PURE CZECH Sampon és Balzsam a Sweetlandshoptól

Sziasztok ! 


Nem is olyan régen a Sweetlandshoptól kaptam tesztelésre két, Magyarországon csak Náluk kapható PURE CZECH terméket. 
Egészen pontosan egy sampont és egy balzsamot. 

Mivel már egy ideje használom, így most már bátran be tudom Nektek mutatni ezeket a termékeket. :) 







"A Pure Czech egy kivételes kozmetikai kollekció, amit megihletett a természet, történelem és Csehország szépsége. Szeretettel és gondossággal készítenek a varázslatos Prága szívében.
Egyedülálló módon használják ki a cseh sör jótékony hatását, amit komló kivonattal és más hagyományos természetes összetevőkkel dúsítanak.A csodálatos designt a világhírű cseh szecesszió inspirálta. Extra könnyed összetételű az összes termék, a vonzó illat és a természetes növényi alapú összetevőkön túl gyönyörű dekoráció a fürdőszobában"


Ezt tanúsíthatom ! :) Valóban nagyon mutatós  a csomagolásuk. :)





 Hajsampon almával




"Könnyű hidratáló hajsampon sörrel, alma és gabona kivonattal panthenollal és lanolinnal. Megakadályozza a haj töredezését, erősíti a hajat. Helyreállítja a természetes fényét, serkenti a hajnövekedést és nyugtatja a fejbőrt. Elegáns illatú, a könnyű alma és a csodálatosan illatos levelek keveréke. Ideális minden típusú hajra (különösen a festett ha) Szilikon-mentes."







 A csomagolása a színe és az illata valami fantasztikus. :) Hatását tekintve is nagyon elégedett vagyok. Fényes és pihe-puha lett tőle a hajam ami nálam elég ritkán szokott előfordulni mostanában, mert szerintem elég nagy hormonváltozás állt be és a bőrömtől kezdve a hajam állapota is megváltozott. Ezért elég nehéz a kedvére tenni egy-egy samponnal. 
Utóbbi időben is eléggé kísérletezgető vagyok, épp ezért is örültem ennek a lehetőségnek, gondolván hátha rátalálok a tökéletesre. 

Ez a finomság úgy érzem, hogy teljes mértékben elvégzi azt a feladatát amit el kell egy jó samponnak. 
Ebben a dög melegben sem esik össze a hajam már a második napon, és nem lesz zsírosnak tűnő, összeállt, lelapult. 
Úgyhogy simán és nyugodtan kiléphetek az utcára úgy, hogy nem kell minden este kín keservesen (merthogy utálok) hajat mosni. :) 







Hajbalzsam termál sóval





"Hajbalzsam sörrel, karlsbadi termál sóval, természetes gabona kivonattal, panthenol és glicerin tartalmával védi és regenerálja a hajat, nyugtatja a fejbőrt, a hajat könnyen fésülhető teszi. Növeli a haj természetes fényét és megszünteti a kellemetlen elektrosztatikus töltést. Ideális minden típusú hajhoz."







Valóban egy nagyon kellemes és jó állagú balzsam, ráadásul elég csak keveset használni belőle. Az tetszik benne kivált képp, hogy amikor felteszem nem érzem azt a szokásos borzalmas sikamlós szilikonos érzést, és ez nagyon jó. 
Végre egy balzsam amibe ezt nem tették bele. ! :) 
Ellenben sok más finomsággal ami viszont nagyon jót tesz a hajamnak. :) 







....és most a kollekciókat szeretném Nektek egy pár mondat erejéig bemutatni. 


A LIGHT kollekciót a cseh sör és komlókivonaton túl carlsbadi meleg vizű termál sóval gazdagítják és világos tiszta vízaroma kíséri. A Karlovy Vary-ban található gyógyforrások a világon számon tartott legfontosabb gyógyforrások közé tartoznak, balneológiai kutatási eredmények sora támasztja alá kivételes jótékony hatását. A gyógyforrásból származó termál sónak és magas minőségű növényi kivonatoknak köszönhetően a kollekció termékei kiválóan alkalmasak a bőr tisztítására, ápolására, a vérkeringés serkentésére, a felfrissülésre, regenerálódásra. Kollekciónk termékei otthonába varázsolják a spa egyedülálló élményét. 

 

 

 

A DARK kollekció alapja a cseh sörön és komlókivonaton túl a természetes tőzegkivonat ami csodálatos frissítő, fűszeres unisex illat kísér. A cseh sörkészítés évszázados tradíciói, világhírű és megismételhetetlen minősége jelenik meg a sörös kollekció termékeiben. A sör páratlan B-vitamin forrás, valamint gazdagon tartalmaz nyomelemeket, ásványi anyagokat, melyek hatékonyan segítik a bőr regenerálódását és növelik a káros környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képességét. 

 

 

 

A LIMITED kollekció alapja az alma és a cseh sör, amit egy csipetnyi komló kivonatottal dúsítottuk, ezt kíséri egy finom elegáns illat ahol az alma adja meg az alaphangot. Az alma a középkor óta hagyományos cseh gyümölcs, a szerelem és szépség szimbóluma és a középkor óta a szerves része a cseh kultúrának. Gyönyörű almafák fehér-rózsaszín virágokkal díszítik a cseh tájat minden tavasszal. Az alma gazdag antioxidánsokban, ásványi anyagokban és vitaminokban ezek hozzájárulnak a bőr természetes védekező képességéhez és hidratálja, puhítja bőrt.A préselt alma mag támogatja a bőr regenerálódását . 

 

 

 

 

 

A PURE CZECH termékekről minden információt és sok továbbit is megtaláltok  ITT  a Sweetlandshop oldalán, és még sok-sok más finomsággal is megismerkedhettek. :)

 

Összességében nagyon örülök, hogy kipróbálhattam a ezeket a hajápoló termékeket, mert így szuper jó készítmények költöztek be a fürdőszoba polcra. 

Remélem nem fogynak majd gyorsan :-)

 

 

Ti próbáltátok már a PURE CZECH termékek valamelyikét? Ha igen elégedettek vagytok velük? 

 

 

Megjegyzések

  1. Meseszép a csomagolás! Szívesen tesztelném őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kívül belül szépségesek ! :)
      Most fut egy nyereményjáték Zomilla's Beauty and Style ffacebook oldalán. Szerintem érdemes játszani, hátha Neked kedvez a szerencse :)

      https://www.facebook.com/zomillasbeautyandstyle/photos/a.263711390476315.1073741828.263543023826485/462937543887031/?type=1&theater

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés