.
A dobozban egy teljes kiszerelésű CC krém lapult, vagyis nem tudott lapulni, mert jó nagy doboza van. :) 

Szóval amint megláttam megörültem, aztán abban a pillanatban el is kettyentem, mert rádöbbentem, hogy zsíros bőrre valót kaptam, ami az én inkább száraz bőrtípusomnak nagyon nem felel meg. 
De voltam olyan ügyes, hogy sikerült már a mai napon egy nagyon kedves Lánnyal elcserélnem akinek pont az enyém kellett volna. 

Úgyhogy végül is happy end lett belőle, és már ki is próbáltam. 
Nagyon jónak tűnik, én a CC krémeket szeretem, pont elég a bőrömnek. Ráadásul ez nem egy eleve színezett cucc, hanem a mikropigmenteknek köszönhetően illeszkedik a bőr színéhez, tehát abszolút olyan hatást kelt mintha semmi kence nem lenne a képernyőmön. 
Vagyis annyiban látszik, hogy szép és egyenletes tónusú lett a bőröm. 

  







A csini dobozban még a L'oreal Professionel Série Absolut Repair Lipidium Samponja és Pakolása is benne volt 75 ml-s utazó kiszerelésben. 

De mivel már vannak bevált  hajápolási szereim, így ezek majd valamilyen módon felhasználásra kerülnek. Nagy valószínűséggel egy jó kis nyereményjáték alkalmával. :)










A La Roche-Posaytől két minta volt benne. Egy Micellás arclemosó és egy Toleriane Ultra Fluid arckrém Sajnos itt csalódás ért, mert azt gondoltam, hogy  a legújabb termékükből a habzó arclemosóból lesz benne utazó kiszerelésű termék. 
De sajnos ez az elképzelésem nem jött be.   

Természetesen nem azt mondom, hogy ezek nem jó termékek, mert ismerem használom is őket. 
Csak azt gondoltam lesz olyan szerencsém, hogy kipróbálhatom az újdonságot, vagy ha nem akkor legalább picit nagyobb kiszerelés jut majd ezekből a dobozkába. :)








A Curaprox márkát nagyon, nagyon szeretem. Használom is rendszeresen, mert sajnos genetikai okokból folyamatos fogínyproblémákkal küzdök.
Úgyhogy ennél az egyik szemem sír a másik meg üveg ahogy szokták volt mondani :-) 

Itt nem is igazán a minta kiszerelésben ért csalódás, hanem szintén az újdonságban reménykedtem, mégpedig a fekete szenes fogkrémben. 

De mivel ezt az Enzycal Zero fogkrémet sem próbáltam még, így örömmel fogom elhasználni. :)  










Aminek szintén nagyon örültem az a Neogence luxus mintája a hialuronsavas hidratáló esszencia.

Még semmit nem próbáltam a márkától viszont sokat olvastam róla, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az állaga, hatása, minden. 










Mikor olvastam, hogy Paco Rabanne lesz a dobozban, felcsillant egy halvány reménysugár, hogy egyrészt az Olympéa másrészt hogy mini parfüm lesz majd a meglepi. 

Bánatomra nem lett mini, pedig milyen cuki lenne kicsiben az a csodás üveg. :) 

Számomra most ez a parfüm a favorit. Meg is vettem már egy hónapja nagy üveges kiszerelésben és imádom, imádom, imádom! :) 
Igazi isteni őszi, téli illat.









Két Eucerin Volume - Filler termrékminta is lapult egy Eucerin termék ismertető lapjai között. 
Szerencsére abszolút az én érett bőrömre valók, így el fogom használni őket. 










És amik még a dobozkánkban voltak, azok a BOMB Cosmetics Little Hotties illatosító pasztillái. Emlékszem, hogy ezekhez az illatos finomságokhoz, már korábban is volt szerencsém, amiket akkor el is használtam. Szerettem őket, mert tényleg nagyon finom illatot árasztanak a lakásban :)  

+ még egy 10%-os kedvezményre jogosító kupon is van melléjük csomagolva, így kedvezményesen megvásárolhatjuk a BOMB Cosmetics Little Hotties termékeit.







Összességében nem lett ez a szerelem dobozom, de van két olyan termék aminek nagyon örülök. :) Viszont kicsit szomorú is vagyok, hogy nem az "álmom" vált valóra. 

Nagyon bizakodom benne, hogy a Karácsonyi doboz frenetikus lesz. :) 











Megjegyzések

  1. Én tavaly is a szülinapi dobozt vettem meg, ami akkor naaagy csalódás volt, most az idei sokkal jobb lett szerintem.
    A CC krémet még nem próbáltam, mivel sok krémem van jelenleg megbontva és 2 alapozót is vettem előző hónapban. Ha ez a CC jó lesz, akkor mindent eltudok használni ebből a dobozból (mindenesetre a bőrtípusomra való). A LRP-minták nagyon kicsik, én azok helyett mást raktam volna a dobozba, inkább egy terméket, de nagyobbat vagy mást. Elég sok a micellás lemosó a dobozokban ill. a BB-CC krém is, ezért ez már kissé unalmas. A Batiste szárazsampont én is sejtettem (hogy benne lesz) és azt is, hogy utazókiszerelés lesz a dobozban. A középbarna hajra valóból jelenleg is van itthon egy nagy kiszerelés, ezt a két fajtát még nem próbáltam. A L'Oreal profibb hajápolási vonalát ismerem és jónak találom, maszkom még nem volt ebből a családból, ezeknek örülök. Azt hittem egy fogkefe lesz a dobozban, de fogkrém, na mindegy, elfogy idővel.
    Eucerin mintát adnak a gyógyszertárban is (ahogy LRP mintát is a nagyobbakban), ilyesmit én nem raknék bele egy ilyen dobozba. A szérumot nem ismerem, ahogy ezt a márkát se, de kipróbálom, mert szeretem a szérumokat. Az illatminta, sajnos csak minta, gondoltam, hogy ez a parfüm lesz a befutó, de én is miniparfümöt reméltem benne találni. Most nem vagyok elszontyolodva, mert elvileg mindent eltudok idővel használni a dobozból, nem lesz semmi kidobva/elajándékozva. Legalább most tényleg telerakták a dobozt. Az is jó, hogy nincs benne megint tusfürdő... ha a BB-CC krém és micella-mánia is lecseng (hajolaj is sok dobozban van, minden cégnél), akkor végképp azt mondom, hogy fejlődik a Pixi-csapat. Az illatosító aranyos, de csak ráadásnak, jó, hogy nem főterméknek szánták. Az is jó, hogy nem volt olyan sminktermék a dobozban, aminek a színe lenne az egyik mérvadó (bár a CC nem tudom mennyire illeszkedik majd), tavaly is kifogtam egy viselhetetlen rúzst (nagyon ronda színe volt, nem csodálom, hogy nem fogyott a boltokban) és egy ezüst szemhéjpúdert, amihez volt itthon hasonló több is, tehát azóta is porosodnak. A tavalyi doboz pénzkidobás volt, ez nem... végre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abban igazad van, hogy jobb lett mint a tavalyi :) De nekem most akkor is valahogy van egy kis hiányérzetem. De biztos, hogy vigasztalni fognak a benne lévő valóban szuper készítmények :)
      Örülök, hogy tetszik a tartalom és annak meg pláne, hogy mind hasznodra fog válni :)
      A CC krém szerintem szuper. Szeretem az ilyen kencéket amik tényleg azáltal kapnak csak szín, hogy felviszed a bőrödre és elkened :) Ez egy nagyon jó kis találmány, mert így tuti olyan lesz amilyen kell. Vagyis remélem :)
      Tulajdonképpen a samponon és a pakoláson kívül mindent el tudok használni, ezeket meg elajándékozom egy kis nyereményjátékban :)

      Törlés
  2. Nekem most tetszik ez a dobozka, a CC krémnek nagyon örültem, mivel nekem vegyes bőrtípusom van ezért a normál-zsíros bőrre való kence pont jó lesz. A sampon és a pakolás nálam sem favorit, nagyon problémás a hajam és korántsem mindegy, hogy mit használok rá, nálam a Vichy samponok jönnek be leginkább. De összességében sokkal jobb mint a tavalyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az tény, hogy a tavalyinál sokkal jobb lett :) A CC krémet nekem is sikerült elcserélni, úgyhogy a bőrömnek megfelelőt tudok használni :)

      Törlés
  3. Nekem ezek a Pixik soha nem jönnke be, kivéve azt az egyet amit tavaly rendeltem a NYX sminkekkel. :D Valahogy olyan érzésem van, hogy az alapvetően ingyenes marketing cuccokat beledobálják a dobozba, és kapsz mellé egy teljes terméket. Ár-érték arányban borzasztó. A La Roche-Posaytől próbálgatom a habzó arclemosót és nagyon tetszik. Tervezem a teljes kiszerelését beszerezni, mert isteni az illata, állaga, hatása és nagyon szépen képez sűrű habot. A bőröm pedig friss, ropogós, de nem feszítően tiszta marad tőle. Szerintem bátran vedd meg te is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én összességében szeretem a Pixi dobozkák tartalmát, de valahogy most hiányérzetem volt, főleg a La Roche-Posay miatt. Tényleg nagyon örültem volna ha az újdonság habzó arclemosó van benne. :)
      De ha szerinted is szuper kis cucc, akkor beruházok rá és teszek vele egy próbát. Köszi :)

      Törlés
  4. Nagyon agyaltam, hogy megrendeljem-e, és egyáltalán nem bánom, hogy nem tettem. A pure termékcsalád szerelmese vagyok, de a sima mindig olyan lutri..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy megtaláltad a kedvedre való Pixit sok közül :)

      Törlés
  5. Drága Anikó ! Örülök, hogy ilyen részletesen bemutattad ezt a dobozt, és annak szintén, hogy nem rendeltem meg. :-( Elnézést kérek, hogy nem leszek túl pozitív, de számomra hihetetlen gyenge összeállítás ez majd 5000,- Ft-ért. Az OK, hogy a meglepetés élménye, és cuki a színezhető doboz - de ezen kívül és számomra az égvilágon semmi használható dolog nincs benne. 1.) Igazán tehettek volna bele két darab, teljes kiszerelésű terméket - ha már évfordulót ünnepelnek -, ahogy régebben is tették. Gyakorlatilag teletömték promo mintákkal és termékekkel, amiket jobb helyeken ingyen adnak a vásárlónak. 2.) Túl sok és túl gyakori a hajápolási termék, ebben a dobozban pedig kifejezetten túlteng. 3.) Illatosító pasztillák is voltak már. 4.) CC krém vagy jó a bőrtípusodnak vagy nem, vagy jó a színe vagy nem. Lehet megint csereberélni össze-vissza.... Na jó, nem sorolom tovább, nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésem ez az összeállítás és valahol, a lelkem mélyén örülök, hogy visszamondtam az előfizetésemet még tavaly. Azóta egyetlen olyan dobozt nem dobtak ki Pixiék az első Pure by Pixin kívül, amit szemlélve elégedetten hátradőltem volna.
    Szóval nem csodálom, hogy hiányérzeted van. Ahhoz képest meg pláne, hogy ez egy szülinapi doboz volt. :-) Puszi: Sz.Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Marcsi ! Azt szinte sejtettem, hogy Neked ez a dobozka sem jönne be :(
      Én a CC krémnek kifejezetten örülök, mert egyrészt abszolút ezeket a színezőket szeretem, amik nem maszkhatásúak, de mégis bársonyossá varázsolják az arcom, és ez szerencsére olyan. Remélem hosszú távon is be fog válni. Sampon, balzsam sem volt teljesen váratlan mert L'oreal Professionel volt beharangozva, így sejtettem, hogy ilyen újdonságok lesznek benne. Ami miatt hiányérzetem van és kicsit szomorú vagyok az mint írtam a La Roche-Posay és a parfüm, ezeknél totál más kiszerelésre számítottam, de a CC krémet és a száraz sampont szeretem, így legalább azokat teljes mértékben ki tudom használni. :)
      Izgatott vagyok a Karácsonyi dobozka miatt. Remélem szupi lesz :)
      Ezer puszi: Anikó

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés